Those beatiful eyes

Och då menar jag verkligen bästa låten som finns, får inte nog av den. Underbara Ron!

Ron Pope – I'm Yours



Åtta sätt att vinna mitt hjärta.

1. Ärlighet, SÅKLART. För mig bygger ett förhållande på tilit.
2. Ge komplimanger, men inte överdriva.
3. Köpa grejer till mig, kan bara va en liten chokladbit eller liknade, tanken som räknas.
4. Vara snäll, varför vara ihop med en tyken dum idiot lixom?
5. Ha humor, inte samma som mig men endå nått gemensamt.
6. Va spontan.
7. Mogen men samtidigt omogen, var rolig och våga skämma ut dig, men samtidigt ha hyfs.
8. Genom att aldrig dina kompisar före flickvännen.


Mys.

Sitter på mitt omgjorde rum och mitt nya skrivbord! :) Mysigt som tusan. Igår var vi på IKEA, fick med mig hem bra och ha grejer som ett täcke, två kuddar, ett skrivbord, en hylla, påslakan och täcköverdrag! Skönt att ha lite egna grejer också som man blandannat kan ta med till sin lägenhet sen. Lägga pengarna på nått smart men samtidigt roligt. Vi gick lite på A6 innan vi åkte hem och kom hem vid sju, jag och Marcus duschade och myste sedan sov jag tidigt för skulle upp och jobba idag. Jobbet har gått finnemang för er som ville veta, vet ju att en del är intresserade.. Blir lättare och lättare för varje dag, känns väldigt skönt.

Efter jobbet grillade vi osv. Mysigt att spendera tid med min älskling innan han åker till sin kära mor! :) Mitt rum är nästintill färdigt nu och jätte mysigt, härligt. Nu ska jag kolla runt lite samt blogga och skypa med babe, imorgon är jag upptagen så vi hörs förmodligen på kvällen igen!

Grattis till världens finaste Tilda på din födelsedag, hoppas den rockade!! :D


Bild sen när jag slutade högstadiet.

Fin besök

Ska strax sova för att gå upp halv fem imorgon och göra ett pass på jobbet! :) Efter det ska vi som sagt till IKEA och även äta ute med min kära kära morfar och hans fru Kristina, inte träffat dem på flera år och Marcus har heller inte träffat dem så ska bli jätte kul! Har kollat på film med familjen ikväll och bara tagit det lugnt, egentligen skulle min fina komma men han kommer och sover här imorgon istället eftersom han ska med till jönköping! :D Nu ska jag strax ta mig i kragen och sova, för det behöver jag inför morgondagen.

Mina vänner är bästa som finns.





27 dagar


  • 4,3-tums pekskärm
  • 8 megapixel kamera med blixt
  • Dubbelkärnig 1,2 GHz processor
  • Navigera med GPS
  • 16 GB lagringsutrymme
  • Android™

Nio saker du inte visste om mig.

1. Jag är sjukt mörkrädd.
2. Jag hatar att vara ensam.
3. Jag har svårt att lita på folk för att jag blivit så sviken.
4. Jag har storlek 80DD i BH.
5. Jag älskar min familj.
6. Jag gillar min kropp, samt mina kurvor.
7. Jag har världens bästa vänner.
8. Jag blir lätt sårad.
9. Jag har väldigt mycket fördomar.


Nio saker du kanske inte visste om mig, nu vet du. Det är bara en del, har väldigt mycket mera ni kanske inte vet om mig. Men det ska jag heller inte skriva ut. Ska ta det lugnt nu som sagt, ha en bra dag för det ska jag :) Städ och fix.

-

Hej bloggen och blogglusar. Har ingen ursäkt till varför jag inte har bloggat men tycker dock inte hellerr att jag behöver det. Min vecka har gått fort och jag har gjort något kul nästan varje dag och det betyder att mera än hälften av min lön har gått åt. Idag ska jag bara ta det lugnt för imorgon jobbar jag, inte så rockigt kanske men efter jobbet åker jag och mamma till IKEA och köper nytt täcke till mig. Gottit :)

Har inte så mycket mera att säga, är fett besviken och ska bara ta det lugnt nu. Laga nått gott att äta och invänta mamma samt pappa som kommer hem ikv. Ska sova tidigt eftersom jag börjar 05.00 imorgon :)))) Mmmmm hårdrock. Puss

mystime

MED BABE. 

tio saker du vill göra innan du dör

1. Åka till USA igen.
2. Ha barn.
3. Shoppa upp en HEL lön.
4. Jobba som AuPair.
5. Flytta mycket.
6. Vara lyckligt kär & gifta mig.
7. Inreda en egen lägenhet.
8. Ha sex 12timmar i sträck.
9. Äta en massa onyttig och vara tjock och lycklig.
10. Vara rik såklart!!


Ha-ha, det var dem tio saker jag kom på nu som jag vill göra innan jag dör. Med denna listan avslutar jag dagen och säger godnatt, imorgon är det jobb som gäller och efter det Borås! Peace

list

Dag ett: Tio saker du vill göra innan du dör.
Dag två: Nio saker om dig själv.
Dag tre: Åtta sätt att vinna ditt hjärta.
Dag fyra: Sju saker som gör dig väldigt besviken.
Dag fem: Sex män du tycker är riktigt vackra.
Dag sex: Fem saker du vill göra.
Dag sju: Fyra bästa ägodelar.
Dag åtta: Tre grejer jag tänder på.
Dag nio: Två favoritlåtar.
Dag tio: En bekännelse.

Snodde en lista och gjorde om lite, here we go!

Right


Borås & bio

Hej alla fina! :) Har kommit hem från Borås nu, åkte dit efter jobbet med mami och kollade på bio, ( Harry Potter ) samt shoppade lite. Filmen var ingenting för mig men mamma älskar Harry Potter och det var mest för henne vi åkte dit. Fick med mig ett par jätte söta skor hem, blommiga tygskor.

Har även jobbat idag, duktig som jag är. Allt gick superbra och vi blev färdiga tidigare! :D Skönt. Imorgon jobbar jag och efter det ska jag till stan med fina Rebecka, efter det kommer älsklings Marcus hit och på onsdag åker vi till Göteborg och Liseberg!! :D Trevligt.

På torsdag ska jag bara vila eftersom jag jobbar helg, gooooo lön! :* Ska beställa en mobil nästa lön samt gå körkurs och ta körlektioner. Ska ha körkortet när jag är arton. Boyah..


svar på tal

gfdjlkg om cool_tjej:
du ska ju förfan inte sitta o säga att vi ska ta eget ansvar o shit för vi lever på mamma o pappa, VI kanske sökte jobb o sånt men inte fick något jävla fucking svar så sitt fan inte o skryt o shit seriöst.

Svar på tal:
Det jag menade är att när man är mogen nog och i rätt ålder för sommarjobb kan man få det om man försöker och försöker, konstigt att du kanske inte just får ett jobb som du söker? Jag sökte mer än tio jobb och fick bara ett, visa intresse samt eget ansvar. Dessutom kan du sluta läsa min blogg om jag har så fel åsikter :)))))) När man är över 16, kan man få sommarjobb. That's it. Dessutom kan du inte leva på mamma och pappas pengar hela livet, så get over it istället för att mensa på min blogg, tack på förhand. ( Inget personligt eller illamenat! )

Dessutom skryter jag hur mycket jag vill i MIN blogg, JAG har förtjänat dem pengarna, JAG har jobbat ihop dem helt själv. Tro fan man skryter, lägg din energi på nått annat än mig och mitt liv istället om du inte har nått posotivt att komma med?

SAMSUNG GALAXY ACE


åska är mysigt


min helg

- Stadsparksbadet
- Mat på uteservering
- En massa Marcus
- Familjen
- Sooova
- Shoppa
- Oväder
- Fint väder

Det är några delar av min helg, det har varit en blandad helg. Men bra!! :) Imorgon blir det jobb till fyra och efter det far jag och mami in till Borås för en helkväll för bara oss. Känns som om vi behöver varandra nu och som om mamma behöver lite egentid så tänkte att vi firar det när jag får min lön. Kommer bli en great kväll! På tisdag är det jobb och shopping som gäller och på onsdag Liseberg. Lite sådär ser min vecka ut, kommer bli bra. Vi hörs senare för ska äta, fika, duscha och packa inför imorgon!! Puss på er :*

Marcus. <3


uddebo on fire!

Som mina kära väckte mig med inatt...
Det visade sig att någon/något hade tänt eld på bilar samt ett garage i Uddebo 100 meter ifrån Marcus hus. Sov som en ängel så missade alla smällar osv men drog oss ut och kollade brasan, riktigt scary faktiskt.. Man vet inte riktigt vart världens är påväg. Det brann så in i helvete!
Sa till Marcus att jag inte var trygg i Uddebo osv, och imorse står det i tidningen att någon tänt eld på en bil i Limmared också, WTF?! Vart är världen påväg?

Är glad att jag snart flyttar härifrån. Lovely!!


med finaste



simpson med finaste



jag faller

Lyssnar på Veronica Maggio och softar efter jobbet, skriver in ny jobbtider i almenackan och skriver min lön så jag har lite koll. Känns vuxet dehär... Haha. Ska strax hoppa in duschen och packa, efter det ska jag träffa Rebecka en snabbis innan jag åker till Mackeboi. Sweeeet, ledig hela helgen men det förtjänar jag.

Woho, statistiken ökaaar. :D


jag är snyggare än vad du någonsin kommer bli



sov gott

Nu säger jag godnatt för att jag ska duscha och sedan äta, efter det ska jag sova. Som kvällsmat äter jag 2 löskokta ägg, nyttigt och bra. Ha-ha... Tönt.

Nej men allvarligt. godnatt loseeeers.

(Jag är stencool, jao!)

Patetisk kille!!

Du blir inte smalare av att äta donken och dricka öl jämt, faaatso!
Glad att jag inte har nått med dig att göra längre, man beter sig inte som dig, svin!

Hehehe, geek_kille93.

Rebecca Black cover by Elin Bok!

I min ledighet har jag gjort mycket, men mest av allt har jag umgåts med mina fina vänner, ni är bäst!

Umgicks med mina fina vänner i söndags kväll/natt, var riktigt trevligt. Det var iallafall Emma, Elin, Richard, Daniel och fina Marcus. Vi softade, chillade och hade damp. Alltså en riktigt bra kväll :') Och påtal om den kvällen måste ni se en cover Elin har gjort av Rebecca Blacks låt, om man inte gillade den innan så börjar man gilla den nu. Galet söt tjej alltså!

Igår blev det chill med Emma och lite smirnoff ice medans killarna tränade. Sedan hade jag och Marcus mys hela kvällen :)


- Blair Waldorf



cool_tjej

Känner mig som en riktigt cool_tjej94 när jag får min lön. Känner mig vuxen och ansvarsfull men samtidigt jäkligt larvig som skryter så! Men kan fan inte låta bli.. Är så glad att jag tog chansen till detta jobb och jobbade största del av detta sommarlov. Tycker synd om er som ska leva på mamma och pappas pengar, fan väx upp och ta eget ansvar istället! Man känner sig så duktig coh skit när man får lönen så det är det absolut värt.

Nästa vecka kommer nog den största delen av min lön ta slut. Ska till Liseberg med underbara männsikor, jag ska shoppa nya kläder i Borås samt åka till IKEA och köpa nytt täcke samt kuddar och påslackan. Dock är det inga onödiga grejer jag lägger min lön på för jag kommer kunna ha kvar dem senare, men för fan, va kul jag ska ha för min första lön! :')

Ni som säger att pengar inte kan köpa lycka, ta er i arslet! ;)


finaste killen på jorden


Jag älskar dig!

snyggt


-

Hej på er! :) Kul att statistiken håller sig uppe även om jag tar en liten paus.. Nu är den över vilket fall och jag ska blogga så mycket jag hinner för er som vill läsa!! Ligger och lyssnar på Kent och kollar läget i cybervärlden lite.

Tänkte berätta om mina senaste dagar men känner inte riktigt för det, jag har umgåts med fina vänner, min fina pojkvän och min mamma samt jobbat en del. Mycket händer hemma och så nu, känns inte riktigt som bloggen går i första hand. Men ska försöka endå! ;)

Igår när jag var hos Marcus fick jag min lönespecifikation, göttmos säger jag bara.. Är sisådär rik nu, känns härligt som tusan! På fredag blir det förmodligen fest med mina brudar, nästa vecka blir det blandannat IKEA och Liseberg, samt en massa shopping.. Åh, gillar't!

Nu ska jag fortsätta dunka min kärlek i hörlurarna och sen ringa Marcus, efter det ska jag sova eftersom jag jobbar imorgon! Fett med cash yao :D


världens bästa

Nu var det dags igen.. Nej men jag ska ta en liten bloggpaus, av personliga skäl. Vill inte dela med mig så mycket här utav det utan jag tar det med mina närmaste.. Men tack för ni bryr er! Jag blir bra, tillslut blir allting bra. Allt har ett slut, men dem kan vara bra. Lovar att vara tillbaka med bloggandet om ett litet tag. Ni är underbara!!

Tänkte bara slänga in några fina rader till min pojkvän före jag går på paus. Vill bara att du ska veta hur mycket jag uppskattar och tycker om dig, du gör mig lycklig även när jag är världens olyckligaste tjej. Allt du gör får mig att le lite extra, ditt leende och dina fina ord. Utan dig hade jag inte klarat mycket, du håller min hand genom allt och därför älskar jag dig så mycket. Du är bättre än bäst, tack för du finns finaste Marcus. Jag säger bara en sak, någon kunde få mig att falla och det var du.

Nej, denna gör min dag: Veronica Maggio – Jag kommer





värsta eftermiddagen någonsin

Har haft min värsta eftermiddag någonsin och jag har fått veta något riktigt jobbigt. Vet varken ut eller in just nu.. Men bloggpaus blir det nog iallafall. Ett tips: Gift er aldrig, för det bara förstör.


Veronica maggio

Var helt jävla fantastisk på scenen i regniga Borås igår, hon ägde hela scenen där. Jag tvekade först om jag skulle åka in pga allt jävla regn, väntade mellan fyra och sex för att se om det slutade regna. Vi (jag och älskling) bestämde oss för att åka in i vilket fall och vi gjorde oss iordning, tog på mig jeans och mitt nya linne samt slängde upp håret i en tofs. Ångrar inte för fem öre att jag åkte in, hon var helt suvären verkligen.. Vi träffade även Sandra, Moa, Malin och Josephine i Borås. Sjöng och skrek som en galning, därför jag är sjuk idag antagligen, men det var värt varenda sekund i regnet!! :D Slutade kvällen med cheeseburgare och en shake på donken, åkte med Sandras syster hem och sov som en gris.

Nu är jag sjuk och är därför inte på jobbet idag, var lite krasslig redan igår.. Men nu ligger jag och kollar på Beck och tar det lugnt för att vila upp mig tills imorgon när jag ska upp 04.30, pyttipanna står på menyn till grabbarna klockan sju! ;) Jobbar även på söndag, trevligt nog.

Det väntar en lång helg framför mig med mys med älskling samt tjejkväll i Tranemo. Lite jobb på dedär också, blir superbra.

Jag älskar dig, Marcus!!



Det ekar över hela staden, åh något stort pågång!

Ser fram emot morgondagen då jag ska trängas med galna Maggiofans och knö mig fram tills jag känner att jag står bra. Det värsta är att det är synd om dem som står i min väg för jag är rätt så bra på att knuffas och komma dit jag vill komma. Så det så! ;) Ska trängas och gapskrika så jag dör, vet ni varför? Jo, för Maggio rockar fan fett. Om ni tycker jag är löjlig nu så släng er i vägen, har nog fan aldrig haft en idol men nu har jag det och det är Veronica. Min kära storebror, (som fick mig att lyssna på henne) dunkade henne i månader innan jag upptäckte tjejen, sen kom han in på mitt rum och satte igång henne, lyssnade och tyckte hon var värdelös. Lyssnade igen och igen & nu är hon grymmare än grymmast. Tänkte att ni ville ta del av denna historien, nu vet ni. Min första och sista idol! =)

Jag bor fyra trappor in och du är välkommen in.
Massa skor i hela hallen, folk vid fläkten som röker.
Det är fest hos mig i kväll och hela världen är min!


Veronica Maggio – Välkommen in
Veronica Maggio – Satan i gatan
Veronica Maggio – Mitt hjärta blöder
Veronica Maggio – Jag kommer
Veronica Maggio – Snälla bli min
Veronica Maggio – Inga kläder
Veronica Maggio – Sju sorger

mitt paket har anlänt

JA, ni läste rätt! Mitt paket från HM har äntligen kommit och jag har hämtat ut det. I första paketet låg en jumpsuit, ett par haremsbyxor, en mascara och ett linne! ;) Dock skickade dem fel storlek på byxorna så ska skicka tillbaka dem och hoppas på att rätt storlek finns. Blev överlycklig nu och allt var jättefint, glad_tjej... Lalala.

Sitter och tänker på dedär med jobb, vissa är så in i helvetes lata. Jag älskar att jobba, att känna mig vuxen och att tjäna MINA EGNA pengar. Medans andra bara sitter hemma, super på helger och har ett allmänt no-life. Okej, det är svårt att få jobb innan man är arton, men vad hindrar en att försöka? Har sökt en massa jobb till hösten som extre arbetare och ska fortsätta tills jag får nått. Så får jag fyller arton blir det extrajobb som tusan och efter jag slutat skolan ska jag utomlands och jobba! Lovely.

Har inte kommit så långt med städningen eftersom jag hämtat paket och hjälpt mamma. Ska börja nu så därför hörs vi senare. Intressant vaaa? Hoppas ni antecknar ;)

Lite om mig och mitt liv, samt mina tankar.. Haha! Puss



underbart

Har haft en underbar och jätterolig dag på jobbet! Mina fötter värker och jag är mätt, men det gör absolut ingenitng. Nu ska jag börja tvätta mina jobbkläder, inga skjortor rena.. Buhu, eftersom jag jobbar helgen i helgen! ;) Grymt. Efter jag tvättat ska jag städa och fixa, så nu vet ni. Haha, röv.

Slänger in en jävligt bra låt :)


jag älskar dig


All min kärlek går till dig. Absolut bästaste fina du, kom ihåg det!


-

Vad ska jag göra?
Lycklig eller inte?
Whatever.. Jobb imorgon!

Godnatt alla fina.


kom hem


Rubriken säger väl nästan allt.. Jag saknar dig!

beck

Samtidigt som jag ligger här och läser bloggar och kollar på Beck, som jag förövrigt har blivit galen i, tänker jag väldigt mycket. Jag kan inte sluta tänka, i mitt huvud snurrar hundra tankar och jag vet varken ut eller in just nu.. Det är så mycket som händer i min värld nu så jag vet inte hur jag ska dela upp allt. Samtidigt som jag är jäkligt lycklig med mina fina vänner, familj samt mitt jobb och min lön, så känner jag något i mig som är oro eller kanske ånger.. Jag vet inte riktigt varför jag känner så eller hur det har kommit dit.

När man känner att hjärtat vill en sak och hjärnan vill en, vad ska man egentligen välja? Vilket är bäst så man nte mår dåligt? Vad gör man för att inte misslyckas med valet? Hur fel kan det egentligen bli? Hallå, vem har svaren på alla dessa tusen frågorna? Jag blir galen.. Ge mig svar någon.

Många säger till mig att jag är i "den åldern" eller att det är en period jag går igenom & det kanske det är, men samtidigt som det känns så så känns det som jag bara står stilla i mitt liv. Alla går vidare, men jag står bara stilla. Varför känner jag så egentligen? Det känns som att detta aldrig kommer gå över, det känns som hela min värld kommer gå under snart, fast det gör den ju aldrig. Men endå...

Varför är allt så besvärligt? Varför är allt så jobbigt ibland? Varför har man perioder man är så jävla lycklig men endå tjäner sig besvärad eller orolig?



Heartbreakers


Här är en sång ni kanske inte hört, tjejen är iallafall grymt bra :)

Ska duscha nu och sen kolla på beck, kanske hör av mig via mobilen senare. Men isf ett kort inlägg, är helt slut efter denna helg, har varit lite småsjuk också så.. Saknar dock min pojkvän redan nu, blir grymt tomt efter att man sovit ihop fyra nätter. Men ska nog klara mig endå ;) Pussgodnatt

bra skit




Du, jag slänger ner en nyckel ifrån fönstret i köket
jag bor fyra trappor upp och du är välkommen in
Massa skor i hela hallen, folk vid fläkten som röker
Det är fest hos mig i kväll och hela världen är min

Oooh, ooh sång på sång
Det ekar över hela staden
Åh, nått stort på gång
För det är kö från gatan upp till hallen

Och grannarna har klagat sedan kvart över tio
Nu är alla i mitt kök och jag är alldeles paj
Spelar pappas skiva ifrån 69
De sjunger "cosa vuol dir sona una donna ormai
O mare nero, o mare nero, o mare ne"
Sänker volymen, låter alla sjunga med
Kan inte tänka, jag står bara här och ler

Oooh, ooh sång på sång
Det ekar över hela staden
Åh, nått stort på gång'
För det är kö från gatan upp till hallen

Det ekar över alla taken
Ja, det är kö från gatan upp till hallen

Dunkande hjärtan klockan kvart över fem
Imma på rutorna men ingen går hem
Flackande blickar upp och ner och igen, åh
Ingen vet ifall det verkligen hänt
Ingen vet ifall det verkligen hänt
Imma på rutorna men ingen går hem, åh
Dunkande hjärtan klockan kvart över fem
Ingen vet ifall det verkligen hänt

Verkligen hänt
Sång på sång
Det ekar över hela staden
Åh, nått stort på gång
För det är kö från gatan upp till hallen

Det ekar över hela staden
För det är kö från gatan upp till hallen!

boyah

SCORE TILL MIG... Som är grym på att blogga! Dock så får ni ursäkta mig eftersom jag har sommarlov och jobbar, är lite mycket att hinna med att blogga då. Är iallafall hemma från Falkenberg nu så ska blogga åt er trogna läsare som är så nyfikna så ni är kvar även om jag inte bloggar på en hel helg ;) Ha-ha. Frågan är då när senast jag bloggade var, torsdags gissar jag på så därför får ni en förkortning därifrån.

I Torsdags var jag i Borås, åkte dit med Malin, Moa, Sandra, Emma och Rebecka. Dock tappade vi bort varandra inne i Borås och jag var med Daniel och Daniel stor del av kvällen, samt Daniella och Stephanie och andra. Men mest tackar jag fina Emma G för en finfin kväll! Dock finns det ju folk som vill förstöra. Nog om det!

Fredag var det jobb som gällde och sedan Falkenberg tills idag. Vi har spelat minigolf, kub, kortspel och allt möjligt. Kollat på film, gått promenader, myst och haft det allmänt bra. Även ätit en massor gott och njutit av varandras sällskap. Bättre än så kan det alltså inte bli!:)) Snart drar vi också till Liseberg, läääängtar.

Har ungefär sisådär tusen bilder, men många av dem vill jag inte dela med mig av till er. TOOOO BAD stalkers.

-

"Dont you dare twist my words around to make yourself feel like you are not a backstabbing twofaced bitch, because you are and you know it."

- Brooke Davis.


Hej alla fina =) Idag har jag inte gjort alls mycket, har packat och bara tagit det lugnt sisådär. Även hjälpt mamma att städa husvagnen eftersom hon ska åka till Mullsjö hela helgen och dansa linedance. Har pratat mycket med mamma och pappa idag angående jobbet, har fått ännu en helg att jobba.Jag har väldigt lite tid nu för att jag jobbar och tar vara på mina vänner den lilla tiden jag har. Imorgon kanske jag inte hinner blogga pga att jag ska jobba till fyra och direkt efter åka till Borås och köpa en fin grej till mami. Även på fredag har jag nästan ingen tid, ska jobba och sedan åka direkt till falkenberg. Sweeeet! Åker med min fina älskling.. Påtal om honom så cyklade han och Felix hit innan och lämnade mitt fritidskord, gulligull. Kollar på Beck nu, det rockar :D Boyah. Har blivit helt fast vid det och kollar hela tiden, även om jag sitter här kollar jag och detta blogginlägget tog säkert mera än en halvtimme att skriva och det brukar gå på fem minuter. Nu ska jag sova, dock ensam, uppe med tuppen imorgon. Saknar min fiiiina pojkvän ju. Looove!


.

OKEJ... Jag har faktiskt inte tid med sånt här trams. Nu ska jag packa, packa, duscha och sedan sova. Imorgon jobb 6-16 och sedan till Borås med Elinor!:) Efter det är det jobb på fredag också, 8-15 och efter det drar vi till Falkenberg. Så vi hörs, eller? Puss!

Min kära Beck

Har fastnat för filmerna Beck som Tilda och Emma rekommenderande igår. Har sett tre av dem idag och kommer antagligen fortsätta se alla eftersom vi har "serien" hemma. Göttmos! Imorgon ska jag jobba igen så nu stoppar jag i hörlurarna och lyssnar lite på Maggio och Burlesque soundtrack samtidigt som jag tänker på min fina pojkvän som jag saknar grymt mycket, dock kommer han och hälsar på mig imorgon, snällt vaaaaaaaaa? Nu tog Beck slut, så godnatt! :*


Du är snygg!!!

Happy.



Bättre att ångra saker man gjort än ångra saker man inte gjort!

-

Du gjorde mig lycklig förut, men du spottar mig i ansiktet.

Hej yoooou all :))) Jag har det bra här bak i soffan. Ska strax gå och lägga mig en stund eftersom jag somnade vid tre inatt och gick upp sju för att jobba, inte så jävla rockigt kanske. Allt  har krånglat och gått åt helvete på jobbet idag, fett irriterande är det när maskinerna drygar sig kan jag säga. Blöe! Nog om det, annars hade jag en bra dag. Vad gör ni alla? Solar? Förresten, vart är solen???

Vet inte om jag ska åka till Falkenberg eller inte.. Känns lite sisådär just nu. Men på torsdag blir det en sväng till Borås med fina Elinor som jag inte träffat på evigheter, ska bli kul! Ohohohoh. Men, vi hörs senare. Skulle bara säga att jag lever, after all. Puss

chill

Istället för att cykla till Tranemo tog vi cyklarna och for till Månstad. Det var en väldigt trevlig resa och vi hade riktigt skoj! Dock var det bara Emma som badade... Haha. Men bra motion :))) Nu ligger jag i soffan med energidricka och choklad som vi köpte och kollar på Criminal Minds samt kollar lite bloggisar. Soft program och soft kväll. Imorgon är jag på jobbet igen, som vanligt.. Haha.

Har inget vettigt att dela med mig av, eller jo.
JUST SMILE AND SAY FUCK YOU


Bild i repris förövrigt, men gillar den!


hey

Varje gång jag ser dig får jag tillbakablickar.
Varje gång jag ser dig saknar jag dig mer och mer.
Varje gång jag ser dig vill jag ha tillbaka "oss" mera och mera.

Vart tog vi vägen?

Promenad med sötnosar

Cyklar till Tranemo och köper glass och efter det går på en promenad med sötnosarna Tilda och Emma. Kan inte bli annat än skönt! Sen blir det dusch och fix inför imorgon, kanske slänger in ett inlägg senare, får seee. Måste röra mitt fläsk lite också, i falkenberg ska jag tvinga med min man på långa kvällspromenader. Hur bra låter inte det egentligen? Gö'sketa bra som Jenny säger! ;) Men iallafall, vi hörs sen babes.

Jag vill ha dig, här hos mig.


Fina Hanna som fyllde sjutton år häromdagen, hoppas du hade en fantastisk dag hjärtat! :* Miss u.


-


Soundtrack

Samtidigt som alla andra skriver på facebook hur länge dem har varit pojkvän och flickvän försöker jag lista ut hur länge jag och min prins har hållt ihop.. I februari är det tre år, med uppehåll som inte varit längre än en månad. Nu kommer jag säkert få dumma kommentarer men vet att ni är avundsjuka. Iallafall, det är ju sjukt. Med detta ville jag bara säga att jag har hittat världens bästa pojkvän och att vi har det underbart, jag älskar dig!! :)))) Maaaackeboi!

Sitter här i min soffa nu och göra mina dagssysslor, haha! Har kommit hem från jobbet för en stund sen. Har varit i disken hela dagen men det har gått superbra för att jag haft musiken i öronen. Ska fixa ännu mera musik sen eftersom jag lyssnade igenom alla låtar idag! Puhu, grymt rockigt att jobba faktiskt, tänk hur rik jag kommer vara senare. Dock kommer pengarna ta slut rätt fort eftersom jag ska lägga dem på en utomlandsresa och ett körkort!

Längtar tills helgen som ska spenderas i Falkenberg med Marcus och hans fina familj. Åker på fredag efter jobbet och åker hem på tisdag! Sen börjar jobbet igen på onsdag till söndag. Rockigt eller? Boyah.

Nej, nu ska jag upp och trakassera min fina familj. :D

Dagens bästa låt:
Cher – You Haven't Seen The Last Of Me - Burlesque Original Motion Picture Soundtrack



söndagar...

Som dessa är bara så bäst. Har umgåts med familjen hela dagen och det ska jag fortsätta att göra nu, kortspel och söndagsmys står på tur. Innan badade vi i poolen, gött som satan i denna värmen. Fick ryck på en fluga och precis då går en gammal kompis förbi, hahaha pinsamt. Men jag och Ronja hade gö'sketa kul. Tog en massa cp bilder också, dem kanske ni får del av senare. Ska bara redigera bort mitt asgarv... Hihi, nu ska jag dra mig. Hoppas alla har haft en sån bra söndag som jag har! Puss

Jag saknar dig, min älskling.


13.31

U smile, I smile.




sista lediga dagen

Min sista lediga dag spenderas med familjen, lite bad i poolen samt en lång promenad med hundarna och mammis. Efter denna dag blir det jobb hela veckan, 8-16 hela veckan. Blir nte så mycket ledigt då men ser fram emot helgen och hoppas på en tjejkväll på fredag. Sen får vi helt enkelt se vad som händer, för jag tar varje dag som den kommer.


turkiet i höst

Blir förmodligen Turkiet i höst med fina Ida! :) Något jag verkligen ser fram emot.


Justin Bieber.


Justin Bieber – U Smile
Justin Bieber – Love Me
Justin Bieber – Favorite Girl
Justin Bieber – That Should Be Me
Sean Kingston and Justin Bieber – Eenie Meenie
Justin Bieber – Born To Be Somebody

U smile, är helt klart hans bästa låt. Så underbar låt och sån bra text. Blir helt galen i lillkillen. Fuck you, han är grym!





Borås med finaste



pizza & super 8




Super 8 är en spännande och bra film. Brukar inte gilla filmer med robotar och utomjordingar men denna filmen va rriktigt bra och jag var nöjd över att det var den vi såg. Det var även coolt med alla ljud osv.. Nått ni borde se, helst på bio! ;) Förövrigt är min babe mysig.

just me


U smile, i smile.

Hej alla fina söta där ute! :) Vad har ni för er?

Jag gör inte alls mycket för tillfället. Tar det lugnt och ur mina hörlurar strömmar Justin Biebers låt, U smile I smile. Grym låt och grym kille. Har inte gjort så mycket på min ledighet, kan berätta snaaaart. Iallafall, jag blir helt galen av olika anledningar. Vissa gånger om dagen känns allt meningslöst och som om jag lika väl kan skita i allting, sedan en timme senare kan jag känna helt tvärtom.. Jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen :o Vad händer?!

Min ledighet har iallafall varit bra, har avnjutit mat som räksmörgåsar, goda soppor, pizza och mjukglass med min babe. Igår var vi även i Borås och såg bio, filmen Super 8 blev det. Den var bra, men förövrigt lite knepig. Man är tvungen att verkligen hänga med i filmen annars var det kört. Köpte även lite kläder till babe, mysigt. :) På bussen hem satt jag och tjöta med fina Lisa, mycket trevligt kan jag lova!

Annars har vi inte gjort nått speciellt, spelat wii, sett många bra filmer och haft det allmänt bra. Woho..

Nu ska jag blogga vidare i format av bilder, hoppas ni njuter! I veckan jag jobbar måndag-fredag, sen är det heeelg igen. Lovely! Ska ha tjejkväll med mina fina tjejer och umgås lite med min babe. Veckan efter det är det Veronica Maggio i stan, lätt att jag ska in och rocka med bruden. Sw33t!

RSS 2.0