Håkanbråkan

Igår sov Tilda hos mig. Vi kollade Beck och myste. Kändes som jag behövde det!

Sitter på utvecklingsstörningen nu. Pratar om olika graders utvecklingsstörning.. Efter denna lektion ska jag ta med mig Sandra och Karin och gå till ICA och inviga plocksalladen, göttttt. Sitter och kollar lite smått på nått finare linne jag kan ha på begarvningen som snart äger rum. Lite jobbigt men har ju alla underbara där så det går nog bra! Skulle va skönt att ha mamma där.

Ska nog till mamma en sväng efter skolan och plugga eftersom vi har prov imorgon :)) Mindre rockigt att vi har tusen läxor fram till jullovet.

min sockertopp


fuck love


lycka

Du är min finaste ägodel, men även min hemlighet.

Min helg har gott satans fort och varit grymt bra! I fredags var jag med Karin hemma hos Malin och Mikael. Vi spelade spel, åt mat, kollade idol och hadde allmänt skoj. Vi var hemma ungefär ett på natten så jag sov nästan direkt då.

I lördags vaknade jag vid tio av att mamma kom in och fråga om jag ville ha frukost men fortsätta sova så hon gick ut igen. Gick upp vid två eller något och gick ut med hunderna och gick till ICA. Efter det blev det att börja fixa sig och göra sig redo för lite smått party! Var hemma hos Mikael M med My och alla andra och spela wii, ölspel och lärde känna lite nytt folk.. Kanonkul. Var hemma vid tre på natten och kunde inte sova eftersom en viss person aldrig hörde av sig.

Igår vaknade jag vid halv ett, sen var det bara att hoppa in i duschen och åka in till Borås för bio och donken med familjen. Nya Twilight filmen såg vi, eftersom jag inte är twilightfan så hade jag inte förväntat mig så mycket men den var faktiskt sjukt bra. Lätt den bästa Twilightfilmen.. Damn it vad Jacob är snygg ibland.

Idag har inte hänt något än, tog sovmorgon och gick upp tio i sju. Fick stressa till bussen som förövrigt var en kvart sen. Irriterande när dem inte håller busstabellerna! Nu sitter jag i cafe och väntar på att min lektion ska börja, den börjar kvart i nio så inte så långt kvar!

Ska skriva lite på NK nu. Puss!


bästa kvällen på länge

kvällen har bestått av en massa monopolspel, roliga skämt, Mikaels cp konstiga grejer, skrämmande grejer, idol, god mat och andra gottihheter. Det bästa av allt har varit att allt har varit så jävla positivt! Love



bra skit

When it was good
We were sitting on the top of the world
When it was good
No I never wanted nobody else
When it was right, not like tonight
We were sitting on top of the world

Sitter i studiehallen med mina fina tjejer och kurreburre, ska försöka plugga lite medicin men det går sådär bra! Har mitt huvud någon helt annanstans idag.. Men det blir bra endå. Min dag har förövrigt varit bra, igårkväll pluggade jag jätte sent för jag skulle få in min alternativa medicin så nu har jag bara två inlämningar och två prov att avklara nästa vecka. Dock väldigt mycket.. Plus att jag har min matte vid sidanom!

Men nog om tråkigt skolarbete! Efter skolan åker jag till min fina Malin med fina Karin.. Haha många fina runt mig men så är det. Är stormlycklig över det!! :D







-


du lyser upp mina skoldagar



Sitter på utvecklingsstörningslektionen nu och ska jobba med frågorna till provet vi ska ha nästa vecka! Dock går det mindre bra för att jag tänker på en massa annat hela tiden. Vill blandannat ha helg! Dock har vi sjukt mycket läxor så lär få sitta hela söndagen också. Har bara en massa långa lektioner idag och duktig som jag är så har jag fixat så jag får plugga lite matte med Malin sen. Har inte så mycket mer att säga idag, jag ser ut som ett spöke och är trött. Satans trött..

M.L ♥

trött tjej


Eftersom ingenting kul händer, jag är trött och det är skola imorgon så går jag och duschar och går och lägger mig i hopp om en lika bra dag imorgon som denna! Börjar tidigt imorgon och på fredag så ska bannemig inte försova mig. Behöver vara mycket ledig i december och det lär jag inte få om jag inte sköter mig. Dock borde ju alla få ledigt för en begravning! Förövrigt har jag pluggat och ätit ägg idag. Slutar sent imorgon och efter det ska jag hem och plugga ihjäl mig så vi hörs kanske inte imorgon, men på fredag om ni har tur ;)

Puss och kram skumbanan.
PS. Mina vänner är bäst häst

:*

"Best friends - they know how crazy you are and still choose to be seen with you in public."
Karin Haglund, jag tycker om dig precis så som du är. Och det bästa är att du gör detsamma! ♥

Sitter i köket med hörlurarna på och med min lillebror mitt emot mig med andra hörlurar.. Haha sociala gänget. Pluggar och försöker få något gjort, men det går sisådär. Ska nog ta mig ett långt härligt bad sen med en isglass, det lockar mycket mera än pluggandet. Har iallafall skickat in samhällen nu, bara fem ämnen kvar! Wooho.

Skolan gick förövrigt bra idag! Trött så jag nästan somnade på bussen hem och dem som känner mig vet att jag aldrig skulle somna i bussen eftersom jag hatar när folk ser mig sova. Sorligt nog.. Haha! Imorgon börjar jag åtta och går till fyra, det känns sådär men eftersom jag ska klara allt så är det så det får bli. Nära studenten, snart iallafall.

Vi hörs senare alla nyfikna as, puss på er!


-

Ibland undrar jag vad det är för fel på dagens ungdomar. Att man orkar behandla folk så. Det ni håller på med kallas mobbning och ni njuter av det? Come on, väx upp lite nu tjejer.. Om det var ni som satt i den stolen hade det nog inte varit så jävla rockigt längre. ;)

Godmorgon världen! Länge sen jag sov såhär gott och såhär länge. Har studiedag idag nämligen, så kunde äääntligen få sova ut. Dock var jag ledig igår också men det fick jag reda på när jag redan var påväg till skolan så fick ingen sovmorgon. Jaha, vad gör ni idag? Vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Plugga såklart, vad gör man inte på en studiedag lixom? ;)

Nej, nu ska jag ner och äta frukost i den tomma lägenheten. Tur att jag vaknade så sent så slipper jag vara ensam så länge. Love

she will be loved



K & T, ni är dem bästa jag har.

Ligger i sängen och kollar runt lite på datorn. Ska nog gråta lite till till OTH om en stund och dreggla över Luke. Ibland önska man att man levde i en värld som deras, visst dem har många problem men nästan allt slutar lyckligt och dem har vänner och familj som ALLTID finns där och stöttar. Dock bara skådespeleri men endå.. 

Har studiedag imorgon, vet dock inte hur jag ska utnyttja den men det märker vi väl! Godnatt alla patetiska och opatetiska männsikor.  

jag är en vampyr



Igår färgade My mitt hår och efter det gick vi till Mikael en sväng och hade det trevligt. Efter det gick jag hem och sov!

Imorse gick jag upp vid tjugo över nio och började göra mig iordning. Åt frukost med mamma som jag inte träffat på evigheter. Skönt att höra hennes tjat igen. Efter det tog jag på mig och gick till bussen som kom och jag satte mig. När bussen kör in i Dalstorp får jag ett sms om att vi inte har den ENDA lektionen vi skulle haft på hela dagen. Hoppade av bussen i Dalstorp och ringde ett samtal, efter en kvart kom en buss från andra hållet och jag åkte tillbaka till mamma.

Min lediga dag har jag alltså spenderat på att åka buss, kollat på en halv film, städat litegrann, plattat mitt hår och lagat mat till mina småsyskon. Efter vi ätit ska jag dammsuga en sväng åt mamsen som jobbar till sju. Ikväll får vi se vad som händer, vi har ju trots allt studiedag imorgon! ;)

Har ni saknat mitt skrivande? Är nog pågång igen, känns lite så. Som alla andra mina inlägg vill jag tacka mina fina vänner för ni finns där när jag behöver er som mest. Utan er hade jag aldrig klarat mig! Ni är bäst.

näst intill svarthårig



I will never be the same without you.

Efter en natt med finaste Karin och en hos bästa Marcus så åker jag till mamsi en vecka! Måste alltså ladda min mp4, hatar att åka buss ;) Hörs mer ikväll för nu ska jag packa och kanske färga håret. Love

gammalt men bra

Kelly Clarkson – Since U Been Gone
Kelly Clarkson – Behind These Hazel Eyes
Kelly Clarkson – Because Of You

Robin Stjernberg – California King Bed
Olle Hammar – Highway Man
Roshana Hoss – My Heart Is Refusing Me
Amanda Persson – Without You
Linni Barresjö – What Are Words
Moa Lignell – Make You Feel My Love¨
Emil Elton – Jag är en vampyr
Denise Azemi Brasjö – The Moment I Met You

Musik är nog det bästa som finns. Jag är galet kär i musik. Hade aldrig kunnat må bra utan dig, musiken! Igår var en bra kväll och nu gör jag mig iordning för att Marcus faster kommer snart och plockar upp mig påvägen från Borås så ska vi åka till Uddebo och umgås allihop! Ska bli mysigt och skönt att få träffa dem igen. Ni gör allt så mycket lättare.

Hörs sen!

woopa woopa


Damn it.

-

Myser med mina tjejer Tilda och Karin och väntar på morgondagen. Ska mysa med min fina pojkvän till max! Kan inte bli bättre än såhär. Grymt :D



-

Kul när man får kommentarer! =) Fortsätttt så.

Ligger i soffan nu helt slut, har städat hela dagen. Bäddat rent, sammsugit, dammat och burit grejer mellan min syster och papi. På det har jag lagat mat också. Ska plugga en stund nu och sedan duscha! Imorgon är det skola som gäller och sedan kommer förmdligen Karin och Tilda hit. Vi ska bara mysa! Love


Fuck it

Karin! Jag tycker bara det är roligt när du kommenterar :)))) Fortsätt så.

Vaknade precis, ingen bra kväll och ingen bra natt vilket leder till ingen bra morgon heller. Ska börja sortera mina kläder och packa litegranna, sen gå hem till pappa med resväskan så han får tvätta mina kläder till helgen (eftersom jag är så snäll dotter). Ska även dammsuga och laga någon god mat eftersom jag är ett matvrak jag vet. Mat är det godaste som finns, dessutom så blir man gladare när man är deprimerad.

Min helg ser bra ut. På fredag ska jag umgås med mina fina vänner och på lördag ska jag umgås med delar av släkten Rinta-aho. Dessutom vara med min fina pojkvän. SCORE. Känns skönt att vara omringa av så fina männsikor och veta att man inte är ensam, det är lycka.


min kapten

Har inte bloggat på ett tag för att lite personligt har hänt. Det är tur att man har varandra! Men dem som följer min blogg vet antagligen ungefär vad som hände. Hemskt att det ska hända fel personer.

Sitter på utvecklingsstörninglektionen och känner mig nyvaken. Drömmer mig bort och tänker på hur fett bra min Kapten är. Han är min gud för tillfället. Så jäkla klok! Försöker fixa skjuts så jag, Martina och Karin kan åka till Jönköping och kolla på honom! Det hade varit bra, jävligt bra. Fina vänner och bra musik, finns nog ingenting bättre.

Kapten Röd – Saknade Vänner
Kapten Röd – In Kommer Ting
Kapten Röd – 1.000.000 Nollor

Ska gå igenom ett prov som jag inte gjort strax. Efter denna långa lektion är det mat! Jag älskar mat. Igår var Karin hos mig, hur mysigt som helst. Har verkligen hittat en guld värd tjej. Vi pluggade och tog det lugnt bara =) Idag kommer Elinor och jag ska sova tidigt! Haha.. Imorgon ska jag till borås sjukhus på koll av min hörapparat. Mindre rockigt kanske.




1958-111113

iJag har alltid sagt att jag känt sorg och att det varit något som fattas i mitt liv. Men allting det där jag sagt tar jag tillbaka och säger att NU är det någonting som fattas och NU känner jag sorg. Den sorgen jag känner i mitt bröst är förjävlig. Samtidigt som man är ledsen för att du har gått bort, känns det bra för man vet att du inte behöver lida eller må dåligt längre. Du kommer vara med oss var dag och vaka över oss, våran fina Yane. Vi saknar och tänker på dig, varje sekund! Du kommer alltid vara våran hjälte.

Ligger hemma i sängen, är inte i skolan pga personliga skäl men ska dit imorgon. Ska hoppa in och ta en lång dusch och bara njuta en stund. Känns som jag behöver det. Sedna ska jag fixa något gott att äta och dega ner mig i soffan och plugga. Igår var jag med Tilda och Becka, träffade Halil och Emil en sväng också. Det känns bra att veta att man har vänner så man får annat att tänka på också.

Tack alla ni som bryr er!

-

Gårdagen var jävligt lyckad, även om inte allt gick som det skulle. Jag har världens bästa vänner och är överlycklig över det! Har degat med Malin i soffan i hela dagen och det kommer vi fortsätta med tills hon åker hem sedan kommer nog Tilda hit en sväng också. Jag säger som alla andra gör: Jag ska aldrig dricka alkohol igen.


the girl

But you have always been my hero.

Haft en superbra dag med alla fina! =) Sista lektionen var vi ute och byggde sklettet av naturen. Rätt skoj att göra något annat än att sitta vid en skolbänk. Sitter hemma nu och sjunger på Rihannas och Eminems låt i väntan på att dem första tjejerna ska komma. Ska ta en dusch strax så jag är duschad innan dem kommer. Vi ska förberedda och fixa oss ihop innan dem andra kommer. Kommer vara fullt i lägenheten ikväll och ska bli riktigt härligt att spendera lite tid med såna som bara ger en positiv energi. LOVE!


fuck you

Som rubriken lyder..

Sitter i soffan med min Elinor och myser. Min dag har bestått av städ, fix, mys med bebis, bekky, jessica och wilhelm. Sedan åkte Elinor med hit efter hon varit i Göteborg. Har lagat mat och duschat =) Ska kolla på criminal minds och äta ostbågar, fett nice. Imorgon ska jag till skolan igen och hoppas jag får prata med Susanne! Efter det är det tjejkväll och fix som gäller. Gillar helger!!

Saknar min pojkvän.


handling

Behandla andra som du själv vill bli behandlad, tuffing.

Ligger i sängen och tänker att jag måste plugga, men jag orkar faktiskt inte. Skolan har gjort mig helt slutkörd.. Igår höll jag på med filmanalysen flera flera timmar. Sen skulle jag hitta nått att säga på min redovisning som var idag. Tills imorgon har vi tusne instuderingsfrågor i social omsorg. Jag brukar tycka skolan är så rolig, men icke. Tröttsamt! Nog med negativitet.

Idag har jag inte gjort ett smack. Gick hem till papi och åt lite mat innan =) Har träffat Tilda en sväng också. Alltid lika skönt att träffa dig. Imorgon är det skola som gäller och sen handling tills fredag. På eftermiddagen/kvällen nångång åker jag till min fina pojkvän och spenderar natten där. Mys :* På torsdag ska jag försöka träffa Bekky och Theodor och sen åka hem och träffa Elinor så ska hon sova här. Sen äre freeeeeeeedag! :D




Danza

Ur högtalarna kommer Danza Kuduro, jag pluggar som en tok och slänger i mig lite mat. Skriver på min svenska analys som ska vara färdig imorgon och jag börjar idag, osmart men har inte orkat på lovet. Är på andra punkten nu och hållt på i över en timme. Om en stund kommer kära Elinor hit och vi ska mysa litegranna. Sen sover hon här inatt också! Mys. Nu ska jag fortsätta skriva innan hon kommer, skulle bara slänga in ett litet inlägg så ni vet att jag mår bra. Det gör jag! Väldigt bra. ¨

Har hela veckan uppbokad så vet inte hur mycket bloggande det blir..
Tisdag: Skola - Simning - Karin sover här
Onsdag: Skola - Hem/Packa - Åka till Marcus sova där
Torsdag: Skola - Hem - Handla - Förberedda
Fredag: Skola - Fixa - Tjejkväll med bästa tjejerna
Lördag: Mys med Malin, Emma och Tilda.
Söndag: Städ och fix!
 
Jag har världens bästa pojkvän. Världens finaste och snällaste, finns fan ingen underbarare än du mitt hjärta!
Marcus Erik Valross Rinta-aho, min finaste ägodel.


kärnkraftverk

I hopp om att fredag kommer bli jävligt bra, står jag ut. Annars hade jag nog inte klarat hela denna långa skolvecka. Allt plugg dödar min fritid och jag blir galen. Men jag är bra, så jag fixar det i vilket fall. Fick bra betyg på mitt NK prov, lycka. Har världens finaste vänner också, galet eller? Ja, eller nej. Ska hem och gosa ner mig i soffan med dem tre små söta och äta glass och bär och plugga. Nolife? Ja. Hahaha. Hejdå.


-

Sitter i lägenheten nu och väntar på att en serie ska bli färdignedladdad och kycklingen ska kallna! Ska göra kycklingwraps i ugnen med en god sallad och kolla på serie sedan. Söndag är en dag man inte pluggar och det tänker jag inte göra heller. Har duschat och burit hit alla mina fem väskor sen har jag bara degat i soffan. Skönt vill jag säga.

Smsar med Viktoria om fredag som jag sakta taggar till! Ska ha tjejkväll här med spel, dricka, mat osv.. Vi är tio stycken så det blir nog rätt bra. Sen ska några sova över också, mys.

Nu ska jag göra färdigt min maaaat, puss!

people always leave

Som jag har sagt förut, så har jag märkt vilka som är ens riktiga vänner. Det är en skön känsla att känna men samtidigt blir man väldigt besviken för man tror att man ligger någons hjärta men sen struntar dem i en och inte hör av sig eller bryr sig alls överhuvudtaget. Det är tråkigt, faktiskt.

Sitter hemma hos pappa för tillfället. Sket i skolan idag pga min jävliga mensvärk och mage. Den dödar mig, bokstavlgit talat. Nu ska vi strax åka och handla för helgens bravader med tjejerna. Efter det ska jag hem och mata katterna och sen åka till Marcus min fina.

Låg och funderade länge igår och insåg att jag kan inte få det bättre än vad jag har det. Dåliga dagar har alla. Nu ska jag gå, love.


Gammal bild på mig och Marcus som Jenny tagit!

bullbak

Har bakat en massa bullar, lagat mat och umgåts med min fina vän Tilda idag. Nu ska jag försöka plugga eftersom vi har en del som är till början av veckan. Sen efter det ska jag packa alla mina väskor för ska bo hos min systra i två veckor som sagt! Sen inatt kanske Tilda kommer hit efter en fest och sover här. Pappa jobbar natt! Hoho.

Saknar redan Marcus, sjukt hur ensamt det blir när man varit en vecka irad. Trodde jag skulle dö av ensamhet inatt.. Men snart ses vi igen! Love.

Snart är det fredag


Love

Tänker inte skriva så mycket om mitt lov. Har haft det jätte jätte bra med min finaste pojkvän och hans familj i Falkenberg! Vi har bara njutit av varandras sällskap, i stort sett. What doesn't kill you, makes you stronger.

I helgen ska jag bara plugga, har MASSA läxor. Förutom ikväll för snart ska jag gå bort till min stora syster och ha idolkväll med dem och äta lite gott. Har inte så mycket mer att säga.. Nästa och nästnästa vecka ska jag bo i min systers lägenhet för dem ska utomlands. Dock ska jag ha kompisar där nästan jämt. Längtar sååå till nästa fredag!

Nu ska jag gå och klä på mig det sista, hejsvejs.

Marcus Rinta-aho, always and forever.


RSS 2.0