EY, motherfucker


En Erika

Läs inte om du inte bryr dig. Det är min blogg och jag skriver vad jag vill.

Hoppas eran helg har varit bra hitils för det har min varit =)

Hade en underbar fredag igår med Marcus, Daniel & Stephanie. Åkte till Gällstad och Lager157, fikade och köpte mys till kvällen. Satt på gräsmattan och åt god glass och hade allmänt trevligt! Fick med mig en tunika hem och ett par chinosshort, yummie. Ska dit i veckan och köpa fler av tunikan för den var as skön och fanns i flera färgar, GILLA.

Idag har jag möblerat om mitt rum och nu ska jag snart cykla till Tranemo för att köpa god kvällsmat och något gottit till en bra film ikväll! Chillpill.

Slänger in en bild på tunikan, PUSS.


GLASÖGONORM

HAPPYGIRL_94 ----> GLASÖGONORM_94, LALALA



bild före och efter.

Sitter på svenskan nu med alla godingar i klassen, har varit och hämtat ut mina glasögon, känner mig lite snurrig när jag har dem nu i början för att jag inte är van. Men det känns helt okej! =) Tänkte bara tala om för er att jag lever och att jag ska delta lite på idrotten och sedan åka hem. Love it. Puss!

Sleep well

Morgonpiggtjej_94.

Hälsar godmorgon till alla, sitter i skolan nu och har matematik, fick tillbaka ett prov nyss och det gick superbra. Har dock glömt mina nycklar hemma så kommer inte åt mina grejer, men har ju datorn i väskan, hihi. Efter denna lektionen är det engelska och sedan långt hål, efter det är det svenska och idrott kvar i eftermiddag men är inte med på idrotten eftersom min mage fortfarande inte har kommit igång riktigt. Sov gott som tusan inatt och det var en kämp att gå upp imorse. Men det gick bra när jag väl var uppe som tur är! Hoho.

Får lite skäll av min underbara mattelärare för att jag bloggar istället för att göra matte, busig jag är va? Nej va elakt, men jag gör matte lite emellanåt. Jag är grym, grymmare än grymmast. Just so YOUUUU know, bitch. Ja, jaja. Jag vill hem och lägga mig och vila, behöver egentligen plugga men det orkar jag inte lägga ner tid på. Maha, längtar tills i sommar till jag får jobb och slipper tänka på plugg men endå ha vardagsrutinerna. Underbaaaart =)

I eftermiddag ska jag även hämta ut mina glasses som jag ska använda imorgon i skolan men det vågar jag nog inte ritkigt än, ska vänja mig vid dem hemma först. Dock är det bara såna jag ska ha vid vissa tillfällen, som när jag kollar tv, pluggar eller sitter vid datorn. Så min underbara huvudvärk försvinner med.

Nej, nu ska jag studa och vara duktig. Har inte så mkt att säga men endå babblar jag på som bara den, rätt mysigt att ha Jenny jämte mig som tkr mina fingrar glöder som bara den och att jag skriver en roman, BOYAAH.

Längtar tills min födelsedag också, nio dagar kvar!!! Den åttonde ska jag även bygga naglar och shoppa med mamma, ännu mera underbart. Hihi

Ha en bra dag alla, för det ska jag ha! Pussiss =)

Magsjuka rockar!!

Som ni ser min rubrik.. Fick magsjuka igårnatt vid fyra, hann inte till toan och spydde ner hela golvet, grrrr mysigt. Spydde efter det en gång i halvtimmen fram till klockan slog ett på förmiddagen igår. Gud så härligt!!! Not. Har aldrig mått såhr dåligt och haft så ont i min kropp, att spy är det värsta som finns! Tur att jag har mina underbara vänner och min underbara prins.

Mår bättre idag och imorgon blir dt skola för hela slanten, hårdrock? Puss. Längtar till helgen som troligtvis spenderas i Stockholm med Mr.P =) Looove. Ska nog även dra med min mor till Lager157 imorgon så jag får köpa några par cykelbyyyxor och även chinosshortsen jag la in bild på. Ska även hämta ut mina glasses imon!! Yihaa.

Nej, nu ska jag bänka mig framför tv:n där jag bott sen igår morse och sovit, maha.


Forever after.


Jag är förälskad,
MR.P.
Jag är lycklig med världens bästa vänner runt mig. Ni är guld och jag mår göesketa bra med er!!!
Godnatt alla fina =)

Lager 157





Längtar tills jag får lönen och kan åka och spendera den på blandannat Lager 157! Men detta är tre grejor jag ska köpa när jag får pengar nästa gång, så jävla snygga kläder. Om ni gillar sånahär kläder ska ni kika in på Lager 157's hemsida. Där finns även mycket fina andra kläder och dem har bra priser! Love it. =)

Sitter och tjötar med prinsen på msn, ska nog ringa honom en pling och sedan sova gott. Så jävla taggad till skolan imorgon, sjukt ;) Nja, inte så.

Nu ska jag dra mig, skulle bara ge er ett tips =) Love.

Sol & Grillning

Har precis ätit ett stycke kvällsmat och på menyn idag stod grillade revben, ungsbakade potatisklyftor med soltorkade tomater och en god sallad! Det var nog det godaste jag har ätit på länge faktiskt. Nu ska jag snart gå till duschen men tänkte först blogga litegranna, som vanligt =)

Igår gick jag upp vid elva, gick ut och la mig i solen och inväntade MR.P, men istället smsade min fina Rebecka mig så jag umgicks med henne istället för att vänta, vi åt god mat, solade och tog en cykeltur. Lovely! Efter det kom min prins och då tog vi en långpromenad med min kära mor och hundarna, dock var dme hundra meter framför men endå. ;) Sedan kollade vi skräckfilm och myste hela kvällen, filmen vi såg hette "Psychosis" och var riktigt bra faktiskt, lite konstigt slut men.

Idag vaknade vi vid elva, eller strax efter. Gick upp och gjorde stekt ägg och kaffe sedan satte oss i solen och åt frukost =) Yummie. Sedan tog vi det bara lugnt tills han skulle åka hemåt.

Har haft ett grymt lov och en underbar helg, nästa blir förhoppningsvis lika bra! Love it.

Imorgon är det skola igen och jag börjar åtta, it sucks men jag är väll illa tvungen. Har ju barra fyra dagar denna vecka men endå har vi prov jag måste göra! Ska även dra förbi min arbetsplats och fixa med papper och löner, hihi.

Nu ska jag inte göra nånting, ska duscha och sedan spela diamond dash och äga allihop. Puss alla fina :)


Solväder

Haft så jäkla underbart väder i helgen, är helt galen. Jag försöker dra åt mig solen i väntan på MR.P. Ska strax gå en långpromenad med sommarkläder och inviga sommaren lite mera, inatt får jag sällskap och på tisdag börjar skolan, rockigt ;)

Har brist på va jag ska skriva, har det underbart iallafall. Puss

Hoe

Du förtjänar honom inte när du beter dig som ett rövhål och inte ens kan hålla dig till honom, retard.

Påskafton

Befinner mig ute i solen denna underbara förmiddag. Senare kommer familjen Backe som sagt och äter påsklunch. Ska hjälpa mamma med smörgåstårta och efterrätt strax. LOVE!

GLAD PÅSK ALLA! :)



Lycklig tjej :*

Just me


Hej alla kära fina =)

Kvällen igår blev hur bra som helst, tillbringade den på södra vägen med goa grabbar och goa tjejer, tack till er alla fina! Dock tråkigt att en viss person ska bete sig som ett rövhål och få en på dåligt humör, men hade jävligt skoj endå! Så tack till er som va med, speciellt Tilda & Emma, ni rockar!

Idag har jag inte gjort alls så mycket, sov ut eftersom jag kom hem vid tre inatt och pratade telefon till fyra ungefär, var helt död imorse.. Sov väl till halv två, sedan gick jag upp och satte mig ute i solen och drack chokolatte och åt frukost. Inväntade mamma som hade varit i tranemo och tog sedan en dusch! Tog på mig mina vita shorts, (!!!) och mitt stora fina linne. Drog oss upp mot familjen Backe och tillbringade största delen av dagen där! Alltid lika trevligt och barnen får mig att vilja ha hundra av dem, så underbara. Sedan gick vi hem och bara tog de lugnt, åt god mat och hade trevligt i familjen.

Imorgon är det påskafton och vi ska fira påsk, familjen Backe kommer hit och äter påskmiddag med oss och använder studsmattan lite =) Ska bli himla trevligt faktiskt. Ska även äta massa påskgodis och det bästa av allt är att vi ska ha smörgåstårta på påskbordet i år, YUMMIE.


Jag saknar Mr.P som är typ på andra sidan jorden och längtar tills han kommer hem och håller om mig. Är så himla kär, hihi. Tur att vi ska tillbringa hela nästa helg ihop iallafall, längtar! Nog om Mr.P ;)

Ska inviga mina vackra glasögon jag snart får, är skitful i det men härligt att få bättre syn iallafall och slippa den jävla huvudvärken. Ska dock bara använda dem i skolan och för att stärka upp mitt vänstra öga!

Detta lovet har gått himla fort och snart är det slut, blir galen på skolan och vill bara ha sommarlov med Mr.P, Rebecka och jobb och tjäna massor av pengar!!! Längtar till det med, dock är vädret underbart i dagsläget så!

Ska dra mig och spela poker nu med goa grabbar, PUSS.

Dagens.


We made it.

Ligger i sängen och kollar one treee hiil och längtar efter Mr.P. Ska göra en lista om mig själv i brist om annat, har ingening att göra men ska snart gå upp och äta en kaka och dricka lite capputccino eller hur det stavas, yummie. Så vi hörs senare eller imorgon :) Ni är bäst allihop.

Åtta saker om dig själv!
1. Är du singel? - ja
2. Är du lycklig? - såklart
3. Är du uttråkad? - nä, one tree hill är bra.
4. Är du ledsen? - ibland. 
5. Är du italienare? - nej 
6. Är du cooling? - ja absolut!
7. Är du från irland? - nä 
8. Är dina föräldrar fortfarande gifta? - yes sir

Åtta saker om ditt kärleksliv!
1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? - ja
2. Har du någon gång blivit sårad? - ja
3. Har du någonsin tänkt på samma tjej/kille samma natt flera gånger? - ja
4. Har du gillat en tjej/kille utan att berätta det för henne/honom? - ja
5. Har du kysst någon under de två senaste veckorna? - ja
6. Har du haft en hemlig beundrare? - ja
7. Är du kär? - ja
8. Vill du gifta dig när du blir stor? - ja

Tio saker, två alternativ!
1. Kärlek eller lust? - kärlek
2. Hår eller ögon? - ögon
3. Katter eller hundar? - hund
4. Några få bästa vänner eller jättemånga? – några få bästa än många som sviker.
5. Tv eller internet? - internet 
6. Coca-Cola eller Pepsi? - cola
7. Utekväll eller romantisk hemmakväll? - oftast hemmakväll
8. Pengar eller lycka? - lycka
9. Dag eller natt? -  dag! natt om man är två
10. Msn eller mobil? - mobil.

Tio "har du nånsin..."
1. Blivit påtagen när du försökte smita hemifrån? - ja 
2. Brutit ett ben? - nej
3. Gjort nåt du ångrar? - ja
4. Hoppat Bungee Jump? - nej
5. Ljugit för någon du tycker om? - ja
6. Ätit en hel tårta? - nej
7. Gjort bort dig offentligt? - ja
8. Viljat bli tsm med ditt ex igen? - ja
9. Gråtit när ett husdjur dog? - nej
10. Velat försvinna? - ja

Tio senaste!
1. Telefonsamtalet du gjorde? - hemligt
2. Telefonsamtalet du fick? - hemligt
3. Personen du var med? - rebecka 
4. Roligaste grejen som hänt? - kryssning och stockholm
5. Personen du sms:ade? - mamma
6. Du kramade? - marcus
7. Du senast skrev till på myspace? - har inte myspace 
8. Du kommenterade? - ver inte
9. Du tillbringade natten med? - marcus

By the way


Godnatt alla fina! Sov gottit och allt dedär =)

Du & jag


Du är mitt allt, Mr.P

Pokerface

Hej allesammans =)

Hur mår ni? Jag mår finfint. Idag har jag jobbat mitt första pass i köket på Rexam, hur trevligt som helst! Gillar verkligen det stället och tiden rullar på som bara den, lätt tjänade pengar alltså. Efter jag jobbade har jag inte gjort nånting för jag har inte orkat, är helt slut. Ska snart sätta på en film och somna till den!

Jag har blivit beroende av Poker Hold'em på facebook... Jag spelar hela tiden fast när jag förlorar mina pengar vill jag inte spela så då väntar jag ett tag.. Haha, trodde aldrig detta skulle hända, förjävligt! Nu har jag lämnat Fishville och kommit till Poker!!

Har precis gått lite ute och även haft en bra diskussion med min mor, ibland är hon riktigt kloker den tanten. All min kärlek går till dig.

Ska sätta på filmen nu, min bloggning suger. Men det får ni faktiskt tilllåta för jag alltid har varit en trogen bloggare endååå! =)

FÖRRESTEN, NÄSTA TORSDAG BLIR JAG GLADÖGONORM!!!! Så jäkla fult på mig...

Längtar tills nästa helg då det kanske blir Stockholm och efter det är det min 17årsdag! Hihi :D

R.D <3

-

I want you to want me.
I need you to need me.
I'd love you to love me.
I'm beggin' you to beg me.


Världsrockigt

Jag har världens bästa liv med världens bästa familj och vänner. Även världens bästa person som tar störst plats i mitt hjärta. Ni är fan bäst utan protest!!! Jag saknar min Rebecka också.

Ligger i min säng nu med datorn i knät, tänkte berätta om mina senaste dagar som har varit underbara förövrigt.

Söndag: Gick upp halv elva, satte mig i bilen och åkte mot stockholm. Sov nästan hela vägen förutom dem gångerna vi stannade och hade toapause eller liknande. Fyllde väskan med godheter om jag nu inte skulle kunna sova! Kom fram till Stockholm & Heron city, där vi gick in och åt hur god mat som helst innan kryssningen skulle gå halv sju! Vi träffade Malin också och sedan drog oss mot hamnen, färjan var hur fin som helst och våran hytt var jätte mysig! Dansade och hade kul tills klockan slog halv tre, då gick vi och la oss.

Måndag: Gick upp tidigt till frukostbuffen och gíck runt lite på båten, sedan gick mamma och dem och dansa så jag gick och la mig i två timmar. Sedan var det upp igen och dansade samt solande på 10:de däck, sedan var det dags för även middagsbuffe, massa räkor, lax, röror och sallader.. Hur gott som helst! Även efterrätt ingick och jag trodde jag skulle spricka så mkt jag åt! Klockan halv sju gick båten i land och vi begav oss hemåt. Pratade lite i telefon när jag kom hem och sedan sov.

Idag: Åkte till optikern för synundersökning till körkortet för ska börja övningsköra! =) är typ halvt blind på ena ögat så ska ha glasögon till vissa tillfällen, som plugg.. Snyggt! Hihi. Sedan åkte jag iväg till en väldigt speciell person och var där tills nu.

Ska strax sova för imorgn ringer klockan 07.00 då det blir ett jobbpass mellan 08:00-15:30. UNDERBART MED PENGAR!! Sedan ska jag träffa min underbara bästa vän och kramas sönder med henne. Avundsjuka va? Ah det finns ju en del som är, hihihiu =) Godnatt!

Jag är kär

Jag är kär och upptagen. Ska packa och tvätta, sedan duscha och äta. Sedan sova för imorgon åker jag upp till Stockholm och tar kryssning till Finland. Är helt utmattad så sover i bilen upp till Stockholm.

Igår umgicks jag med fina Rebecka och kollade match. Isak spelade och dem vann med 4-0 tror jag, vi gick lite innan den slutade. Så är inte helt säker! Det var mycket fina männsikor där och vi hade skitkul, lalala. Sedan gick vi till ica och köpte chips och loka. Sedan gick vi en promenad och mötte en väldigt bra person!

Ska göra en hiss/diss lista sen. Eftersom min fina vän Tilda påminde mig om detta! Nu ska jag gå eftersom jag inte hade tid med henne så får jag väl göra det jag skulle! :*


Äntligen fredag

Ljuvliga fredag. Har kommit hem för en stund sen och börjat packa lite smått, måste göra detta eftersom jag har fullt upp nästan hela helgen innan jag åker på söndag morgon. Tar även med mig Rebeckas kamera på kryssningen, tror det iallafall. Men vet inte hur mycket bloggande det blir under resan!

Ikväll blir det fotbollsmatch med Rebecka och sedan fin besök, tänkte slänga på några filmer och bara ta det lugnt. Slipper sova ensam inatt, lalala :)

Nu ska jag fortsätta packa och sedan träna lite innan matchen. Ni får ha en bra helg för det ska jag ha!!


Fina Moa!

Fredagsmys med OP10









Upptagentjej_94

Städar och städar lite till.
Sedan blir det bak och oth.
Godnatt babes :D

E & K

Sitter på datorkunskapen med fina Egzona och Kaltrina. Är jävligt förbannad på äckelhor itavdelningen som inte gör ett jävla skit!!! Ska ta ett rejält snack med Jan så han får det att hända nått. Har haft matte och engelska prov nu på morgonen, matten gick bra och engelskan sådär. Nu ska jag strax ha redovisning, mindre rockigt. Men bättre att göra det än att skita i det =) Nu taggar vi till lunchen, som är aaas gott. Pastagratäng med kyckling. Love it.

Ska städa och ta promenad när jag kommer hem, även baka till min härliga klass som jag och Hanna ska bjuda på imorgon. Finfint.

Läste en sjuk artikel på bt btw, http://www.bt.se/nyheter/boras/urinerade-pa-ex-och-tvingade-henne-att-ata-spya---borasare-atalad(2644209).gm

Bästa.

I'm coming home
I'm coming home
Tell the World I'm coming home
Let the rain wash away all the pain of yesterday
I know my kingdom awaits and they've forgiven my mistakes
I'm coming home, I'm coming home
Tell the World that I'm coming


Diddy - Dirty Money – Coming Home

Blev mycket bloggande, men nu går jag och lägger mig i sängen, sätter på femman och kollar grey's och inväntar off the map. Ska även skriva en handlarlista till min kära mor, så jag kan baka kakor imorgon i hopp om att glömma hur kasst det gick på proven ;) Sen ska jag storstäda och sen på fredag leker jag med Pontan och Rebecka. Ska bli så jävla skönt att komma iväg förövrigt! Love

Kvällspromenad med Rebecka!





Gick som sagt en kvällspromenad med Rebecka på ungefär två timmar. Jag såg delar av Limmared jag aldrig har sett innan och jag har bestämt mig för att jag ska bo här hela mitt liv! Så jävla underbar och mysig by, finns så otroligt fina hus och lägenheter, mycet barnvänligt och en underbart mysig sjö med grillplats. Det är här jag ska bosätta mig hela mitt liv, med jobb i närheten och ett körkort. Det kommer bli så jävla bra!

Samtidigt som vi var ute och gick bestämde vi några sommarplaner som kommer bli så jävla bra! Vi kom på så jäkla roliga grejer, haha.. Tur för mig att jag har skaffat jobb eftersom det kommer bli dyrt ;) Men i love it!

Du är finast.

Världens finaste.

Du är bäst!


Du är ingenting för utom en SKANK

Hej alla mina söta små läsare! :*
Dagen idag har varit jätte bra, har världens bästa vänner och världens bästa kille i mitt liv, kan inte bli bättre än så. Skolan gick superbra och det var vääääldigt skönt med sovmorgon till tolv! Imorgon är det back on track igen, fast klockan åtta.. Mindre rockigt! Maha. Har även två prov och en redovisning, kommer faila totalt men whatever :D

Efter skolan tog jag med min kära vän ut och gick, väldigt lång promenad, gick vidare upp till sjön och la oss där och vilade och pratade, sedan gick vi hemåt. Ligger nu här och ska föröska få lite engelska gjort, sedan duschen och sova! Lång dag framför mig imorgon, ska även börja packa lite smått och göra coookies till klassen med krossad daim och lite smarties i, MUMS. Även söta Hanna fixar kladdkaka och Maggis fixar påskmusten!

Och måste bara säga att våran klass är förjävla bra ibland och tack för allt idag tjejer! Ni är bäst.




-


du är bäst i hela världen,
love u.

:D

Back on track igen, idioter finns det gott om! :)

LIgger i sängen och ska slå på one tree hill, kollade as mkt igår så kände att jag var tvungen. Skolan tar ju kål på en, tror alla känner desamma som jag. Nahaha.

Skolan idag var jätte bra, fick bra beröm och umgicks med alla mina super duper fina vänner jag har, NI är guld. Imorgon hr jag sovmorgon till tolv och dessutom är min dator färdig så hämtar den på torsdag! Sedan drar jag nästan, ska umgås lite med Rebecka och Pontus först. Fina bravader!

Nu ska jag slå på one tree hill =) Puss



BLOGGPAUS

har aldrig varit såhär ledsen..
du lyckades.

Tutorials

Sitter på datorbilden med Niklas nu, har precis gjort klart min dvdgrejs och min cdskiva så det går framåt iallfall. Gick upp i tid idag och det gick hur bra som helst på matten.. MIHI. Hämtade ut min jacka igår med som jag har slängt på mig idag, hur skön och snygg som helst. Har lunch snart som tur är för jag är fan hungrig, det säger jag i varje inlägg men jag älskar mat, så vad gör man inte? Har engelska och etik kvar, ska göra nationellagrej på engelska.

Efter skolan ska jag plugga för har prov och redovisning på torsdag, haha party. Sen ska jag ut och gå med min kära mor som är så stolt över mig i detta läge.

Skrev ju att jag fick jobb igår också, jag har alltså fått jobb i köket på Rexam, i sex veckor är det spikat på sommarlovet och är även timvikarie så dem ringer var och varannan dag men mamma låter mig inte ta ledigt för att jobba... Haha. Nu vet ni ;)

Ska dra och vara duktig_tjej nu. Puss

:D:D:D:D:D:D:D:D

JAG HAR JOBBJOBBJOBBJOBB
PENGAR PENGAR PENGAR
LALALLAALALA
:D:D:D:D:D:D:D

GLAD TJEJ

Lalala, sommar

Ska ta en trip till preem och hämta min fina jacka och mitt linne! Sedan tar jag och mammis en långpromenad, efter det tar jag en till promenad med finaste, haha mkt promenader idag :) Har ringt ett väldigt speciellt samtal med, får se detta lilla extra, MAHA.

NU ska jag gå, love.


Facebook - Vad hade jag gjort utan dig?

HEJ mina nära och kära som läser min blogg =)

Jag sitter på omvårdnaden nu med Sandra och Moa och lyssnar på Egzona som redovisar! Riktigt trevligt. Skolan idag har varit riktigt bra, har fått reda på nya roliga nyheter & har kommit överens om att Hanna & jag ska bjuda på kladdkaka på fredag i utbyte mot provet. Så nu har vi ett prov mindre denna vecka men dock ett prov direkt efter lovet, men det är logiska grejer så blir nog sketa bra!! Idag är det vad köket har att erbjuda och jag är hungrig som satan. SNART MAT!!

Var inte uppe så länge igår ändå och redovisningen idag gick bra. Skickade mina småsyskon till skolan imorse med så fick ingen sovmorgon, men det gör mig ingenting. Om jag ska jobba så måste jag ju lära mig att gå upp på morgonen. Helt okej!

Ska även starta ett konto och börja samla till mitt körkort så jag har råd med lektioner så fort jag får jobbet, det är härligt att ha pengarna så man kan börja så fort så möjligt.

Ska ha denna lektionen till tolv och sedan gå och äta, gottit. Så vi hörs senare´mina små läslusar. PUSS


Snygg bild från Göteborgresan!

Different summers.

Hej på er solstrålar =)
Ligger i soffan och pluggar på som en idiot nu, ska ha svenska redovisning imorgon som jag inte har kommit alls långt med så tänkte att jag får sätta fart nu. Har två prov och två redovisningar i veckan, inte så jäkla rockigt. Men längtar till helgen och lovet då det blir kalas som fan!

På fredag ska jag troligtvis leka med Pontus & Rebecka. På lördag går jag upp vid fem och åker mot stockholm för att äta god resturang och sedan åka med färjan till måndag! Mycket trevligt. Sedan blir det nog jobb! Pengar pengar pengar =)

Har ingenting att säga, har inte gjort något speciellt idag. Umgåts med en gammal fin vän och varit hos familjen Backe! Det har varit underbart väder och jag är glad tjej. Hoppas det håller i sig nu bara och inte regnar.. Blöe.

Nu ska jag fortsätta med pluggandet, Puss!

-

Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta.
Jag vet inte om jag ska må bra eller dåligt.
Jag vet varken ut eller in.
Jag vet inte vad jag vill.
Jag vet ingenting.



What are words?

Ligger nerbäddad i soffan nu och har precis fixat och lagt in massor av bilder från resan med OPklasserna här och på facebook! Det var en helt underbar dag och jag fick så himla mycket inspiration av alla som var där och deltog. Det var så himla mycket att se och så himla roligt! Ett minne för livet. Hoppas på att vi får åka tillbaka i trean för mässan är bara varannat år.

Ligger iallafall och lyssnar på Chris Medina nu, en underbar sångare. Skriver lite med folk och ska snart prata i skype med en väldigt bra person. Efter det ska jag sova och gå upp tidigt imorgon för att fixa iordning en svenska redovisning och ta en promenad med fina Rebecka!

Har som sagt främmat i huset, en Josefine och en Agneta =) väldigt trevligt! Har suttit allihop vid köksbordet och ätit ostbricka samt kvällsmat och haft det allmänt bra. Min familj är nog den underbaraste som finns.

I veckan blir det väldigt mycket plugg, samt Dalstorp en dag! Får väl se på detta. Skulle varit himla trevligt iallafall!!!!!!! Jag älskar utropstecken =)

Nu drar jag iallafall, slänger nog in nått inlägg imorgon. Ska försöka med detta iallafall och hoppas på att jag får tillbaka min skoldator snart för det är jäkligt jobbigt att vara utan den faktiskt, med allt plugg osv.


GÖTEBORG MED OP10, OP09 & OP08












Här är ett smakprov på några av bilderna jag tog på Leva&fungera mässan i Göteborg med OPklasserna. Det var en dag som var väldigt lärfull och den var verkligen rolig och uppskattande. För er som inte vet vad det är så är det olika hjälpmedel osv för att ALLA ska kunna leva och fungera. Framför allt mycker för förståndshandikappade, förlamade, såna som har varit med om olyckor. Ett exempel är Christoffer Lindhe från Ulricehamn som har varit med om en tågolycka, det är han som är med på bilderna. En fantastisk kille som gav en så himla mycket energi och insperation. UNDERBART!

GEEK

MIN BLOGG, där jag skriver hur och vad jag vill. Läs den inte om du stör diiiig. lala

Har precis varit i tranemo en sväng med mami =) Igår hade jag och rebecka en trevligt kväll, kollade 101 sätt att åka ur en gameshow, varning för barn, sjöng linda bengtzing låtar och åt god mat, ROCKIGT!!! Om en stund får vi besök från Linköping och det ska bli väldigt trevligt. Mer om det ikväll!

Köpte lite god frukt så ska göra en dog fruktsallad sen istället för massa äckligt godis. ROCKIGT? Ohyes. Ska ta mig en snabb dusch och sådär nu, har inte så mycket att skriva för tillfälllet. Förutom att det är underbart väder och att jag har världens bästa liv me världens bästa männsikor.

Förresten är jag jävligt glad idag, HAPPYGIRL_94. Har en jäkligt bra nyhet för mig själv!! Men den tänker jag dock inte ta upp här, men ingen eller ingenting kan förstöra mitt humör idag, MAHA FU.

Nu ska jag gå iallafall, bloggar mera ikväll och lägger även in bilder från Göteborgs resan! Mamma hälsar att det är onödigt att lägga tid på andras liv ;) Kärlek på henne.


In my head, I see you all over me

Sitter vid datorerna nu och skriver färdigt min inlämning om vård&omsorg, handikapp hjälpmedel. Sedan ska jag börja på min svenska redovisning som jag ska ha på måndag, tror dock inte jag kommer vara färdig pga att jag inte har någon dator tillgänglig och för att dem inte ger mig någon lånedator på ITavdelningen. SUCK

Min fina Rebecka kommer som sagt till mig sen, ska överraska henne med god mat och lite allmänt gott bara. Hon mådde inte sådär jätte bra innan men drar sig till mig endå. Det är vänskap! Då är det minsta jag kan göra fixa lite god mat och ha det allmänt bra med en allmänt bra tjej!

Vet inte riktigt vad som händer i helgen, måste iallafall plugga och idag är jag ju med min fina tjej. Men annars inget speciellt, ska nog vara hemma och mysa med min fina familj och ta det allmänt lugnt.

Känner att jag redan har skrivit allt detta en gång men tänkte att jag gör det igen. Nej, vidare till det jag egentligen höll på med. PLUGG! Inte så vidare rockigt, men eftersom jag är stor tjej och går på gymnasiet är jag illa tvungen. Dessutom är tydligen min frånvaro hög så ska skärpa till mig nu! LALALA

Jag vill ha sommar & sol. Det är fan underbart om något, ta med mig rebecka upp till sjön, köpa lite melon och en iskall dricka, ligga och sola och svalka sig i vattnet, OUSH.. Vaknde sen och insåg att detta bara är min vanliga dagdröm, men dagdrömmer gör väl alla? Love it.



You have always been my hero.

Sitter på vård och omsorgen nu med Emma, Hanna och Sandra. Maggan har betygsprat med alla så väntar på att det ska bli min tur. Har bott i systers lägenhet och det har varit trevligt =) ska hem ikväll men först kommer Rebecka till mig och vi ska ha date ikväll. Blir god mat & 101 sätt att åka ur en gameshow.

Göteborg var jätte trevligt med alla underbara och fina männsikor, har tagit tusen bilder men dem lägger jag upp imorgon, då jag är hemma och har tillgång till egen dator. Det blir mycket bättre så! Vi har hur mycket plugg som helst i skolan, hur drygt som helst. Typ två prov och två redovisningar, om inte mera. Tycker det är synd att dem ska proppa på oss allt i sista veckan innan lovet, eller ah iallafall typ.

Jag har hittat massa kläder jag ska beställa hem och snart fyller jag år, knappt en månad! Så jäkla underbart.. Ska shoppa gärnet och ävne lägga undan pengar när jag fyllt år. Ska ringa till Rexam och se om jag får provjobba mera på påsklovet så att jag kanske får ett sommarjobb där, har inte sökt något genom kommunen eller, dum som jag är. lattjej_94

Jag längtar så mycket tills jag ska flytta hemifrån, ett eget place som jag får göra vad jag vill med lixom... Men nu har jag kommit på ett MÅSTE i min lägenhet, DISKMASKIN UNDERBARA DISKMASKIN.

Nu ska jag rota igenom Jennys dator och kolla efter lite roliga grejer, nej det ska jag inte. MEN kunde varit så, ska strax få äta också och sedan är det redovisningar som gäller. HÅRDROCK!!!!

Bloggar mera imorgon era små blogglusar, KÄRLEK



i mina öron

Even if you cannot hear my voice
I'll be right beside you dear

Till min fina bästa vän,
har skrivit det många gånger men skriver det igen.
Rebecka Dahlqvist!

Snow Patrol – Run

JAG.DÄR.SNART!!!


monday morning

hey! allt bra? jo det är finemang med mig.

jag har inte gjort så mycket idag, blev ingen promenix heller.. har pluggat sen jag kom hem och är nästan färdig med det nu! 9 sidig powerpoint och fyra sidig inlämning. dock är jag inte färdig med inlämningen! ska skriva på den imorgon och på torsdag också.. min dag i skolan har förövrigt varit jätte bra! dock lite jobbigt emellanåt.

imorgon drar vi iväg till svenska mässan med klassen, ska bli spännande och roligt! avresan är 08.00 och hemresa klockan 14! det ska himla roligt, mässan vi ska gå på heter "leva och fungera". vi inriktar oss på redskap som finns inom vården och ska sedan göra redovisning och inlämning om detta! ser fram emot morgondagen, min fina bästa vän har lånat ut sin kamera så ska försöka snytla till mig några fina bilder jag kan lägga in här sen. maha!

imorgon flyttar jag även ner till systeryster, ska bo där tills lördag för sportfånen är på fotbollsresor.. maha ska göra hus i helvete :D på fredag hoppas jag på att min fina vän kommer så vi kan äta god mat och umgås, ha det allmänt bra och lyssna på väldigt hög musik. hon är bäst, lalala. rebecka

på lördag kommer tobias hem igen så ska bara bo där tre nätter, ta hand om kattisarna.. så d flytatr jag hem och får se vad jag gör med min lördagskväll.

nu ska jag gå och duuscha, så ni får ha de bra =) puss!



två bilder från förra göteborgresan med OP10!


angående mitt ex.

Har jag fått massa frågor, vill helst inte prata om det.
Alla gör misstag någon gång och han gjorde ett.
Det är väldigt jobbigt för att jag fortfarande..
Tycker om honom väldigt mycket.
Dessutom saknar jag honom,
Varje dag, Varje minut, Varje sekund.

Men våran kärlek är oförglömd
& Han kommer alltid vara min största kärlek.
Han var den finaste killen man kunde hitta, aboslut.
Helt underbar och snäll, ta hand om honom.
Marcus Rinta-aho.



-


:*

Förlåt mig om jag tvekar,
Men mina tankar går,
Fram och tillbaka som ett pendeltåg.

Tar min fina bästa vän i handen och går ut och går, helt slutkörd i kroppen så när jag kommer hem blir det en dusch och sova! Uppe som fan med tuppen imorgon, 06.00.

Tack mina fina vänner för en underbar dag!


Jag älskar dig!

BÄST

Joakim Hillson – Vacker utan spackel

SNART FYLLER JAG ÅR, EN MÅNAD & TRE DAGAR
och då blir det festa som fan! med alla mina underbart fina vänner.
ni är bäst, speciellt min andra halva, rebecka!

sitter i soffan och ska snart duscha
har haft en jäkligt grym helg
nästa helg blir nog minst lika bra!
back till skolan imorgon, men veckan går så fort.
om två veckor är det påsklov!
efter det kommer min födelsedag.

!!

du ska vara den du är, inte som alla andra.




-

Anywhere you are, I am near
Anywhere you go, I'll be there




underbar!


DU ÄR SÅ, WOW WOW

hej alla fyllisar och bakisar, själv är jag nått av dem. hiho

har inte bloggat så mkt men har inte haft orken ELLER lusten till det. igår blev iallafall grymt! vi började hos mig, förfesta och gjorde oss iordning. jag, pontus, maria och rebecka drog oss ner mot dimman och allt folk, blev typ svart där ett tag, inte så jävla nykterkt kanske.. festa och dansa tills klockan slog ett, då började vi gå hem med grabbarna, hannes låg på gatan och emil bar mig, det är i stort sett det enda jag kommer ihåg. men tack alla fina underbara vänner för en bra kväll! togs dock inga bilder, trååååkigt :/

idag vaknade jag första gången vid fem, behövde nog egentligen spy och dricka massa vatten igår innan jag sov, men istället vaknar jag bakis som en jävla gris.. haha inte okej. maria och jag åkte med familjen till marknaden i tranemo och köpta marknadsgodis och fikade på fiket. trevligt!

ligger hemma i min soffa nu och ska kolla oth, det blir nog så i stort sätt hela dagen.

BITCH

sitter i skolan nu och har slutat vid tjugo i två, gick till tranäng och lämnade tildas fkort och nu sitter jag och väntar på bussen. maria åker med mig hem sen kommer även rebecka och pontus! kvällens bravader kan börja :)

har inte så mö att säga så vi höres, pöss.

RSS 2.0