andre zuniga


Sjunger jävligt bra, dock fattar jag inte varför alla tjejer att han är "så jävla snygg". Nja..

städerika



Igår var jag hos Marcus och sov där, hade jättemysigt och det var tmt idag när han åkte till sin praktik tidigt imorse. Tod elvabussen till Tranemo och fixade lite, prata med Maggis osv. Sedan tog jag tolv bussen hem!

Springer runt i linne och min onepiece knyten runt höften och städar. Har dammsugit mitt rum och mellanrummet, det behövdes! Är inte på min praktik idag eller imorgon för det har gått magsjuka hemma i huset, dem gamla blir väldigt mycket lättare smittade och då är det bättre att vara hemma, även om jag inte har fått magsjukan ännu. Tror dock den håller på att gå över här hemma också, men det återstå att se.

Ikväll ska jag inte göra nånting, plugga och läsa färdigt min bok. Imorgon kommer min efterlängtade Emma hit! Äntligen säger jag bara.. Vi ska laga god mat och ha det allmänt bra (och hoppas på att ingen blir smittad! ;) ) Så ska hon sova här tills lördag. Mysigt värre. Dock blir det praktik för mig på lördag, 12 - 21.30! Nästa vecka jobbar jag till tolv på onsdag och ett till torsdag så det gör mig inte så mycket att jag får jobba en lördag.

Nu ska jag gå ut och gå en promenad och sen duscha, minska bacillerna som oönskat kommit in i huset.

i miss u

Har inte så mycket att blogga om! ;) Men eftersom jag har trogna läsare som stannar även om jag inte bloggar så måste jag ju vara gullig och göra det ibland. Sen jag bloggade sist har det skett en förändring, jag har färgat mitt hår. Brunt, blev skit bra tycker jag. Har även haft praktik idag, 8.30 - 12.30. Snart ska jag dra mig mot Tranemo och möta upp min prins och sen åka till Uddeeeebo. Eftersom jag börjar fyra imon så kan jag ju sova hoho.


-

Har gjort ny Facebook och Msn. Anledning är ingen spciell men tyckte inte att alla jag hade på min gamla har med mig och mitt liv att göra. Fråga om Msn om du vill ha den!

Nu ska jag vänta in Becka som kommer alldeles strax, efter hon kommit ska vi ner till ica för att köpa tacosgrejer och ha tacosmys! Pappa jobbar eftermiddag och därför är det bara jag, Simon, Liam och Sabrina hemma, och Bécka såklart ;) Efter det ska vi plugga och ha det allmänt bra ihop, som vi brukar.

Var inte i skolan heller idag, pga personliga skäl. Imorgon är det APU som gäller, 8 - 12 och efter det åker jag till min fantastiska pojkvän och övernattar hos honom eftersom jag börjar fyra på torsdag!

-

Jag är trött. Jag är på dåligt humör. Jag har ingen lust för att blogga. Jag har inget kul att berätta. Jag säger därför hejdå.

just nu



Pull me up

- Praktik
- Umgåts med Pontus och Rebecka
- Varit på Gekås
- Hjälpa mamma och flytta

Det är dem tre sakerna som har hänt det senaste. Igår var jag och Rebecka i Dalstorp, riktigt trevligt faktiskt. Skönt att se sin bästa vän lycklig, även när hon är som lyckligast. Hade aldrig klarat mig utan min fina vän, aldrig i hela livet. DU ska veta att du är den bästa som finns, oavsett vad Rebecka!

Idag var vi på Gekås, min kära bror övningskörde dit. Trodde knappt jag skulle komma fram först men det gjorde jag och det var inte en enda kotte som stod i kö. Skönt! Knuffades med tanter och hittade en del grejer. Lite smått och gott till mitt rum hos mami, grejer till hennes lägenhet, födelsedagspresent såklart och lite kläder. När jag kom hem städade jag hela mellanrummet och toaletten i källaren, duktig som jag är. Har mått lite konstigt idag också, vet inte riktigt varför. Ska öppna min kära chipspåse strax och se vad som händer..

Imorgon ska jag hjälpa mamma att flytta, sorligt men sant.


jävla jävel

Som jag skrev på Facebook igår. Jävla cancer, jävla skilsmässa, jävla allting just nu. Allt känns så jävla värdelöst ibland, jävligt värdelöst också.

Nu ska jag äta middag och sen drar jag mig till jobbet. 15 - 21 så vi hörs ikväll vettja!

bästa


Burlesque

När man har varit stark för länge, då kommer allting på en gång.

Ligger i sängen och kollar på Burlesque. Grym film förövrigt! Igår hade jag praktik i stort sett hela dagen. Först mellan 8 - 12 och sen började jag 16 - 21! Det var roligt och bra. På förmiddagen var jag i terapin och gjorde i stort sett ingenting, tog det lugnt och hade det allmänt bra med min handledare. Vid fyra var jag uppe på Slättebo, underbar personal och underbara gamlingar.. Hade inte kunnat få en bättre plats. Hoppas innerligt på sommarjobb där sen. Idag jobbar jag kvällen också, så har haft sovmorgon men såklart så vaknar jag vid tio. Ska strax upp i duschen och sedan äta, efter det for jag till jobbet. Om jag hade fått välja hade jag inte varit på jobbet utan på match i fucking Dalstorp. Hehehe.


Beauty.

yey

Var på fotboll igår, hur mysigt och kul som helst med fina Nelly. Måste göras om! Dalstorp spelade jättebra även om det blev förlust. Sen tog jag det bara lugnt och somnade tidigt. Skönt!

Imorgon börjar våran APL och det ska bli skitkul! Sandra sover här inatt också eftersom vi börjar ungefär samtidigt imorgon. Så slipper hon åka buss och jag slipper sova själv, hur bra som helst ju ;)

Skolan idag var förövrigt skitbra :)

Kaos i klassrummet

Dina beslut och handlingar är inte nån annans fel.

Efter en dag i skola, helt underbar eftersom man har världens bästa vänner så åker jag på fotboll med en annan fin vän. Ska bli trevligt som vanligt! Denna gången kör jag nog dock på paraply med mig. På onsdag börjar praktiken och jag längtar redan, så sjukt kul.




gladtjej


Världens bästa pojkvän


-

Sitter på samhällen och försöker skriva min analys så jag slipper sitta med den hemma men det går inget vidare. Fattar noll! Igår tog jag det bara lugnt, kollade på en film som var sjukt bra och kikade även lite idol.. Har tre lektioner kvar och sen slutar jag. Ska bli så jäkla skönt med praktik och slippa sitta bakom en jävla bänk och anteckna hela dagarna, BUMS. Idag efter skolan ska jag hem och plugga, vid fem kanske jag tar bussen till Dalstorp och kollar på fotboll. Det beror dock på hur bra vädret vill vara idag, så tråkigt att kolla när det regnar. Iallafall när man ska kolla själv!

Imorgon slutar jag tidigt och då ska jag hem till bebis Theodor och fina Bekky. Saknar dem!!


ni är mina finaste ägodelar





happy

Lyckan som uppstår när lönelappen kommer och man får mera än man trodde.

Min helg har varit super. I fredags slutade skolan 13.05 fast vi var på studiebesök till 14 ungefär. Åkte hem och sen tillbaka till Tranemo för att umgås med världens finaste Sandra. Vi pluggade, tjötade hur mycket skit om helst och hade det allmänt bra ihop. Fick även supergod mat som Sandras mamma gjort. Mumaaa. På kvällen åkte jag till Marcus, vi myste och åt god mat. Igår gjorde vi inte heller så mycket, tog det lugnt mest. Lagade köttfärslimpa, dock har den blivit godare än igår. Idag tog jag bussen till Tranemo vid ett, gick till hotellet och höll Sandra sällskap medans hon fixade det sista på jobbet och sen gick vi till Ica och fikade. Tog bussen till Limmared vid tre och mötte upp Moa och gick till min praktikplats. Ska vara på Slättebo och är nöjd med mitt schema! Blev lite sur först men sen såg jag att det var fel. Soft att sluta tolv varje onsdag iallafall :*

Nu ska jag försöka göra nått vettigt som att plugga, dock är det svårt. Tur att jag har turkisk peppar och musik. Love it!






music

Rihanna – California King Bed
Selena Gomez & The Scene – Love You Like A Love Song
Jason Derulo – It Girl
Gym Class Heroes – Stereo Hearts - feat. Adam Levine
Maroon 5 – This Love
Kapten Röd – Saknade Vänner
Kapten Röd – Ju Mer Dom Spottar




-

Babes. Jag mår bra, jävligt bra faktiskt. Igår sov jag hos min älskling, vi hade jätte mysigt! Idag skulle jag egentligen på fotbollsmatch men den blev inställd, tråkigt värre.. Men istället ska jag ha en eftermiddag/kväll med min fina Sandra, vi ska plugga, kolla film och äta gott. Efter det tar jag bussen till Marcus och spenderar ännu mera tid med honom. Ska så gott som äta upp honom.. Mums. Kommer hem lördag eller söndag, söndagen ska gå åt till att plugga iallafall.

Nästa vecka börjar min praktik, känns jättebra faktiskt! Sandra kanske sover hos mig några dagar också eftersom hon har praktik i Limmared också, mys!!

Nu ska jag lyssna på Maggis och efter det köpa frukost! Göttmoshej



Lycklig.


wordfeud

Igår skulle jag plugga hela dagen, pluggade ungefär halva och sedan somna med boken i ansiktet. Inte bra men det tyder på att jag var väldigt trött. Sedan låg jag i sängen, pluggade lite smått på min inlämning och spela Wordfeud. Ett spel jag gått och blivit beroende av, dock förlorar jag hela tiden.. Iallfall mot smarthjärnor. Man ska bygga ord på varnadra typ. Vet inte ritkigt hur jag ska förklara men!

Efter skolan åker jag hem till Marcus och sover där :) Imorgon blir det fotboll med tjejerna. Ska bli kul! Har inte så mycket att säga och vet att jag blivit fett dryg på att blogga men jag har aldrig nått intressant att säga så därför känns det helt meningslöst.

Lägenheten i Gällstad rullar på och vi flyttar nog snart. Bra skit :*


praktik

Sitter på lektion nu har precis fått reda på min praktikplats, ska vara i Limmared. Så jävla gött :) Ska ringa dem senare i eftermiddag så jag kan få schema osv. Ska bli himla roligt faktiskt.. Påtal om roligt så pluggade jag hela eftermiddagen och kvällen igår, det gick inget vidare men hoppas på att vi får lektionen efter denna och plugga till inlämningen också. Sen imorgon har jag prov också, känns som det kmr gå åt helvete men försöker iallafall. Första rpovet kan inte alltid vara bra ;)

Igår var jag på svinigt humör hela dagen kändes det sm. Ville krypa ner i mitt täcke och inte komma fram igen, men det är ju så fruktansvärt svårt att undvika alla mina fina vänner. Är så underbart glad att jag har er!

det går bra nu

Ja, rubriken säger allting. Har inte haft så mycket till att blogga eftersom jag har så mycket i skolan plus att igår tog jag det bara lugnt. Helgen var fullspäckad också, likaså nästa helg! Blir fotboll och bravader denna helgen också, rockigt eller? Denna tisdag går åt till att plugga iallafall, känns lite surt att jag måste skriva en inlämning OCH har ett prov till torsdag, måste även plugga matten vid sidan om. Tror nog jag får gå i ide med allt pluggande så jag får nått gjort, för detta går inte så bra faktiskt. Menmen, livet rullar på. Jag har världens bästa vänner och när man har det så går allt, allt blir bra tillslut.

Måste köpa skor också! Förbannade vinter...

F*ck

Vad ska jag göra? Vart fan ska jag ta vägen?

Hur många lingon finns det i världen


Love me

Diggar Justin Bieber på mitt rum samtidigt som jag gör mig iordning för kalas hos min storasyster som blir hela 25år! :* Ska bli trevligt och umgås lite med hela familjen, med tanke på omständigheterna. Före kalaset ska jag ner till affären, hoppas på att min syster kör mig! Haha lat_tjej.. Efter kalaset ska jag göra iordning för imon, ingen sovmorgon för mig inte. Men ska man lyckas med nått är det väl bara att ta tag i det, ska bli skönt att ha en grej mindre att tänka på sen.

Igår gjorde jag inte så mycket på kvällen, kollade film efter film, smsade och halvsov typ hela kvällen. Var hur trött som helst, dock vet jag inte varför. Jag hade koncenterat mig så på fotbollen så det var nog det! ;) Haha, nej men målade hela förmiddagen så kan nog varit därför. Elinor var här en sväng också, alltid lika trevligt.

Imorgon efter skolan händer ingenting förutom att jag ska plugga, HELA DAGEN. Bara så ni vet, nog därför jag inte kommer uppdatera som vanligt. Orkar inte blogga ibland då jag tappar suget lite ;)


dum av dig


fotboll

Hemma nu från lägenheten och fotbollen. Varit väldigt mysigt och roligt! :) Dock blev man blöt på fotbollen för att det spöregnade.... Men det var kul och se alla man kände spela, spännande som tusan. Sitter här och lyssnar på Avril Lavigne nu, hon är fetttt bra. Ska bara vara hemma ikväll och kolla film och mysa med mig själv, känner att det behövs, väldigt mycket så jag får tänka och fundera. Hoppas alla som läser min blogg mår bra!!

Du är allt jag någonsin önskat.

lägenhetsfix

Igår var vi brudar i borås! Hade skitkul och skitbra. Köpte lite kläder och åt på campino! Efter det kolla vi bio och jag lyckades köpa ett kilo godis... Mindre rockigt idag när hela påsen är kvar. Men det är bra att ha, eftersom jag och Moa ska ut och hjälpa mamma att måla lägenheten, som är mindre kul och sedan på fotboll som är sådär, då är det gott att ha lite godis och tugga på när man har tråkigt. Kärlek!

-

Kändes tugnt att gå upp imorse när jag sov jämte älskling och han inte skulle gå upp, men jag kom upp i tid och åkte till skolan med hans kära fader, har ätit frukost och sitter på sociala omsorgen nu och ska göra instuderingsfrågor. Efter denna lektion har vi ännu en lektion med social omsorg! Och sen har vi en lektion med medicin också. Ska bli himla kul för att vi har ett fördjupningsarbete om cancer. Nog om skolan...

Efter skolan idag ska jag åka hem och duscha och göra mig iordning för en kväll med tjejrna i Borås! Blir bio samt mat på resturang och mycket tjat. Ska bli himla mysigt faktiskt!



såhär kul har vi





wtf?!

Tror jag har börjat gilla fotboll, fotboll av alla sporter som jag avskydde mest av allt innan. Sen jag och Rebecka började kolla på matcher har jag börjat gilla det mer och mer. Dock suger jag ju på det, men det hör inte till detta. Men tycker det är helt knäppt hur man kan avsky något och sen börja gilla det? Weirdtjej...

Vad tror ni, har jag bliivit sjuk eller? Haha!

Har inte gjort så mycket sen jag kom, pluggat matte och kollat på en film "Music and lyrcis" eller hur den nu hette. Den var riktigt bra faktiskt :) Nu ska jag snart duscha och sätta på en annan film att somna till. Imorgon kanske jag sover hos Marcus hos en lång dag och på fredag blir det en dag/kväll med tjejerna! Underbart.

På lördag ska jag vara med Marcus och sen på söndag blir det kalas hos min kära syster! Bra helg dedär. Nästa vecka blir det full rulle med skolan, har dock lämnat in allt som ska in så ligger bra till. Känns skönt :*

-

Som vanligt så bloggar jag på utvecklingsstörning. Har haft Maggis på morgonen och är hur trött som helst, igår somnade jag strax efter idol och då var klockan lite.. Pluggade matte hos min syster och var i Dalstorp och kollade på fotboll, det suger dock men endå är det något jag gillar med fotboll, vet inte riktigt vad än. Men ska se fotboll mera och se vad det är som är bra, EGENTLIGEN! ;)

Idag ska jag inte göra ett skit, förutom plugga lite mer matte och äta godis. (under mensvärk är choklad bäst) hehe. Sen ska jag bara ta det lugnt för jag är helt slut, ska ladda upp inför helgen. Ska på bio och äta resturand med Sandra Moa och kanske Rebecka på fredag, sen ska jag umgås med min fina pojkvän och på söndag ska jag även på kalas hos min storasyster! :)

Skriver mera senare för ska ha genomgång nu.


Världens bästa Moa.

Sw33t


-

Har varit i skolan idag, hade två lektioner och emellan dem var jag och hälsade på hos Bekky och Theodor! =) Åt lite frukost och drack chailatte, mums. Efter skolan har jag inte gjort alls mycket, har städat mitt rum och laddat ner filmer samt fixar musik till mp4an. Blivit helt galen i Kapten Röd som jag skrev igår, han skriker ur mina högtalare och min famiilj undrar vafan det är jag lyssnar på. Tror jag gått och blivit helt knäpp...

Iallafall, imorgon ska jag sova hos min fina pojkvän! :D Så blir nog inget bloggande på hela dagen... Men dock har jag ju min nya mobil så ni kan följa mig på Facebook, spammare nr 1 typ. Hehe, men roligt med ny mobil =) Förövrigt trivs jag hur bra som helst med den och har inte tappat den en enda gång än!

Har inte hunnit få så mycket plugg än för att jag har gjort det mesta i skolan och på lektioner! Men imorgon innan jag åker till Marcus ska jag plugga matte med systra min, ska packa och lämna idrottskläderna hemma. Så hem en sväng innan blir det allt.

Nej, nu ska jag gå och duscha en lång stund. Efter det ska jag se film och äta glass! :*



världens finaste bebis



Världens finaste prins som Bekky har fött.

Detta inlägget är till er två, har varit och hälsar på några gånger och för varje dag som går blir du sötare och finare. Du har världens bästa mamma som du får ta vara på och ta hand om för du kommer behöva henne när du växer upp. Det är hon som ska uppfostra dig och göra dig till en fin och bra kille! :) Bekky, du ska veta att du är stark och jättebra mamma till Theodor, när jag blir mamma vill jag bli en mamma som du är, till världens finaste barn. Du är stark och ni kommer klara allt jättebra, det vet jag! =) Finaste Bekky.

min pojkvän och min baldejt


Marcus! Ja, nu har vi bestämt oss för att gå balen ihop. Nu tänker nog många "men tänk om ni inte är ihop då". Men vad säger att man inte kan gå balen och ha skoj endå? Jag har velat gå med min första kärlek sen jag var ett litet barn OCH med Marcus sen vi blev ihop. Så alltså, två flugor i en smäll. Kunde ju inte hitta en mer underbar kille att gå med. =)

Tänkte bara säga att jag älskar dig jätte mycket! Du gör mig himla lycklig och jag trivs med dig. Sjukt bra också :* Hoppas du känner detsamma, fast det vet jag ju att du gör. Du är den bästa och snällaste killen jag vet, kunde inte få någon bättre! HEHE, pusshej!


Ju mera dem spottar på mig ju fortare blommar jag

Har inte bloggat på hela helgen för att jag har umgåts med min pojkvän. Vi har spelat på min nya bästis, ätit pizza, övningskört, kollat på the karate kid (som förövrigt var grym) och haft det allmänt bra. När jag skulle åka hem idag skulle jag upp till finaste Bekky och gosa lite med henne, hennes syster och Theodor. Efter det gick vi till Ica en snabbis och köpte bindor och sedan hem ;) Började göra mig iordning för att jag skulle på kalas hos Victoria och Oscar som förövrigt fyller 17år imorgon. Har haft mycket trevligt med smörgåstårta OCH tårta, mätt och belåten! Hihi. Imorgon har jag sovmorgon till nio och sedan är det SH som gäller. Ska lyssna vidare på Kapten nu, som jag blivit beroende av i helgen för att min man lyssar på honom. Fett grym :D


Blev jättenöjd med denna bild jag tog innan kalaset! Yippie.


puss



En lektion sen helg!
- Fika med fina vänner
- Pilla med nya mobil
- Mysa med älskling, en massor!
- Kalas hos fina Victoria

- Roadtrip


no fear

M.Larsson ♥
Du gör allt så mycket lättare.

Har inte gjort så mycket sen ni blev uppdaterade sist! ;) Kommit hem, ätit, varit ute på promenad med Moa och hundarna och duschat. Ska kolla lite på True Talent medans jag packar, ska till Marcus imorgon och sen får vi se mera vad helgen har att erbjuda. Ska ju iallafall på kalas på söndag! Får nog klämma in lite plugg i helgen också, underbara natur. Hihi.

Imorgon har vi lektioner tills 13.05, då ska jag och Sandra gå och hämta tillbehör till min nya mobil! =) Efter det ska vi gå till fiket och fika samt pilla lite och försöka förstå oss på mobilen. Ska bli himla trevligt faktiskt. Efter det åker jag som sagt till Marcus, men måste handla lite först också. Rockigt, känner mig som en gammal tant för skolan tar kål på mig... Tröttare än tanterna och gubbarna på ålderdomshemmen.

Nu ska jag gå, puss!


Dag fyra: Sju saker som gör dig väldigt besviken.

När jag bläddrar runt såg jag den listan jag påbörjade för länge sen men aldrig slutförde. Har sex dagar kvar och ska nu skriva sju saker som gör mig besviken, dåligt av mig att påbörja grejer jag inte avslutar, men sån är jag! ;) Dock väldigt deprimerande, haha!

Dag ett: Tio saker du vill göra innan du dör.
Dag två: Nio saker om dig själv.
Dag tre: Åtta sätt att vinna ditt hjärta.
Dag fyra: Sju saker som gör dig väldigt besviken.
Dag fem: Sex män du tycker är riktigt vackra.
Dag sex: Fem saker du vill göra.
Dag sju: Fyra bästa ägodelar.
Dag åtta: Tre grejer jag tänder på.
Dag nio: Två favoritlåtar.
Dag tio: En bekännelse.

- När någon ljuger.
- När man tror man kan lita på en person, så kan man inte det.
- När man är osams med någon man älskar och säger nått man ångrar, då blir jag besviken på mig själv.
- Mina förhoppningar, haha.
- Mina föräldrar, för tillfället.
- När man tror bra om något, så har man helt fel.
- Idiotiska männsikor, såklart.


love


min fina

Sitter på utvecklingsstöringen med världens finaste Moa. Kunde inte fått en bättre morgon med Elina samt Victoria. Ska snart sluta denna lektion och sedan ha medicin i två timmar! Nicebajs. På lunchen ska jag och Moa gå till expert och se om dem har skärmskydd och fodral till min kära vän som ligger hemma i lådan. Ska bli himla kul faktiskt! ;) I mina hörlurar spelas Veronica Maggio..

Har snygg morgonfrilla och mjukisbyxor idag!:) Orka gå upp och fixa sig varenda dag, sovmorgon är alltid gött. Sen när jag kommer hem har jag bestämt mig för att gå en promenad, dock slutar jag fyra idag men endå. Ska föröska få med mig Moa och lillhunden, så slipper man gå själv.

Vill ha helg nu, fylld med massa bravader. Blandannat kalas hos Victoria som blir hela 17år! :D Ska bli skoj. Ska även spendera tid med mina andra fina vänner och kanske lite med min pojkvän. Får väl se dedär, hur det blir. Men nu ska jag dra mig och förbereda inför medicin. Ska ha reodvisning och jobba med en utvärdering, boyah!


RSS 2.0