hohohoho

hey!
har inte mkt tid att blogga
fullt upp i skolan
borås efter skolan
hörs ikväll
eller imorgon, fredag!
love


.

Jag saknar min andra halva, R.

GLADTJEJ_94


GLADTJEJ_94!

sitter i skolan med elina nu och har sista lektionen, ska göra färdigt min powerpoint till min svenskaredovisning om invandring. skolan idag har varit hur bra som helst, har världens finaste vänner såklart. alla ämnen har gått bra och ligger inte efter i något även om jag har varit hemma mycket, GÖTT.

efter skolan åker jag och sätter mig hos tilda för att lyssna på hennes tjöt och plugga ännu mera! ska dock visa mamma vad jag har gjort när jag kommer hem för att hon skulle tro på mig att jag hade pluggat, ooops. sedan imorgon drar vi ju in till borås, så jäkla rockigt! kan fan inte bli bättre.

nu ska jag studa gärnet, hörs sen. LOVE

jag just nu:


over my head, lalala

brukar fan inte gilla sån här musik, men denna rockar.

A Day To Remember – Over My Head
A Day To Remember – Over My Head
A Day To Remember – Over My Head
A Day To Remember – Over My Head
A Day To Remember – Over My Head


OKEJ

jag har faktiskt blogglust...
jag vill ha helg, fredag och tjejer och all glädje
skolan får mig att må allmänt dåligt
helghelghelg
det kommer bli så jävla bra! :D
awi

har varit hemma från skolan i två dagar, mamma blev väl inte så överlycklig om det men jag orkade inte, ingen ork kvar i kroppen alls. men imorgon blir det back on track, börjar nio! sedan blir det plugg och gå ut och gå efter skolan, en vanlig vardag. mamma tvingar mig att plugga, likaså har jag gjort hela dagen idag! ska även skicka mina småskyskon till skolan imorgon så får gå upp klockan sju!

på torsdag blir det skola, 08.00-15.00. sedan tar jag och min andra halva bussen till borås för att kolla bravader till helgen, efter det tar vi nog en promenad. ska även till min syster och sno ett linne av henne! sedan är det fredag, lalalala :D längtar så jag dör.

men nu ska jag kolla lite oth och få den sömn jag missade inatt för skolan imorgon.

R, du är min andra halva.

-

ingen blogglust.

till dig, my dear

tänkte slänga in några rader åt en väldigt väldigt fin vän jag har fått tillbaka, du är allt och lite mer, pricken över i:et och med dig är jag lycklig.

jag har en barndomsvän, som jag var med varje dag när jag var liten, vi var bästa vänner och bodde tre hus ifrån varandra. vi lekte verkligen varje dag och vi ringde varandra halv tio på morgonarna och leka hela dagen, du är den jag har haft roligast med under min barndom!

sedan en grå dag blev vi stora tjejer eller iallafall en av oss som började på tranäng skolan, då hände det som jag aldrig trodde skulle hända, vi gled ifrån varandra, vi växte ur varandras famnar och vi lekte inte längre hela dagarna. jag saknade dig så himla mycket när jag gick ensam på limmaredskolan och jag vågade inte ringa dig igen, dagarna gick och ingenting fick oss tillsammans igen.. någonting hände och allt kändes så kallt.

jag grät ofta och jag visste inte vad jag skulle göra utan dig. jag kommer ihåg ditt leende du hade på läpparna och jag visste att jag alltid skulle stanna för dig!

tiden gick och jag började gymnasiet, jag har snart gått färdig hela ettan, för ett tag sen tog jag modet och skrev till denna fina underbara tjej igen, satt nervöst och väntade på ett svar och det fick jag, ett underbart postivit svar.

idag är vi hur bra vänner som helst och jag har hittat tillbaka till min andra halva, den andra halvan jag har saknat så länge, den halvan jag kan prata med allt om, den halvan som jag helt enkelt aldrig klarade mig utan. hoppas du vet hur mycket du betyder för mig!






to cool for school

önska det vore så, fast nä. har ännu en gång gått och blivit sjuk, min käre far har bidragit bra till detta elände och jag har hög frånvaro i engelska, hm. jag ska precis börja plugga engelska och skriva ett brev till en av skådespelarna i filmen "the breakup" eller nått sånt iallafall.

som sagt så ligger jag i min soffa med nyfärgat hår, snorig näsa och drömmer mig bort om när jag blir stortjej_94. alla skriver om att få ta studenten, men jag skriver om att få egen lägenht, jobb och allt sånt där! undebart.. det är 39 dagar kvar till min 17årsdag, alltså 404 dagar kvar till min 18årsdag. YIPPIE :D

helgen som kommer blir nog superbra, på fredag kommer maria hit efter skolan så gör vi oss iordniing och såntdär, sen blir det feting festen, HIHO. cool jag är nu va? visste väl det. kommer iallafall bli supertrevligt!

nje, nu ska jag göra något vettigt. denna bloggen blir nog borttagen om ett tag, har sån brist på vad jag ska skriva.. vad tycker ni mina underbara 10 läsare?

juste, lovade att lägga in bild! men gör det när jag har plttat det osådär!


saknar min fina!

-


nu går jag och färgar mitt hår, hur får ni se sedan! kanske blir bra eller så ser det för jävligt ut ;) PUSS PÅ MIN FINA UNDERBARA MAMMA!!!!

nothing on you

HEJ
MIN HELG HAR VARIT BRA
NÄSTA HELG BLIR NOG DET MED
HEJDÅ

helgen i bilder





min helg i bilder, fick ingen på maria men hon var också medverkande!

here i am

har haf en dunder bra kväll, ligger nerbäddad i soffan och tänkte kolla oth tills klockan slår ungefär morgon. har ingen lust alls att sova, allt är jobbigt ibland, uäk. men tack pontus & rebecka för en underbar kväll! vi kollade äntligen på bandslam men jag hade nog för höga förväntingar om den filmen så den var väl sådär, älskar iallafall låten i slutet! gud så underbar. sedan låg vi i sängen på rad och snackade om allt mellan himmel och jord, slutade med att alla tre låg och halvsov tills vi skulle möta upp pontus mamma och rebecka skulle gå hem!

imorgon ska jag sova ut, plugga litegranna och ta en lång promenad med min underbara fina vän! är så himla glad att jag har dig. sedan ska jag bara ta det lugnt inför skolan på måndag, ännu en lång vecka framför mig innan festen kommer. får se hur det blir med den! ska bli kul iallafall.

NU --> one tree hill

JAG SAKNAR DIG



-


glömde nämna att vi ska ha våffelkalas om en stund, som alla vet var det ju våffeldagen igår och min systers kille fyllde år så vi ska fira honom här hemma sen med våfflor och såntdär, mysigt. så det blev ingen film nu heller för måste göra mig iordning och duscha, rockigt va? jag hatar att duscha haha. men, det var nog sista inlägget för idag, har rebeckas systemkamera så ska ta bilder och lägga in ikväll eller imorgon.

everything i own

uppe med tuppen idag, enligt mig iallafall! kvällen igår var mysig, tack maria och pontus. speciellt maria som fick mig att garva så in i helvete, haha! så jävla kul. bra att jag fick nån att prata ut med också! men iallafall, åkte hem vid tolv, vi gjorde inget speciellt, umgicks! somna typ när jag kom hem, trött som fan.

vakna vid tio idag och låg kvar och drog mig i sängen, ska gå på toa och fixa lite frukost samt kolla på filmen "bandslam" som jag egentligen skulle kollat på igår men blev inte av. sedan ska jag ut och gå en sväng och efter det umgås med rebecka och pontus, trevlig lördag.

orkar inte skriva mera nu, men vi hörs sen. LOVE

underbar


no matter what i do, all i think about is you

ligger nerbäddad i min soffa, skolan idag var bra som vanligt. kom vid elva och gick till fiket och fikade med nathalie, jenny och elina! mysigt. sedan hade vi lektion och då träna vi på lite praktiskt och gjorde instuderingsfrågor. sedan bjöd maggan på glass som vi skulle mata varandra med ;) haha!

väntar på att filmen "bandslam" ska bli färdig, verkar vara en GRYM film ;) förövrigt skriver jag med maria som verkar ha kul på pontus facebook, trevligt. ska storstäda mitt rum och sedan slänga på filmen! imorgon spenderar jag min dag med rebecka och pontus. ska bli väldigt trevligt!

förövrigt händer inte så mycket i mitt liv just nu... rätt torrt faktiskt, hoho. jag älskar weheartit.com, underbara bilder!




-


promenad i solen

bloggade inte så mycket igår men skolan var iallafall great! pluggade matte, åt glass, var på promenad och kolla oth när jag kom hem! var hos syster hela dagen som hjälpte mig med matten, trevligtjej_sis

skolan idag var skitbra! hade bara svenska och idrott, eller egentligen engelska med men hoppade över den. idrotten var jätte kul verkligen, alla i klassen var sams och alla kämpade som lag, det var jätteroligt verkligen. plus att jag får så gulliga sms som gör mina dagar mycket mycket bättre, tack sötnosar. och vet ni? jag har världens bästa och finaste vänner.

nu ska jag fixa lite grejer, klä på mig ytterkläder och gå promnad i solen med finaste rebecka! vi ska gå en lång lång promenad och det har vi gjort varje dag dena veckan duktiga som vi är! bra va?

snart är det heeeeelg! men imorgon ska jag åka till skolan med tio över åtta bussen trots att jag börjar tio, ska skriva färdigt mitt argumenterande tal, tack för all hjälp sötpontus! så har jag et gjort också eftersom vi ska redovisa på måndag och vill vara helg. PÅTAL om helg, imorgon ska jag vara barnvakt och träffa tilda en sväng, på lördag ska jag och rebecka umgås, sen senare kommer pontus och umgås med oss! och på söndag ska jag bara CHILLA.

men nu ska jag dra mig, slänger in en bildbomd senare med alla sorters bilder. LOVE


en bild säger mer än tusen ord


todays


" att somna med dina armar omkring mig, är min dröm."

all kärlek du ger mig gör mig hel.


rebecka dahlqvist <3 erika kindgren

Keep on, talking!

medans jag ligger i soffan, läser underbara bloggar (YASMIN SUND OCH ANGELINA PEJICIC), bläddrar lite i hm's katalog, lyssnar på örongodis utifrån högtalarna och njuter av en gudomlig gräddglass så funderar jag för mig själv, vilket jäkla bra liv jag har, vilka underbart fina vänner jag har, vilka människor jag har som bryr sig om mig, vilken kärlek jag egentligen får. ack, så otacksam jag kan verka här ibland men det är jag verkligen inte alls! NI ÄR UNDERBARA.

som sagt, ligger i soffan och bygger på mina fina kurvor lite med gräddglass och har det allmänt bra. skolan idag var jätte bra, matten gick super och datorkunskapen var dock mindre rockig, men allt löser sig tillslut. hade etik sista lektionen och hade betygsprat, gick mycket bättre än jag trodde, alltså utmärkt! när jag kom hem åt jag lite potatisgratäng, grönsaker och gött, sedan tog jag med mig min lilla vän chicka och emil på en promenad, tog ungefär en timme idag också! som sagt så gillar jag mina former, så vill gärna behålla dem också. men det är himla skönt att gå promenader i vårsolen!

beställde hem lite underkläder och smått höromdagen som har kommit idag, alltid lika roligt att fylla på gaderoben med lite nyheter! påtal om gaderober, jag längtar så mycket tills jag blir arton och får et bra jobb (om jag inte får det innan!!) och kan spendera pengar på kläder och inredning till min lägenhet, springa runt på stan och klicka hem precis vad jag vill, så jäkla underbart.

nej, nu ska jag ta och göra något vettigt. jag saknar min fina vän rebecka som inte kunde följa med mig på promenad idag! du är bezt. påtal om rebecka, i sommar blir det england!!! förhoppningsvis. massa shopping och kul med min fina, hur bra låter inte det? och ja, YASMIN du ska få åka med i resväskan! :*

nu ska jag göra något vettigt, PUSS
Kid Cudi – Erase Me - Main
Rihanna – S&M
P!nk – F**kin' Perfect - Explicit Version
Nelly – Dilemma

P.S jag saknar en pojkvän

Erase me

hey babes, sitter i soffan nu och kom hem för en stund sen, har lekt med mitt krycko och slavat för henne underbaringen idag, jag är så lycklig lottad att jag har mina vänner, ni är bäst allihop! :D gick jätte bra idag i skolan också, försov mig dock så såg förjävlig ut, men ingen bryr sig? :D bra! ska snart gå och lägga mig för imorgon börjar jag 08.00 och har matte, suck!

ska också få betygsnack med maggan imorgon eller onsdag, ska bli späännande. :D tycker det går så jäkla bra i skolan nu så överlycklig! ska fan fixa detta eller vad säger du elina? ;)

jag älskar musik, ska ha mega jävla grymma högtalare när jag flyttar hemifrån så jag kan dunka bra musik i hela lägenheten, love it. typ rihanna och negerdunk, muuuums.

nej jag är på så bra humör så ska inte sitta här, ska dansa och träna röven av mig. LOVE

20110320


världens finaste tjej


jag har världens bästa vän, rebecka dahlqvist.

vaknade för en stund sen och ska börja göra mig iordning strax för en väldigt lång promenad med rebecka i solen, det är söndag så orkar inte göra så mycket annat. tänker iallafall inte pluggga! haha. har inte så mkt att skriva, jag och rebecka hade skitkul igår och det var en jätte bra kväll. PUSS

16.00


världens finaste pappa!


LOVE

Black Eyed Peas – Where Is The Love?
Nelly – Om du var här
Sara Bareilles – Love Song
Hugh Grant and Drew Barrymore – Way Back Into Love
John ME – Love Is My Drug
Erik Hassle – Hurtful

uppe med tuppen idag, satte mig vid datorn och satte igång musiken, jag är kär i den! ska snart klä på mig och gå en promenad i det fina vädret! senare ikväll är fortfarande ett mysterium, men becka kommer iallafall! hoppas alla hade en bra fredagskväll, för det hade jag! pusss

-

you're my heaven

just nu


direktsändning från soffan, nerbäddad och musiken på högsta volym. tänkte att jag skulle börja göra om toa imorgon, det blev ju aldrig av sist. men nu jävlar :) imorgon eftermiddag kommer rebecka hit med, då blir det tacos och mys! ska lägga mig tidigt idag så jag orkar gå upp hyfsat tidigt. ska gå ut på en promenad och antagligen fota med becka, isf slänger jag in några bilder här! skulle bara slänga in ett inlägg så ni vet att jag mår bra, provet gick med bra! PUSS

du är bra

20110318

jag hatar dig, så fruktansvärt mycket.

äntligen helg

sitter vid datorerna med en fin rebecka jämte mig som har slutat! jag börjar igen vid ett och då ska jag ha prov. hade redovisning i onsdag och fick reda på hur det gick idag, VG :D duktig som jag är. vet fortfarande inte hur det blir ikväll!

tack för alla söta kommentarer.
nu ska jag pussas med rebecka!

love this day

uppe med tuppen! :) har gått upp tidigare än vanligt för att hjälpa pappa och mamma med att få iväg ungarna till skolan, börjar egentligen inte förens tio. men vad gör man inte för sina föräldrar? har fått i mig lite frukost och varit ute med hundarna. ska fixa mig det sista och plugga inför provet vi ska ha sen! :) duktig som jag är.

efter skolan kanske jag ska leka med rebecka, annars ska jag bara ta de lugnt =) imorgon blir det att umgås med rebecka igen och va lite barnvakt. kärlek till henne!

jag tycker snön är väldigt irriteraande, men samtidigt mysig. tycker endå det har varit snö förlänge nu och att våren borde komma fram snart! min födelsedag är om cirka två månader och då ska jag ha strålande soool! :D

nej, nu ska jag plugga, har fortfarande ingen skoldator så blir nog inte så mkt bloggande förens jag kommer hem! önska mig lycka till på provet babes. :*


gammal bild!

22.34


bredahöfter.com?

har fått många kommentarer om att jag är "tjock" och det kan jag säga att jag absolut inte är! :) så er som tror att jag mår dåligt för att ni skriver så kan lägga ner, för det gör jag inte och jag trivs med min kropp. iallafall, har jäkligt breda höfter däremot men tycker det är hyfsat snyggt! mkt snyggare än platt som en pannkaka? ;)

ska plugga lite till inför omvårdnadsprovet imorgon, allt sitter som en smäck nu! uunderbart att kunna mera än min mamma kan... haha! imorgon vet jag inte riktigt vad som händer, får se helt enkelt. på lördag ska jag troligtvis umgås med rebecka, äta tacos och ha det allmänt bra! yipie. och på söndag ska jag städa mitt lilla krypin. duktigt va?

tänkte börja lite smått med videoinlägg när jag har fått tillbaka min skoldator, för den har bra caaam! vad tycker ni om det, mina tio trogna bloggläsare? ;) LOVE


-


kvällspromenad

var hemma från skolan idag, gjorde mat till familjen och varit ute på kvällsrunda med världens finaste rebecka, nu blir det plugg! :*

undra vad helgen har att erbjuda? lovely.


örongodis

Bruno Mars – Count On Me
Rebecca & Fiona – Luminary Ones
Hannah Montana – Ordinary Girl
Takida – Never Alone Always Alone
Loreen – My Heart Is Refusing Me
The Moniker – Oh My God!

i mina öron just nu, ibland fullkomligt älskar jag musik!

BESTÄLLT

mama beställde hem lite kläder till mig, en ny vårjacka och ett jätte fínt linne! den 25 ska jag beställa ännu mera kläder och åka till lager 157! nu ska jag plugga och sedan sova, LOVE



sommar!

to cool for school

känns som det var tre veckor sen jag var i skolan men här är jag? hur coolt är inte det lixom? ah jag vet.
efter skolan ska jag plugga röven av mig till provet på fredag. hade även redovisning jag fick improvisera ihop, hur coolt? aa jag vet, as coolt. hur cool är inte jag då? skitcool.

nej men jag orkar inte va seriös och jag är glad, vi hörs senare. LOVE

-


min kärlek, bruno mars

You can count on me like 1, 2, 3
I'll be there
And I know when I need it
I can count on you like 4, 3, 2
And you'll be there
'cause that's what friends are supposed to do


jag vill tacka alla mina fina underbara vänner, jag vet vart jag har er och vilka jag kan lita på. utan er hade jag varit en vilsen person som inte visste vart jag skulle ta vägen. ni är dem bästa jag har, allt och lite mer. jag är så tacksam över att jag har er!

ni vet nog vilka ni är, ni känner nog er träffade. & tack till elinor, du förstår mig precis.


mina godingar



always alone

hej på er, inte varit så duktig på att blogga det senaste men dock så har inget speciellt hänt. har legat hemma måndag och tisdag för att jag fortfarande är sjuk, men imorgon ska jag till skolan igen. därför ska jag ta tag i pluggandet nu och börja lite med omvårdnaden vi har på fredag, tror det är sista provet innan vi slutar så vill göra bra ifrån mig. imorgon har jag alltså fyra lektioner, omvårdnad + kärnämnena. dock så går dagen fort! har ju moa sandra och elina där, love.

ska dra härifrån och plugga nu iallafall, sätta på "oh my gad" och bli lite gladare. :)


.

over and out.

-

people always leave

SADFACE

jag är en ledsen erika för tillfället, detta är inte alls roligt. ska berätta varför!!

för några månader sen flyttade min äldsta syster till england, vi har väldigt bra kontakt och jag känner verkligen att min kärlek till henne inte går att beskriva, vi är världens bästa systrar. kan prata om allt och har inga hemligheter för varandra. efter hon hade varit i england några månader kom hon hem strax före jul och har varit här enda sen dess, vi har umgåts väldigt väldigt mycket, pratat om allt, bråkat men även haft världens bästa stunder med varandra. hon är en sån där klok storasyster, hon skulle aldrig någonsin döma mig och hon tröstar mig alltid när jag är ledsen. man känner inte alltid att man kan prata med sina syskon, men till henne kan jag säga ALLT. iallafall... imorgon åker hon tillbaka till england och ska bo där, man vet inte hur lång tid det tar innan hon kommer hem igen och jag vet att jag kommer sakna henne så himla mycket, du är ju min syster. om jag fick bestämma skulle du stanna här med mig, för det kommer bli så himla ensamt. DU ÄR VÄRLDENS FINASTE SYSTER, RONJA!


jag älskar dig.

hatar rubriker

hej bloggen, en trött erika ligger nerbäddad i soffan och kollar på oth, som hela dagen igår och i fredags, är fortfarande sjuk och har inte mått såhär kasst på länge. ska plugga lite sen och se om jag kan gå imorgon, lite jobbigt att missa massa och ligga efter sedan, inte så rockigt va?

tänkte bara slänga in att jag mår bra, fast nä, men mitt liv rullar på och jag har världens finaste vänner. idag kommer rebecka hem också, happygirl_94. kärlek på dig.

kollade på melodifestivalen igår och jag är helt kär i gula mannen, så jäkla underbar låt. man vill bara studsa och hoppa som en treåring igen, blir på så bra humör utav den låten. LOVE = The Moniker – Oh My God!

har inte så mö att säga, ska glo vidare på oth nu. PUSS

utan kärlek ingen vänskap, utan vänskap ingen kärlek.

remember me


i'm in love and i can't get enough

MARCUS RINTA-AHO, BÄST I VÄRLDEN

-


next

har fått min älskade godispåse av min älskade storasyster nu, så sätter på "the last song" och äter godis. bloggar nog inte så mkt idag för har inte orken till att göra det, så vi får höras imorgon istället.

,

true


-

jag är sjuk
jag har bakat 80 kakor med mamma.
jag har läst ut en bok
jag har läst alla bloggar
jag har städat
jag har kollat på tre hundra filmer
jag har sovit två timmar

tillsist men inte minst. jag saknar dig läskigt mycket.
detta är ungefär vad som har hänt min helg hitills.
inte så jävla rockigt va?

nu ska jag kolla på en hel säsong av oth.
har jag sagt att jag HATAR att vara sjuk?
förjävligt.

never alone, always alone

ligger nerbäddad i soffan nu med ett varmt täcke. S-K-Ö-N-T, ska kolla runt lite här och drömma om mina jeans jag ska köpa den 25e och kolla runt på allt roligt folk. sedan ska jag läsa i min bok lite som jag köpte igår, den heter "babbeldrottningen" och handlar om en ungdomskärlek. verkar vara riktigt bra faktiskt, är ingen läslus egentligen men fastnade för den.

har haft två bra dagar som sagt, tagit lite kort med min nya pärla men orkar inte lägga in dem nu när hon ligger på laddning. men har varit i göteborg och fick med mig två godingar hem, idag har det varit skola, soft sm fan och bra personer! har varit på en lång promenad också, mysigt. 

imorgon ska jag börja göra om på toan i källaren, ska måla den ljus och tvötta golvet =) duktig som jag är! nej men jag gillar inte när det är smutsigt och ofräsht. så kommer nog klara mig finfint hemifrån sen! haha.. men först kanske det blir en sväng till borås med min underbara storasyster som åker tillbaka till england på måndag :( tråkigt värre.

snart är det sommar och sommarlov, fattar inte att ettan har gått så fort och så bra! är så himla stolt över mig själv så det är otroligt. nej men nu ska jag sluta tjata och checka facebook. vi hörs imorgon eller något, TJARÅ


i make wishes

jag har inte orkat blogga
mina dagar har varit typ rockiga
jag har köpt nya fina skor
jag har världens bästa vänner
jag är lyckliaste tjejen på jorden.

PUSS

riverside motherfucker





i'm just an ordinary girl

ändrade planer

tja hej hallå igen, har ändrade planer på g... blir ingen skola imorgon! drar med mamma till hennes skola och sedan hälsar på kusinerna i göteborg, mycket trevligare! kommer dock sakna en viss person. men man kan ju inte skriva nått i sin egen blogg förens folk ska förstöra massa, hahaha. ska gå upp och äta lite fruktsallad till kvällsmat, mums.

vi hörs sen, ska ta massor av bilder :) promise.
PUSSGODNATT
marcus rinta-aho. <3


älskade mamma

sommarhemligheter.

har haft en underbar eftermiddag, skolan gick hur bra som helst och marcus gjorde min dag. när han är på bra humör så blir man det också, är så käääär. hihi

åt lite mat med min fina familj när jag kom hem, sedan kollade jag datorn lite och pratade massor med mamma. sedan gick jag och rebecka ut på en lång promenad med chicka, mera än en timme faktiskt! var hur underbart som helst, men inte konstigt när världens underbaraste rebecka var med. hade super trevligt! dock åker hon till stockholm imorgon men nästa vecka ska vi fortsätta med våra promenixar och gymmet, SWEET. ösjön 211, här kommer vi! ;)

ska ställa mig på crosstrainern i femton minuter nu, sedan dus.-a och vara lite barnvakt. drar ett avsnitt av oth innan jag sover, imorgon är det upp tidigt som gäller för då ä det skola 08.00-15.00. får träffa söterika då igen! hihi.

men vi hörs imorgon, slänger in en underbaris idag också, BIG LOVE TO MUSIC.
Tyler Ward – Cannonball


blekfis.se
soooola


12:30

du är söt

sitter i skolan nu, tog en sovmorgon idag. kändes som jag behövde det, kom hit vid tolv och får veta att min matte är inställd så en lektion mindre till, inte så jävla rockigt. träffade söterika innan när jag kom hit och fick mig en nyttig pratstund. ska ha svenska och engelska också, får se om jag stannar kvar.

efter skolan ska jag träna och plugga matte för har prov imorgon, inte så jävla rockigt det heller. vill ha tyler ward i mina öron, så jävla underbar röst. nej nu har jag inget mer rockigt att dela med mig, med vi höres läslusar!

daniel daggmask hälsar till er alla, hihihihihi.



music

J Rice – Love The Way You Lie / Not Afraid
J Rice – Just The Way You Are Ft. Jason Chen
J Rice – Fireflies / Vanilla Twilight
Tyler Ward – Never Say Never
Tyler Ward – Cannonball
Tyler Ward – Grenade ft. Julia Sheer (Bruno Mars Acoustic Cover)

jag älskar covers.
nu ska jag sova, skola imorgon.
GODNATT

FINAST


-

you are my sweetest downfall


i'm in love with a color, black.

som rubriker lyder, jag älskar svart. det är nog inte bara en färg, utan världens snyggaste färg. därför har jag gjort om min blogg i mycket svart, tack till yenny som slängde ihop en stilren header.  

idag har jag gjort något som ni inte tror. jag har jobbat och det gick asbra! :D först på morgonen va jag hos tandläkarn, inga hål eller något. sedan åkte jag och mamma till apoteket och hämta ut grejer till mig, sedan åkte vi och fikade på fiket, åt en god köttbulemacka och drack en god chailatte! sedan skjutsade mamma mig till jobbet, började jobba och har haft en jätte bra dag. nu ska jag bara vänta tills nån ringer igen! =)

nu ska jag ställa mig på crosstrainern i tjugo minuter, sluta med alla godsaker och ta tag i min vikt. har gått upp några kilon pga mina ppiller, men nu ska jag få samma snygga kropp som jag hade i åttan, smala fina bruna ben och stora tuttisar, mums.

imorgon är det skola igen, en dryg dag. först omvårdnad i två timmar, sedan engelska, matte ocg svenska på eftermiddagen. efter det ska jag träna och plugga för mitt prov som är kommande, roligt va? rocka på!!!

nu har jag inte tid att blogga mera, skulle bara slänga in ett inlägg. btw, har fått ny telefon igen, en sony ericsson viaz med bra kamera så kan fota allt nu bitches! ;) PUSS


josefine är söt

sitter vid josefines dator nu medans hon splar lite på sin nya fina =) vi har inte gjort så mkt idag, kollat film "trassel" och ätit tårta med nathalie, hihi. ska snart gå hemåt och prata med min underbara fina mamma. ska träna lite efter all tårta jag har ätit, haha.
skolan idag var bra som tusan, svenskan och omvårdnaden gick jätte bra! hade inte börjat med mitt referat men gjorde det idag! så är färdig med det, nästa vecka är det prov i omvårdnad så ska börja plugga på det också, men imorgon är det studiedag och jag ska JOBBA, så jävla härligt... hoppas jag får fortsätta där!
nu ska vi umgås lite till och sedan ska jag gå hem. PUSS

sweet dreams

vänskap handlar om att ge och ta.

sitter i skolan nu, har dock ingen egen dator. ska gå och möta upp sandra och moa nu tänkte jag. imorgon har jag studiedag men mamma bokade in en tandläkar till klockan åtta, HEHEHE. min helg har varit grym, slutade tyvärr mycket sämre, men allt löser sig väl med tiden. heja! ska snart ha svenska och omvårdnad, sedan engelska. slutar tio i två och ska gå till ungdomsmottagningen och prata om nått hemligt. sedan åker jag hem till söta josefine och tillbringar dagen med henne. imorgon måste jag plugga.... mindre rockigt! men så är det väl att gå på gymnasiet.

söta julia ska åka bort till skottland i tre veckor och jag kommer dö av ensamhet.. hoppas du får det jätte bra!!!!


FUCK YOU

FAN VAD JAG HATAR DIG OCH ALLT ANNAT!
JÄVLA FITTSLAMPA!

helgen har varit jätte bra, men slutade mindre bra.
GODNATT

-

du tror inte jag ser, men jag både ser och hör.

these words

jag sitter i min säng och har det allmänt bra, jag har världens bästa vänner bara så alla vet! ska snart platta mitt hår så jag slipper göra det imorgon, sedan ska jag bara kolla på one tree hill och ta det lugnt eftersom jag börjar bli sjuk igen. är helt varm och snurrig, koko? yes.

skolan idag var lika bra som vanligt, missade dock svenskan pga att min dator inte ville funka och bobby var trög. sedan fick man skjuts till idrotten så jag slapp gå! ;) var med på julias och deras idrott lite också, fick reda på att våran va inställd och knallade tillbaka till gymnasiet. tack gode gud att det är fredag imorgon! mitt matteprov jag gjorde idag gick as bra, hihi.

har bestämt att jag inte ska bry mig, inte ta åt mig och inte bli irriterad på din skit längre, lev du ditt lev som du vill. lägger inte mig i mera, helt onödigt för det är bara jag som mår dåligt och påverkas av det. och det är jäkligt onödigt ;) kör mitt eget race med mig själv nu för orkar inte längre, SORRY DUDE.

nu ska jag gå och kissa, sen -----> platta håret!




lager 157

sitter i sängen nu vid min obekväma dator och ska försöka blogga lite tänkte jag. skolan idag var bra, har ju alla mina små godingar. efter skolan kom jag hem och åt lite, åkte till lager och scorett. har shoppat litegranna och är fattig, tur att man har en mamma som är snäll och betalar ibland. köpte iallafall två tshirtar, en lite tjockare tröja, en present till marcus och ett par skor. =) är nöjd! får snart mera pengar och då ska jag åka ner till gekås, in till borås eller till lafer igen! mysigt.

har kommit hem nu iallafall och ska plugga lite matte, sedan dra några avsnitt av oth men först ska jag fixa min gaderob och ta en lång dusch, känner mig inte speciellt fräsh idag och sådär. mamma ska även ringa och boka tid hos vårdcentralen för att fixa en grej, skönt att ha det gjort också.

har helgens outfit färdig och det ska bli kul :D ska umgås med marcus som åker med mig på fredag, sen kommer tilda hit på lördag direkt efter sin match och på kvällen ska vi hjälpa min syster med sin 25årsfest, med mat, gaderob och självklart ha roligt! ni är bääääst

nej men nu ska jag gitta från datorn mannen, vi hörs senare eller imorgon. lämnar in datorn imorgon och hoppas på att den ska fungera och att ingenting ska försvinna, men man kan inte hoppas för mycket! PUSS


-

ingen skoldator.
drar till lager med mor, simon och ronja.
ska checka efter lite kläder till mig och student grejer till simon.
spendera lite money, yes!
PUSS


no computer

har ingen dator så bloggandet blir sämre.
min skoldator vill inte starta så lämnar in den imoron.
nu ska jag sova.

VÄRLDENS BÄSTA MARCUS

HAHA

gick in och läste lite bloggar som jag alltid gör,
då ser jag en som har skrivit om samma grejer som jag!
haha patetiskt, COPYCAT

(♥‿♥)

hey you there, sitter på etiken med elina nu oc pratar om vad jag ska läsa. efter min linje får jag ju jobb direkt eftersom jag blir undersköterska. men jag vet inte om jag ska söka jobb som personligassisten eller på ålderdomshem/demenshem. det är väldigt mycket jag vill göra så kan inte bestämma mig. vill ha jobb överallt, ska jobba som en tok så fort jag blir arton och börja samla pengar till möbler och andra nödvändiga grejer. fyller dock i maj så måste ju bli sjutton först. pratar också om inviduellt val, men tycker inte det finns något som passar mig så läser nog medecin eller något liknade. kanske idrott för att få upp min kondition.

har varit i skolan nästan hela dagen, missade dock två lektioner för jag försov mig och sedan åkte och fikade med mamma, ronja och simon. mysigt! har suttit och spelat kort med grabbarna och elina, riktigt jävla kul.. har också haft engelska, så roligt! jobbade på som en tok men hittade dock inte vart vi va så kom lite sent. ska snart sluta och då går jag och elina och hälsar på flickorna på tranäng =) underbart.

när jag kommer hem ska jag äta något nyttigt och sedan träna, ska ta med mig matteboken och läsa vidare matten så jag kan göra matteprovet på torsdag! tycker det börjar gå rikitgt bra i skolan och jag börjar verkligen bli nöjd över mig själv. hihi

tänkte bara slänga in en tanke till elina, är riktigt glad att jag har dig i min klass ska du veta.
och jag har världens bästa pojkvän. han är min finaste!

RSS 2.0