-

❤ marcus rinta-aho

shoooppping

på onsdag drar jag till lager 157, äntligen =D ska köpa nya kläder, hiho.
ska försöka hitta ett par skor också så jag har vårskor.
vill ha en vårjacka också, vill ha massor just nu!


denna goding skulle jag vilja bära runt på i vår och sommar, ska nog fjäska lite för min mor.. hihi. ska snart sova =) har kollat allt som går på datorn och mina ögon börjar bli väldigt trötta, mina öron också för den delen. imorgon går jag skolan 08.00-14.30 :) inte så värst farligt, börjar med matte och fortsätter med engelska, estetiskt val och etik? tror det är rätt. går till tranäng och hälsar på mina fina vänner, blandannat tilda och johanna.

men nu ropar sängen på mig, kuddarna säger att jag ska stänga av musiken och slappna av. får nog bli så, hörs imon!

The Fray – Over My Head (Cable Car)

i min allra bästa bästis
du är finast och bästaste i hela världen
vad hade jag gjort utan dig?
inga ord kan beskriva min kärlek till dig.
tilda josefsson ❤


to cool for school

har haft en grym dag idag, tackar mina fina vänner för det.
slutar om drygt fyrtio minuter och då går jag till tranäng och hälsar på mina andra vänner som är lite yngre, tar med mig min idol elina, hehehe. ikväll blir det hårdträning och matte!


så jävla snygg!

bam margera.


-

förlåt för jag aldrig sagt förlåt.

WAKE UP

ligger i min säng och ska egentligen sova, men istället tar jag mig en riktig funderare...

ibland undrar jag vad jag gör, ska och vill göra med mitt liv, jag vet just nu ingenting. känns som jag verkligen inte gör någonting med mitt liv, jag lever det liksom inte. känns som jag inte har upplevt någonting om man jämför med andra, jag gör som sagt liksom aldrig någonting. alla andra gör massa misstag, festar, träffar olika killar och lever sitt liv, medans jag lever mitt med världens bästa kille, men endå. jag har liksom aldrig, gjort någonting...

okej jag har ett bra liv, jag har mina fina vänner, min underbara pojkvän och går en bra linje inom gymnasiet. men, jag gör lixom aldrig något annorlunda? jag vill göra tuuusen grejer, som att resa världen runt, tågluffa, gå på konsert, träffa massa nya männsikor, kanske läsa högskolan, ha ett jobb eller flera, ha en egen lägenhet, egen ekonomi osv. allt det där som kommer när man är arton.

men innan man är arton? vad händer då?
snart fyller jag arton och jag har inte gjort någonting med mitt liv.

IALLAFALL, ligger här och bloggar och läser bloggar. har gjort färdigt min grej tills imorgon och har ingenting kvar att göra. imorgon ska jag gå ut och gå och röra mitt fläsk lite, sedan ska jag umgås med min mamma som äntligen är hemma ett tag. sedan antar jag att det kommer mera plugg, annars ska jag sätta mig ner och plugga matte som en tok, måste klara matten i ettan så jag slipper den sen! nu ska jag kolla runt lite, mysa i sängen och sedan sova. GODNATT :*


puss

sitter vid köksbordet med familjen, avslutar denna söndag med kortspel och toast. innan blev det plugg och bananshake, ska spela igen! hörs imorgon :*

saknar redan min underbara prins

marcus erik rinta-aho = bäst i test

hejhejhej, jag är bäst, men inte i test.
min helg har varit brabrabra, jätte bra och nästa blir likaså. i fredags blev det disco några timmar sen hem och duscha för att åka till marcus vid tolv, ronja hänge med så vi spelade lite kort, jag marcus carro pieter och ronja. jag vann, självklart ;) igår gjorde vi inte så mö, vi sov halva dagen och det va efterlängtat. åt god mat och kollade på bra filmer, blandannat mean girls 2 =) sedan duscha vi och hade en allmänt mysig kväll, känns bra att inte vakna upp bakis och förjävlig, hiho.

sitter i soffan nu och har precis ätit lite mat marcus har gjort, kassler i ugnen och ris. jätte gottit faktiskt, samtidigt går brothers på tvn. as bra film förövrigt =) ska åka hem om en stund och sätta mig och plugga, ska göra en teckning som är skitstor om mitt etiska dilemma, fick ännu en gång bra betyg. en nöjd erika? svar ja.

har lagt upp en bild på snygga britney med, det är för att det är så jag ska ha mitt hår sen i sommar, ska klippa av allt sletet men först bleka det, ljusa slingor. så ska jag ha det kort och köpa massa massa skydd till håret när jag plattar det så det inte förstörs lika lätttt. sen ska jag köra med massa hårinpackningar med.

har börjat planera min artonsårsdag med, woho. PUSS nu ska jag mysa :*

DAGENS HOTTIE




pinsamt

hej tja hallå, sitter på omvårdnaden nu och lyssnar på redovisningar. vi har haft en "lektion" och lyssnat på afrikagänget, underbart lät det verkligen! är så avundsjuk. har inte så mycket att säga, har umgåts med mina coola vänninor hela morgonen och det är rätt gött med, en kulpinsam grej som hänt, tog på mig mina tights imorse och dem sprack.... så pappa fick komma med mina mjukisar för kunde inte gå runt och visa röven hela dagen. men han kom med dem så jag slapp, gullig pappa va? han är typ bäst.

marcus åker ju som sagt med mig hem efter skolan och sedan kommer tilda vid fem, då ska jag platta håret och göra mig iordning lite för vi ska på småbarnsdisco och va DJ's ju. ska köpa lite gott godis och sådääära, sedan ikv får vi se vad som händer. ska leka med marcus hela helgen så är nog inte social på bloggen, men kyss er i arslet dåååråååå =)




sweet friday





elinavagina & jullanbullan

drömmar

nu ska jag snart ha dejt med james blund som jag säger, jag ska drömma konstiga drömmar och va allmänt konstig.. jag drömmer om männsikor jag inte känner, undra vem den nästa blir! ;) fast det tycker jag är bra, vissa drömmar blir sanna? och mina är oftast bra! hihihi. som häromnatten, så drömde jag om en random person och att vi hade allmänt trevligt och kysstes, jag vaknade helt förskräckt... haha! men det är mysigt. ska sätta på ett avsnitt av oth och vila mina armar som har kämpat hårt idag. imorgon blir det focus och disco! danska vattenspridaren och fiskespött, lovely =)
puss mina små läslusar

btw, jag har världens bästa bästis! love u t.


pictures

tänkte slänga in lite bilder från veckan! bilder från pulka åkningen och från skolan blandannat, det blir lite blandat helt enkelt! =) har inget vettigt att blogga om, men endå ska jag blogga. haha! mina högtalare är nog sprängda efter städningen och allt blev jätte fint, tänkte slänga in bilder på mitt "krypin" sen också, alla bilder är dock mobilbilder som har tagits. så inte så bra kvalite. ska läsa lite i min twlight bok och duscha, sedan sova. hihi puss

bilder från pulkaåkningen med myra, william och adrian.


mitt "krypin".



bilder från skolan.




-

hej tja hallå.
skolan var hur kul som helst idag, förutom idrotten eftersom man kommer med såna som inte ens vet hur man passar en boll, även om man inte älskar alla så kan man väl jobba som ett lag? haha ibland kan man undra hur gamla folk är. iallafall, ska storstäda och möblera på mitt rum. lagade mat med familjen innan och åt också. sitter med en kopp kaffe i högsta hugg i hopp om att bli piggare, plus att det är lite mörkare här så då blir man ännu mera trött. menmen, ska plugga lite matte också, imorgon börjar vi 10 och slutar tre. sedan tar jag med mig min prins hem och inväntar tildafis.

idag så klara mamma sin uppkörning så imorgon kommer hon äntligen hem =) hon har redan fått jobb och allting, bra jobbat! i love u.

men, ska iallafall städa och det nu =) ha en bra dag alla kärisar!


GORGEOUS





hey you, kyss mitt arsle

hej tja hallå. erika här som nästan försov sig idag igen, så har mjukisar och inget smink idag heller, skönt som tusan måste jag säga, HEHEHE. tur att vissa är snygga utan smink med (y) puss

igår blev det inte så mkt gjort, jag pluggade, va ute med småbarnen och åkte pulka på isen, åt kladdkaka och kollade på film med systeryster. det blev helt enkelt en bra slapp dag. längtar så tills jag får min första unge, ska dock inte va 16? väntar nog ett tag till, hihi.

sitter på datorkunskapen nu med elina & ulrik, trevligt. har haft en underbar morgon, matten gick superbra och har suttit med fina julia och sandra under våran inställda lektion och haft jätte trevligt! skulle gjort ett datorprov idag men hoppar över detta och tar det sen. har iofs varit duktig och lagt upp ett schema för min matte nu! =) så jag slipper ha den i hela tvåan också, så underbart att bli av med skiten.

när jag kommer hem ska jag laga mat och träna på min fina lilla crosstrainer som bara dammar, ska även storstäda hela mitt rum så jag får det gjort! pappa brukar säga att man gör det på torsdagar, haha ;) har idrott sen med så får lite träning då! yippie yay.

imorgon är det fredag, då ska jag på disco. haha, ska vara dj ännu en gång för dem tyckte om min musik så mkt, ska dansa vattenspridaren med storasyster. marcus och min fina bästa vän ska va med också, sedan spenderar marcus & tilda natten hos mig. vi ska nog spela kort och sådär :)

nästa helg är det 25års fest för min storasyster, även då ska tilda och marcus va med. måste fixa någon snygg outfit med dödskalle så jag får komma in ;) haha! nej men det ska bli fruktansvärt trevligt.

nu ska jag börja jobba, avslutar detta inlägg med en bild på min prins, MUMS.


lovely

-

hej.
jag fick just ett samtal & det gjorde min kväll.
hejdå.

i hope you are the one i share my life with

hej bloggläsare, ligger i soffan och myser med ronja till någon film.
har precis börjat göra iordning maten, idag blir det kycklingbröst i ugnen och klyftpotatis med vitlökssås. gottit! missade skolan idag men kände imorse hur mitt huvud höll på att sprängas och då kan man endå inte koncentrera sig, så jobbade med omvårdnaden och kärnämnena hemma istället =) ska göra en efterrätt idag med tänkte jag, kladdkaka och grädde. jag gjorde ett prov igår med, det gick jätte bra!

nu ska jag iallafall gå och förbereda kladdkakan som ska in i ugnen tio i fyra ungefär när maten är färdig! jag bloggar mera sen, puss på er.

min fina

sitter i cafeterian med elina och kushtrim och övar till engelskaprovet vi ska ha imorgon. jag måste fixa detta nu! dagen har varit bra, dock försov jag mig, på riktigt faktiskt. ska ha etikprvov sen också, skitsvårt. men jag har ingenting att säga, så vi hörs sen.

i will always be there for you, julia.

-

kommer inte på några rubriker så skriver bara ett -. iallafall, pluggningen går inte så bra så kommer nog få va uppe ett bra tag inatt, men det gör mig inte så mkt för då har jag lättare att komma upp på morgonen när jag inte har kommit in i min "skönhetssömn". kommer säkert ändå drömma massa konstiga mardrömmar...

sitter och skriver med min underbara prinsessa på msn och tar ut mina problem på henne, men eftersom hon inte har några egna nu för tiden tror jag faktiskt att hon uppskattar detta! det finns så många männsikor som förstår mig och sånt, älskar fan er.

och nej det är ingen som har sårat mig, jag KÄNNER mig sårad. det är två helt olika saker. jag har faktiskt börjat inse nu, att du kommer aldrig förändras.. så många gånger du har sagt "förlåt, det ska inte hända igen" eller "jag ska verkligen försöka ändra mig" och ingenting har hänt på såhär lång tid, vad ska jag göra? kan inte göra nått annat än att fortsätta hoppas... tänkte bara förklara efter som jag får frågan vem som har gjort vad, nu vet ni.

som sagt, tur att jag har dessa männsikor som förstår och har varit med om nästan samma saker. nu ska jag se nått mer avsnitt av oth och sedan ska jag börja pluggar, är väl uppe till fyra ungefär så ni får gärna va sociala. sätter på mig hörlurarna och funderar i min egna lilla värld en stund, ska nog få i mig något att äta med för har inte ätit sen skolan.

i hate myself for loving you, sometimes

-

trött på att ständigt ha ont i magen pga en person, det är inte rätt.

one tree hill

jadu, jag har inte haft någon bra dag idag heller. räcker att man kommer hem så blir man sviken och sårad, av den som är allre närmaste hjärtat.. uhm. iallafall, skolan var bra idag, fick träffa elina och alla sötnosar, det var också skönt att komma igång med rutiner igen! imorgon börjar jag 08.05 med matte och slutar 14.30 med etikprov. därför borde jag egentligen plugga till detta lilla prov nu men istället kollar jag på one tree hill, kan inte sluta, så jävla underbart. påtal om one tree hill så vill jag ha en unge som ser ut som jamie, så jävla söt!! jag typ smälter när jag ser honom.. och lucas är så jävla snygg, nathan med, haha ler mig nog igenom denna underbara serie.

nej nu ska jag ta mig i kragen och plugga, sedan ska jag duscha. sedan ska jag leta upp något gott att äta och kolla lite mera oth, sedan soooova! sova massor, för imorgon är det back on track IGEN. men jag har det bra i skolan ;)

förresten, elina är bäst =)


i'm in love with a boy

godmorgon bloggläsare, =)
sitter på första omvårdnadlektionen efter lovet, trevligt dedär! sedan ska vi bli indelade i två grupper och berätta om våran APU. har också gjort en ny utvärdering också! kul. hade svenska innan och fick tbx min historia, fick jätte bra betyg så är så himla nöjd!! =)

ska gå och få i mig lite mat och sedan ha engelska innan jag slutar. sedan kanske jag åker hem till min fina pojkvän och sover där, hihihi. mysigt va? ah jag vet, UNDERBART. vi ska nog laga nått god mat och se någon bra film antagligen och mysa som vanligt såklart! jag gillar dig, jätte mycket.

vi har rätt mycket i skolan nu, det brukar det faktiskt inte vara på omvårdnad. men jag tycker det är roliga grejer, jag har ju faktiskt valt denna linjen själv. och då känns det mer mening att plugga för det! =)
- prov i datakunskap, torsdag
- prov i engelska, vet inte när
- prov i omvårdnad, tisdag

har inte så mycket att säga idag, jag har sovit gott, dagen började som ett jävla helvete. nyckel och busskort borta, så får beställa nytt och betala mina resor tills busskortet kommer... så jäkla drygt asså!!!!!

slänger in en fina bilder på hur jag ser ut idag, som en riktigt bloggare u know.
dagens outfit:
svarta tights
randig tshirt
svart linne
och en grå tub.



marcus, love u!

BIG BROTHER 2011

vafan är det här? alla är typ fyrtio bast? hallåååå?
bästa säsongen jag har sett av big brother är 2007, då jessica lindgren var med! bigbrother ska handla om sex, bråk och sup. vad är detta som kommer nu i år? aja, blir sämre och sämre varje år. måste säga att jessica va sjukt snygg när hon var med i big brother, synd att hon förstörde allt med sina pattar som ser missbildade ut!

nu ska jag gå och borsta tänder och ta krämer inför natten, sedan ska jag ringa till min boyfriend och sen sova. imorgon går jag skolan 09.00 till 13.50! efter det ska jag gå och söka jobb, kvällsjobb och sommarjobb. hoppas på att jag får något, det är alltid skönt med lite extre pengar så man kan göra roligare grejer, har massa planer för i sommar! GODNATT :*




-

ligger i sängen och ska skriva en inlämning om etiskt dilemma nu, det går inte sådär jätte bra och det är inte så jätte lätt som jag trodde att det skulle vara. men jag ska snart göra ett andra försök i hopp om att jag blir färdig idag eftersom vi ska ha ett arbete om detta imorgon i skolan, juste! skola imorgon, jag vet inte riktigt hur det känns men det blir nog jätte bra. jag har ju mina fina vänner och världens bästa pojkvän där & det är underbart. och såklart så får jag träffa min underbara lärare!

tråkigt att det är vecka igen för att mamma åker till göteborg och stannar där hela veckan, så jag är hemma med resten av familjen bara, men det bra är att det är antagligen sista veckan mamma är där! sen ska vi hjälpas åt att göra fint på våran toa här nere, fixa vårat mellanrum och gaderober osv, ska bli så härligt. loveit! jag är en riktigt fixarnisse verkligen, hihi.

gårdagen var bra, har alltid lika mysigt med min fina bästa vän! vi åt mängder, spelade kort, umgås och bara va. ville bara att du skulle veta att du är min bästa vän! :)

nej, nu ska jag ta tag i skolarbetet och smygkolla lite på ikea på nya grejer till toan och sådär, ska köra en klädhängare och väskhängare också! back on track, hörs babes

tänkte slänga in en mening till min underbart fina pojkvän också, vill att du ska veta hur mkt jag älskar dig, hur bra du är och hur lycklig du gör mig, vad hade jag varit utan dig? du ska veta att jag alltid kommer stå vid din sida och alltid finns för dig, för det är du värd. MIN FINASTE ÄGODEL!

lördagsmys med bästis




i love you

thai silk

jag är värsta ego, älskar att ta bilder på mig själv. så innan vi åkte till thai silk i torsdag så tog jag och min syster några bilder, fast hon är inte sådär jätte bra på att vara seriös... det blir väldigt trims och trams när hon ska va med och göra nått, men det gillar jag. dock är speglen i badrummet väldigt skitig, men det ser ni ju själva. och tandborstarna gillar att vara med på bild också! kör en riktig bildblogg idag eftersom jag inte har så mycket tid, måste plugga!




TVÅ ÅR

två år
24 månader
730 dagar

med min underbara pojkvän idag, ingen gör mig så lycklig som du!



-

kiss me


min babe



ändrade planer

ändrade planer, ska baka vaniljisbullar nu och äta lite mat. sen drar jag vidare till min partypingla och rockar loss, PUSS

TEN PICTURES

11. en bild som påminner dig om gamla tiden


12. en person som du vill vara med


13. en ovanlig bild


14. en bild på din närmaste


15. en person som alltid ställer upp för dig


16. en bild på en tid du saknar


17. en bild från somras


18. en bild som gör dig glad.



19. en person som alltid gör dig glad


20. en bild som du alltid skrattar åt.



det var dem sista tio bilderna, nu ska jag nog inte blogga mera idag. ska skriva lite inlämningar & sånt där, vi höres!

IKEA




två fina underbaringar som jag nog ska klicka hem, så jag har nått att välja på. har ju dock tusen stycken i familjen men roligt att ha några egna som jag sen kan ta med mig när jag flyttar också. har värsta planerna tills jag flyttar hemifrån, längtar så jag dör. kommer ha världens finaste lägenhet och allt! måste fixa ett jobb först bara, ska gå lite varstans och söka på måndag! hoppas på att jag får sommarjobb och helgjobb, som leder till fast tjänst sen. hur underbart lät inte det?

-

känner redan nu att detta inte är en bra dag för mig,
krypa ner under täcket och gömma mig ELLER sätta på hög musik och va i mina egna tankar?
det blir nog det andra alternativet. känner för att ligga här och yla som en varg och bara va denna lördagen, känns lite meningslöst att hitta på något när jag inte är på humör för det alls. kommer bara sluta dåligt, trycker nog i mina hörlurar och går en lång lång promenad senare.

alla har väl såna dagar man känner sig helt meninglös och ful och värdelös, det har iallafall jag. fattar inte grejen med att klaga på folk och få dem att må dåligt, vad är grejen? varför ska man sitta och hacka på alla andra när man är precis likadan eller inte bättre alls själv? fattar inte varför man ska få folk att må dåligt, kan man inte bara vara sig själv och bli accepterad för det? hur svårt kan det vara? blir så förbannat jävla irriterad.

jag var precis sån innan, jag klagade på allt och alla, jag bråkade med allt och alla, jag var kaxig mot allt och alla, jag trodde jag hade rätt JÄMT och jag trodde att hela världen kretsade runt mig, men så är det inte. därför har jag tagit ett steg tillbaka, när någon börjar kaxa mot mig eller tror dem har rätt, då låter jag dem tro så för att jag inte orkar tjafsa emot det, så jäkla onödigt. fast samtidigt är jag glad att jag var sån och att jag gjorde alla dessa misstagen, för att jag lärde mig av dem. det va nog det bästa i hela denna grejen. men nu, jag har backat en meter bak och håller mig där borta.

jag säger bara en grej, been there, done that!

This is real, this is me
I'm exactly where I'm supposed
to be now
Gonna let the light shine on me
now I've found who I am
There's no way to hold it in
No more hiding who I want to be
This is me




-

cause' you're amazing just the way you are

TEN PICTURES

1. en bild på dig själv


2. en du umgås med väldigt mycket


3. en bild på någon i min (UNDERBARA) familj


4. en bild på en mysig tid i ditt liv


5. en gammal bild på dig själv


6. en bild på dig och en vän du inte har varit med på länge


7. en bild som du aldrig har lagt upp


8. en person som du saknar



9. någon du tycker är väldigt snäll



10. du och någon klasskompis


där va dem första tio bilderna, nu ska jag fixa bloggen. PUSS

lista

tänkte göra denna lista eftersom min blogg har varit så torr, haha.
snodde den av söta sabina! http://sjbacke.blogg.se
HAR DOCK GJORT OM MIN LITE.

1:a bilden - En bild på dig själv
2:a bilden - Någon du umgås väldigt mycke med
3:e bilden - En bild på någon i din familj
4:e bilden - En bild på en mysig tid i ditt liv
5:e bilden - En gammal bild på dig själv
6:e bilden - En bild på dig och en vän du inte varit med på länge
7:e bilden - En bild som du aldrig lagt upp
8:e bilden - En person som du saknar
9:e bilden - Någon du tycker är väldigt snäll
10:e bilden- Du och någon klasskompis
11:e bilden - En bild som påminner dig om gamla tiden
12:e bilden - En person som du vill vara med
13:e bilden - En ovanlig bild
14:e bilden - En bild på dina närmaste
15:e bilden - En person som alltid ställer upp för dig
16:e bilden - En bild på en tid du saknar
17:e bilden - En bild från i somras
18:e bilden - En bild som gör dig glad
19:e bilden - En person som alltid gör dig glad
20:e bilden - En bild som du alltid skrattar åt

lägger in dem första tio bilderna i nästa inlägg, dem andra tio kommer senare eller imorgon.
PUSS&KRAM

wouldn't change a thing

ligger i sängen med musiken igång, ska bara ta det lungt denna fredagskväll. har spelat kort med mamma, simon och tilda några timmar, ätit cheesecake och haft det allmänt bra, så en fredagskväll ska vara eller? ohja. nu ska jag fixa lite bilder och sådär, fixa om min blogg och göra en ny header.

ska nog se en disney film sen med, en av mina abosluta favoriter.. påtal om filmer, haha! min syster ska ha 25års fest snart, då ska jag, marcus och tilda hjälpa till att stå i gaderob och med mat osv. så ska man va utklädd till sin favoritfilm! slänger in bild på vad vi ska vara, haha så jäkla kul.

ligger och lyssnar på en låt som heter som rubriken på detta inlägg, tänk hur jävla bra vi har det här och hur bra sverige är. jag har nog det bästa livet jag kunde fått, underbara vänner, världens bästa familj osv. jag är så himla lycklig verkligen! ni är bäst.

har blivit väldigt sugen på en iphone 3gs nu, tycker den är så mkt snyggare än 4an! ;) vill iallafall ha en touch.. det ska jag inskaffa mig, förslag på bra kanske?!

ne nu ska jag slänga in en trailer på min favoritfilm och hur vi ska se ut!




så jävla sött!

OCH SJÄLVKLART...


jin rumi

är nog världens roligaste kortspel.
har inte bloggat så mkt detta lovet för att jag har umgåts, ikväll blir det kortspel och massa gott med familjen och tilda. har gjort egen cheesecake med pepparkakabotten och mamma har varit på kakfabriken, mumie.

tänkte berätta lite om igår, marcus kom hit vid tre och hämtade mig och ronja med hans pappa, så åkte vi in till borås och åt thai silk. hur gott som helst! sedan åkte vi hem och gick ner och solde solarium och blev bruna och fina, gick hem och spelade kortspel med ronja och simon tills klockan va halv tre, då gick marcus ner och la sig. sedan stannade vi uppe till halv fyra, sedan bäddade jag ner mig hos marcus. han sov dock som en gris men det är så varmt och gosigt!

nu ska jag gå och duscha, sedan ska jag umgås. vi hörs sen! förresten...

påtal om marcus så har jag världens finaste och bästa pojkvän, han gör mig så lycklig och jag är sån tur att jag får ha honom. på söndag har vi två år ihop och jag hoppas bara det är början! du är underbar och mitt allt. utan dig hade jag aldrig klarat mig, du är bäst bäst bäst.


i just wanna be with you

hej tja hallå, ligger nyvaken i min säng.

igår gjorde jag inte så mkt mer än att åkte buss och umgicks me min familj. fixade ävn iordning massa foton så nu är mina hyllor jätte fina.
idag ska jag åka till borås med syster och marcus, först till mediamarkt en sväng och sedan äta thaisilk.
orkar inte blogga så mkt mer just nu, vi hörs senare.

haha tänker på dem bloggarna jag alltid läser, what a life du har. FJORTIS

NU: duschen.

kortspel

ligger i marcus säng i falkenberg nu och smider lite planer. ska snart gå ner och spela lite kort och hjälpa till med maten, imorgon åker vi hemåt. igår blev det massa mys med varma hallon och glass, bra film och tv. hade riktigt mysigt! idag händer nog inget speciellt för det finns inte så mkt att göra. men nu ska vi iaf gå ner :)

min blogg ser mkt finare ut nu, stilren och sådär. det gillas starkt!

på torsdag ska jag och finaste åka in till borås, äta thai silk och kanske kolla bio. köpa en stor godispåse från hemmakväll? lätt :) ska nog köpa lösnaglar och några fina nagellack från hm så jag kan göra riktiga naglar. finns ju så riktigt snygga färger på hm också, man vill ha allihop. sen blir det nog mys med min familj lite som jag knappt har träffat på två veckor, tråkigt värre. imorgon har min mamma uppkörning med bussen, undra hur det går men vi får hålla tummarna.

det va väl va jag hade att berätta, vi hörs seeenare.
lägger in mina favoriter på färgerna :)




ny header!

hej tja hallå bloggen, har inte så mkt mer att säga än att söta yenny har fixat en ny header till mig samt gett mig en bra länk så jag kan göra egna. gulligt av henne va? hennes länk till bloggen är, http://uhlala.blogg.se!
nu ska jag leka lite i det nya programmet när min underbara kille spelar tibia, nördigt va? dock va det jag som bad honom... haha.

rekommenderar filmen "trassel" till er, hur gullig film som helst. speciellt om man gillar tecknat! :) finna att ladda ner här: http://www.tankafetast.com/torrent/4749-tangled-2010

ska pussas och leka lite på programmet nu, hörs imorgon!




it's a brand new day

sitter i soffan med marcus nu, kommit hem från stan för en stund sen. igår gjorde vi inte så mkt, spelade kort och kollade film. idag gick vi upp vid tolv och åkte in till staden, vi handlade lite mys och mat. va på arbetsförmedlingen och marcus köpte en jätte fin tröja =) bild på den kommer. (bra att han har mig som kan säga till honom vad som är snyggt och inte) förövrigt är han typ bäst i hela världen, kanske jag redan har sagt? men säger det igen, finns ingen bättre än honom. idag blir det kött, potatisgratäng, stekta champinjoner, majskolvar och god sallad, till efterrätt blir det glass och varma hallon. ska nog även se filmen "trassel" sen, någon som sett den?

nej nu ska jag lyfta arslet ur soffan och hjälpa till lite med maten kanske, sedan vid fem kommer stisse och elias hem och då ska vi äta och mysa! ha en trevlig allahjärtansdag alla =)



jag älskar dig.

xbox & mys

igår hände inte så mycket efter att dem åkte hem, vi kollade på melodifestivalen och sådär. christian och anniela var ju klart bäst, men dock tyckte jag sanna och hon svart håriga också va bra. hm.. tveksamt, lite surt att mamma var där och kollade live, det hade jag tyckt varit coooolt.

vi vaknade vid elva idag ungefär och har duschar och varit ute och gått en promenad, nu luktar det mat i hela huset och på menyn står kycklingklubba och haxelbakspotatis, MUMS. har precis laddat ner massa filmer som verkar bra, har dock inte sett dem än så jag tänkte lägga in lite fler trailers senare.

ikväll står det skräckfilm på menyn och det blir "the reef", "my soul to take" & en action, "game of death". alla dem tre filmerna finns att ladda ner på dessa länkar:
http://www.tankafetast.com/torrent/3269-the-reef-2010
http://www.tankafetast.com/torrent/3890-game-of-death-2010
http://www.tankafetast.com/torrent/4901-my-soul-to-take-2010


nu ska jag gå ner och äta mat och umgås, blir lite kortspel och mys ikväll för att alla är förkylda och sådär. och förresten, jag har världens bästa pojkvän (dock lite nörd, hehe). PUSS



"its kind of a funny story"

kollade på en bra film igår, handlade om en kille med självmordstankar och sånt där. den borde ni se, slänger in trailer, text om filmen och vart den finns att ladda ner. av mig får denna film 4/5, marcus tyckte dock inte den var så bra men vi har väldigt olika filmsmak.
filmen finns att ladda ner här med svensk text och bra kvalite:
http://www.tankafetast.com/torrent/4603-it-s-kind-of-a-funny-story-2010

"Den 16-årige New York-tonåringen Craig känner sig deprimerad och är stressad över all press som han upplever från skolan, sin familj och sina vänner. Han överväger att ta livet av sig men vänder sig istället till akuten och hamnar på en psykiatrisk avdelning för vuxna."


kalas och fika

hej tja hallå, jag är trött. tagga sova? nejdå.
idag har jag inte gjort så mkt, kom till marcus igår vid nio och carro shakade rumpa, inte så värst fint va? jo lite. marcus hade köpt nya högtalare som vi spelade sönder, göttmos. sen sov vi, massor. det var dock inte så populärt när larmet ringde imorse för att vi skulle gå upp och fixa oss för att åka en lång bildfärd mot falkenberg för att ha kalas. det var mycket trevligt, har ätit god mat och massor av fika. men nu har alla åkt hem!

ska nog ta en sväng till affären och köpa mig lite sådär godis och se melodifestivalen ikväll och spela lite kort, umgås helt enkelt. nu orkar jag inte blogga mera, är på bra humör och ska spendera tiden med marcus och hans fina familj! nu går jag, lalala hejdååååååå


jag älskar "disneys" filmer.

Demi Lovato – Wouldn't Change A Thing
Demi Lovato – Brand New Day
Demi Lovato – Different Summers
Nick Jonas – Introducing Me
Demi Lovato – You're My Favorite Song
Aaron Doyle – Our Time Is Here
Renee Sandstrom – Here I Am
Joe Jonas – This Is Me
Demi Lovato – Who Will I Be?
Joe Jonas – Gotta Find You
Jonas Brothers – Play My Music

töntigt va? men dem är grymma. nu kommer julia! PUSS

i hope you are the one i share my life with

And I hope you are the one I share my life with
And I wish that you could be the one I die with
And I pray in you're the one I build my home with
I hope I love you all my life


hej mina sötnosar, kommit hem för praktiken för en stund sen, fick sluta en timme tidigare! det har nog varit världens härligaste dag, allas hejdå och skit, usch. önskade jag fick vara kvar där för jag älskar det verkligen! har lämnat in ett slags CV idag med, kanske sommarjobb? eller nått.. haha. det bästa med dagen av allt var nog när jag och min handledare gick igenom hur det hade gått, skitbra! kommer också få 350 kronor av skolan i matersättning, göttmos. sitter här med musiken igång och försöker bli taggad till städningen, inte så va? hehehe.

ska snart diska upp disken jag har och städa det sista, sen kommer julia hit och vi har en myskväll med god mat och chips. sedan skjutsar hon mig till min underbara pojkvän ikväll, samtidigt som hon plockar upp sin man och åker hemåt. låter bra, eller hur?

dock inte så skönt att få gå upp tidigt första lovdagen... ska åka med marcus mormor och morfar till falkenberg och åka vid elva, döda mig. hihi men allt för att kunna spendera min tid med honom! kanske firar hans födelsedag också? mysigt.

jag saknar min mamma så otroligt mycket, har inte varit hemma sen i söndags och ska inte hem förens tisdag igen.   hon är bäst, bäst och åter igen bäst. jag hade aldrig klarat mig utan dig mamma!

nu ska jag dra ifrån datorn och sätta igång. stackars katter som knappt har nån mat kvar... men vi hörs ikväll eller imorogn bloggen, har ju såklart med min lilla pc till falkenberg så ni kan få liveinlägg. ballt va? ah jo jag vet.


en bild från thai silk, mysigaste dagen på länge.


-

imorgon blir det en mysig dag med julia, sedan uddebo för att åka vidare till falkenberg.
packa - check
städa - check (halvt iaf..)
duscha - check
lunchlåda - check
sista APUdagen - imorgon!


KISSES&GOODNIGHT, eller? :*



hey boy

sitter ute i köket med datorn och bloggar och kollar facebook och sådära, kommit hem från jobbet för en stund sen och ska göra lite mat. josefine kanske kommer senare ikväll, hope so! ska också ta mig en tårtbit och diska upp disken, slänga sopor och rensa kattlådan! ska även börja packa iordning mina grejer för att jag ska åka till falkenberg på lördag med marcus, så ska packa ihop allt och så! men först, mat & chiiilll.

maggan var på praktiken, kul att man får höra massa skitsnacka, usch blä fy. jaja :) min praktik har gått super bra och min handledare är så himla nöjd med mig! det är roligt att få komplimanger osv hela tiden. imorgon ska vi sätta oss ner och gå igenom betygen osv, ska kanske bjuda på någon kaka också eftersom det är min sista dag. GULLIGT VA?

ska ladda ner någon bra film att sätta på med, ni kanske vill ha filmtips? ohyes. ska leta lite på www.tankafetast.com. ska dock sätta mig och kolla på "eat pray love". den finns att ladda ner här:
http://www.tankafetast.com/torrent/4354-eat-pray-love-2010

slänger in en trailer på den så ska jag börja fixa, hörs senare.



working girl

har jobbat fram till halv tio.
diska, äta lite tårta och sen sova.
GODNATT.

jag är trött på dig och ditt beteende.

dagens jobboutfit.



söta cambilder.
dagens:
uppsatt med fläta i luggen.
grönrandig sjukhusskjorta
svarta tights.

nu måste jag kila! hörs ungefär 22.00 ;)

UNDERBART

börjar min morgon/förmiddag med en bamse frukost för en gång skull, två mackor och en liten bit tårta. tycker det är så härligt när solen är framme, känns verkligen som våren snart kommer! ska snart kila viadre till jobbet, som idag är 14-21! :) bloggade inte igår men ska berätta varför strax. nu började oprah, så ska småtitta på det och packa iordning. hihi

iallafall, gårdagen. MIN UNDERBARA MARCUS FYLLDE SJUTTON, GRATTIS TILL HONOM! så han åkte hit efter skolan och väntade på att jag skulle komma hem från jobbet, kröp ner jämte en sovandes marcus och väckte honom, elak som jag är. vi låg kvar i sängen en stund och sedan skulle ví mysa till max. det blev att vi gjorde tacos ihop, åt lite av den och sedan fixade iordning en jätte god tårta! myste till filmen "faster", det va nog jätte bra men jag hängde inte riktigt med för vi pausa ofta och så, va ute och gick och sedan åkte han hem vid halv tolv! bäddade ner mig i sängen och kollade lite vad som hade hänt på internet och sedan sov!

har vaknat lite till och från idag men vaknade första gången vid tio, sov till för en stund sen och nu sitter jag ju med min bamse frukost, hoppar nog tårtan! haha. nej nu ska jag packa mina grejer och kila! vi hörs ikväll babes :)


dagens goding!

tur att jag har mina vänner, utan er är jag ingenting.

heeeej bloggen, har inte bloggat idag, sucks :o nej men har varit väldigt upptagen och jag ska berätta för er varför jag har varit detta, underbara måndag, sen kommer underbara tisdag och underbara torsdag. love it. iallafall...

började med att jag vaknade av tildas fucking alarm vid typ sex... jag är sjukt sur på morgonen! som ni vet, eller några av er. gick upp en halvtimme senare och drog mig till jobbet som idag var 07.00-16.00. det är kul och tiden går fort! puss på det. sedan gick jag hem och städade, diskade och rensade kattlådan. och sedan kom ELINOR till mig, underbara unge. vi har kollat på film, ätit ostbricka, godis och bara haft allmänt trevligt. lucas kom förbi en sväng innan jobbet också, mysigt.

sitter med freaky friday på, älskar den filmen, musiken och lindsay lohan. den dåvarande!!! hon är så vacker och filmen är så bra. så härlig, haha låter som värsta mongot. nu börjar huvudvärken stiga sakta framåt...

imorgon jobbar jag samma tider som idag och sen ska jag umgås med min pojkvän och fira hans födelsedag, äta tårta och tacos blandannat. mysigt va?

nu ska vi snart gå och bädda ner oss i sängen och prata, har precis förberet tårta för min underbara finaste pojkvän fyller 17 imorgon. häftigt va? PUSS GODNATT


halebopreklam

sitter i köket nu med bästisen, woho. gör lunchlåda och har diskat upp allting :) duktig som jag är! sitter och lyssnar på halebop reklamen. SÅ JÄVLA GRYM... right? haha nu ska jag iaf snart gå och sova, äta lite gott först. hihi, ska sätta på wallander och sedan somna till den, MED TILDA JÄMTE MIG! grymt... idag är en sån dag där allt är grymt, grymt va? ohja, allt är grymt.

sitter och läser bloggar för tillfället, mitt ris blev klart så ska snart lägga upp det i lådor. gosigt va? haha.. grymt ordförrååååd jag har, lalala.

tilda är grym, bäst i hela världen. ni har ingen bästis som hon, suuuug på den!
puuuuuusssgodnatt.



grym brud, älskar denna reklamen!

-

jag vet precis allting och ändå går du bakom ryggen på mig. börjar bli lite less och trött på dig nu, att du orkar med dig själv. att du kan med och behanda mig så, det borde du inte kunna. blir lika besviken varje gång, FU

middag hos min prinsessa

har stressat som en gris sen jag kom hem, köpte lite grejer påvägen hem som jag måste ha. dessutom ska jag göra matlåda innan jag sover, det blir kycklinggryta som förra veckan! men först till min prinsessa där kvällsmat väntar! :) det blir tacos. slänger in kvällens outfit, för er som vill se, PUSS.



jeanstights med hål i röven
en stickad kofta med "pippi" mönster på
och ett vitt linne

I robot

finns att ladda ner här:
http://www.tankafetast.com/torrent/1031-i-robot-2004

tror att väldigt många har sett den för att den är ju från 2004, men om ni inte har sett den är det en film jag rekommenderar starkt. spännande, bra skådespelare och en bra action! jag brukar inte tycka om sånahär filmer men denna fastnade jag verkligen för, huvudpersonen är WILL SMITH, som är med i även "seven pounds" och många andra filmer! han är snygg och spelar bra. tycker du ska lägga din tid på att se denna underbara film! ;)

"Året är 2035. Robotar är programmerade att leva i perfekt harmoni med människan... de tvättar våra kläder, styr våra flygplan och passar våra barn. Det råder full tillit och robotarna styrs av tre lagar som hindrar dem från att skada människan. När en forskare på US Robotics mördas blir detektiv Del Spooner (Will Smith) inkallad för att reda ut fallet. Tillsammans med psykologen dr. Susan Calvin (Bridget Moynahan) närmar sig den fasansfulla sanningen. Bevisen pekar på att en robot är inblandad i mordet. Medan tiden blir knapp, tvingas de in i en spännande kamp för sina egna liv och hela mänsklighetens existens. Den erkänt visuelle Alex Proyas regisserar filmen som är inspirerad av science-fiction-författaren Isaac Asimovs bok."


trailer!

there for you

vaknade för en stund sen och känner redan nu att jag kommer nog inte vara så pigg och glad imorgon. kan aldrig sova ut hos marcus på nått konstigt sätt, ska snart ta mig upp ur sängen och göra äggmackor. har varit sugen på ägg hela veckan. ska sedan åka hem vid tre och packa ner mer rena kläder, åker till min syster och fixar mig lite granna. ska till min fina bästa vän och äta tacos med hennes fina familj ikväll. ska bli mysigt!

imorgon jobbas jag vid 07.00-16.00, sedan kommer ju elinor troligtvis till mig! får slänga ihop någon god mat till bruden och kanske fixa nått gott till efterrätt. sedan blir det nog bara gos med katterna och mys.
nej, har ingenting mer att skriva nu. ska gå och göra äggmackor! :D:D:D PUSS


Namn: Erika Anita Kindgren Wadstedt
Ålder: 16, snart 17. 
Favoritsysslor: min underbara bästa vän och underbara pojkvän.
O-favoritsysslor: att behöva ställa alarmet och gå upp när det ringer.
Klädstil: allt mellan mjukisbyxor och fjortis leopard tighst. hihi
Irriterar mig på: idioter och såna som säger att man är sur när man inte är det. då blir jag irriterad!
Favoritfilmer: har massor, men dear john är en av dem.
Favoritmusik: allt.
Ätbart: godis och skräpmat och pommes frites!!!!
Dricker helst: cola tror jag, saft också!
Serie: gossip girl, one three hill och OC.
Favoritord: fula ord.
Favoritdjur: min lilla hundis, dock kan jag inte ha nån sen eftersom jag ska bo med marcus och han är allergisk mot allt i hela världen typ.
Fobier: mörker.
Besökta länder: Danmark, Spanien, Turkiet, dock har jag varit i spanien på olika ställen flera gånger som skiljer sig från dem andra rätt mycket.
Duktig på: att ge bitchblickar och att vara taskig mot marcus :)

födelsedagstips till din pojkvän/killkompis.


snygg tjocktröja från hm! 299 kr.


en annan snygging, från hm 249 kr!


vanliga snygga farfartröjor, snyggt med vitt till sommaren! 99 kr, hm.

nej nu ska jag sluta med detta bloggandet och umgås med min pojkvän, se film och mysa. men jag återkommer imorgon, då flyttar jag till min systers lägenhet hela veckan för hon är iväg, gosigt va? på måndag kommer kära elinor till mig och sover där! ska bli mysigt. sedan fyller marcus år på tisdag och jobbar hela onsdag, på torsdag ska jag leka med underbara josefine, så har fullt upp hela veckan! PUSSGODNATT :*

födelsedagstips till din tjej eller syster!


ge mig denna fina sommar klänning! 199 kr från GINA TRICOT.


en fin tshirt/blus, 149 kr också GINA TRICOT


en underbar färg till sommaren, 199 kr GINA TRICOT


myströjan från GINA TRICOT, 149 kr

nu ska jag kolla på olika födelsedags tips jag tänkte lägga in senare :) marcus fyller ju snart år så fick iden därifrån! han ska få världens bästa födelsedag.

medlodifestivalen, vem vinner?

hallåååå kära bloggläsare, vad har ni för er denna veckra lördagskvällen?
själv sitter jag fast i uddebo, just nu nerbäddad i sängen med min fina pojkvän och lite vaniljpudding & cola, gott va? nu ska vi se melodifestivalen, vem tror du vinner denna uttagningen? jag tror såklart på danny, snygg som satan och bra röst. hiho.

har en kompis som har tattuerat sig idag! josefine, den blev väldigt väldigt fin och jag är sååååå avundsjuk! kärlekn till sin mamma är obeskrivlig och det visar du verkligen, tror din mamma uppskattar det till tusen! påtal om tatueringar så vill jag också :( får dock inte innan jag är arton, men vet redan vad jag ska göra och vart och SJÄLVKLART är det en till min kära mamma och pappa.

ska berätta lite om min dag tänkte jag, det är väl det bloggen är till för? tror de. jag vaknade någon gång vid elva, konstigt att jag aldrig kan sova länge längre... marcus sov dock som en gris och jag fick väcka honom, så söt! sedan låg vi kvar och degga i sängen och CYKLADE till tranemo för att köpa lite middag, blev kött och potatisgratäng.
m: jag är så jävla mätt! asmätt.
e: jag med, fyfan...
haha så går han och hämtar ännu mer, sötnosen då.

ne nu ska jag kika lite på kläder och sånt där, samtidigt som jag lyssnar på melodifestivalen. det blir bara sämre och sämre så förväntar mig inte så mkt :) hihi marcus ligger nerbäddad jämte mig och spelar tibia! PUSS på honom och er.



this is my life, my friend

ligger i min underbara älsklings säng och blir sönder pussad för tillfället, men han är mysig! kom hit vid fem ungefär, carro plockade upp mig påvägen från jobbet, va inte planerat att åka hit, för skulle umgåts med min mamma, men ska göra det snart endå! träffade dock henne på willys en sväng och gav damen en puss! hon är bäst iallafall, när jag kom hit pussades vi lite och sen gjorde mat, det blev kyckling och potatis i ugnen, det äter vi typ jämt! haha men endå.. sedan kollade vi på "due date", ingen film jag rekommenderar för den va dålig. tog även en efterlängtad dusch, hur skönt som helst. ligger nu med hans hörlurar och dunkar musik samtidigt som han spelar tibia. tönten?! ohye...

får se vad vi hittar på imorgon, ska sova ut iallafall för är helt död efter denna praktiken, fullt upp hela tiden och tar mkt eget ansvar och gör grejer själv! idag tog jag följe med rebecka dit klockan halv sju i snöstorm... inte så skönt. sedan fick vi gå hem i regn, inte heller så skönt. hiho men rebecka är söt! nästa vecka kommer maggan på besök med, kanske redan har sagt det? men ack så skönt att träffa henne igen efter bara en vecka, bästa klassföreståndaren jag har haft någonsin!

nu ska jag kolla på någon film, blir nog paranormal activity 2 och mysa med min babe, pussas och allt sånt där! kommer med kommentar om filmen sen om jag tkr det är värt det! carro kommer väl hem om en stund också, eller kanske inte? ;) hoppas inte hon väcker mig sen, då får hon smisk. (vet att hon läser min blogg) haha. PUSS

i mina (marcus) hörlurar just nu:
James Blunt – Stay The Night
Bossa Nova All-Star Ensemble – Breakeven (Made Famous by The Script)
Damien Rice – Cannonball
Lazee feat. Neverstore – Hold On
Figure 8 – The Game
Howie Day – Be There


you're beatiful


i love you
godnatt!

falsk

hej tja hallå, ligger HEMMA i MIN säng och ska sova här idag och imorgon. min syster åker på lördag och då flyttar jag ner dit igen. när jag sover hemma innebär det att jag får gå hemifrån kvart över sex imorgon och börjar sju, inte så jävla rockigt men vad har jag för val? nä inget.. hiho. när man väl är där rullar praktiken på som bara den, det är härligt vill jag lova. älskar min praktik, underbart alltihop. dock finns det surtanter med.. haha!

ska snart gå upp och ta mig en lång dusch och göra mig fräsch inför imorgon, sedan sätta på en film och äta lite choklad. imorgon ska jag spendera tid med min mamma som jag inte har träffat sen i söndags. katastrof! men hon sover i göteborg hos mina söta gudföräldrar och farbror och faster. rockigt va? ja det tycker jag faktiskt.

har min praktik inlämning att göra med men den tar jag nästa vecka, maggan kommer på besök på torsdag med, ska nog prata om hur det går för lilla erika, göttmos. som sagt, jag ÄLSKAR min praktik.

FILMTIPS? men som sagt, duscha vad det ja.. PUSS


gammal bild på mig och jenny. har inga nya bilder så slänger in gamla, den med josefine är med gammal, hiho.


-

så jävla trött på dig. åh!

-

ligger nerbäddad i sängen nu och inväntar ronja som ska komma hit och sova med mig så jag slipper sova ensam, kollar på nått jävla cp program på 3an samtidigt som jag läser borås tidining.. haha att det finns så många idioter ute i världen. våldtäckt, misshandel, skadegörelse, mord, allt... det borde försvinna. PEACE

ska snart lägga mig som sagt, jobbar 07.00 - 16.00 imorgon, inte så jävla skoj men vad gör man inte? får nog kanske jobba en dag på lovet också om jag missade några timmar. men tror inte det för jag hade nämligen för mkt timmar innan. hiho

har gjort lunchlåda med, blev kycklinggryta och ris! jätte gott enligt mig, hur lätt som helst att göra också, lite kyckling och matlagningsgrädde. gjorde även en smoothie till kvällsmat, i den har jag:
- blåbär och hallon
- mjölk
- lite grädde
- och pyttlite glass.

men allt jag har i har jag i efter smak, om du gillar bär kan du ha i mer bär ex. om du vill ha den mer rinnig så har du i mer mjölk. det är allt efter smak och så man vill ha den.

ne nu ska jag kolla om det finns nått bra på tv, sen ska jag försöka sova. blir nog en lång dag imorgon med mycket att göra, men om man tycker det är roligt så rinner tiden iväg fort som tusan! och snart är det HEEEEEELG med min kära pojkvän. love it. PUSSGODNATT :*


josefine är söt.

best friends forever


vet inte riktigt vad jag ska säga för att få fram dem rätta orden,
men du ska veta att du är den bästa jag har, ALLRA bästa.

we can't go back down

det är inte som ett nytt kapitel i mitt liv, mer som en ny bok, jag river helt enkelt ur sidorna om dig.

hej på er :)
ligger i soffan och kollar på film och myser med wilma, tänkte berätta lite om min dag för er nyfikna. jag va inte på min praktik idag, kände att jag började bli sjuk och då ville jag inte gå dit och smitta dem stackars tanterna och gubbarna. men ska snart gå och göra lunchlåda för ska självklart dit imorgon, älskar min praktik förövrigt. kanske redan har sagt det? hihi

har spenderat min dag med min underbara fina pojkvän. går inte beskriva hur kär jag är i dig, helt underbar känsla. vi kollade iallfall på the town, en riktigt bra film osm jag rekommenderar er att se! kan skriva här nedanför vad den handlar om. vi åt god mat och hade allmänt mysigt. visst är ni avundsjuka? hihio på tisdag fyller han år och snart har vi två år, detta kommer bli bra.

ska gå och göra lunchlåda nu, vi hörs senare eller imorgon! PUSS

om filmen the town:
"En tjuv planerar sitt nästa jobb, men brottas även med känslorna han har för en bankdirektör med koppling till en tidigare stöt. Samtidigt har han en FBI-agent i hälarna som jagar honom och hans gäng"



ångra ingenting du har gjort, ta lärdom och lev livet.

hej tja hallåååå bloggen, sitter här i soffan och kollar "love and other disasters", älskar kärleks filmer. iallafall, felicia kom ungefär vid fem och vi gick till ica, köpte en chipspåse och gick hem och kollade på camp rock 2, älskar disney filmer. spelade ett skitspel på hennes mobil som jag bara förlora på :( astråkigt.. nu har hon åkt hem iallafall och jag ska snart göra lunchlåda tills imorgon, blir nog mackor eller något annat lätt idag. orkar verkligen inte göra nått, är äckligt trött.

sitter och kollar på min chipspåse och tänker för mig själv, "ska jag äta några till eller va nyttig och inte äta mer?" en väldigt svår fråga enligt mig, min syster har också världens mysigaste katter.

sitter med ansiktsmask i ansiktet, visibly clear som jag tipsade om igår, hur bra som helst! ska snart gå och borsta tänderna och sova, charmaine kommer också hem snart.

imorgon kommer marcus hit som sagt, hon ska ju sova i jönköping så han är här med mig :) myyys. slänger in en bild på en av ssysters katter, VILBUR! han är sjukt söt, han ser ut lite som katten gustav faktiskt, dessutom jätte gosig...

nej nu har jag inget att säga, jobbar 07.00 - 16.00 imorgon! hörs på kvällen. PUSSGODNATT






hey baby

du är mannen, eller?
sitter i soffan och kom hem från jobbet vid tre, tog tag i min lilla disk och satte igång med en gång för visste att jag inte skulle orka senare. nu har charmaine kommit hem och jag ska snart slänga ihop matlåda till oss små tjejer, imorgon sover hon över i jönköping, då kommer nog marcus till mig på dagen och sen tilda på kvällen. blir mysigt! ska bara hitta på någon mat att laga till mina små puddingar. vi får nog åka och handla lite på fredag så vi har mat nästa vecka, gott om kyckling och det är gott? eller?

vet inte vad jag ska göra för lunchlåda.. blir nog pasta, köttbullar och sås. orkar inte göra nått annat, har jag sagt att jag älskar mat? för det gör jag, gudomligt.

nu ska jag snart lära mig tobbes xbox med så jag kan koppla in mitt usb och se massa filmer på deras stora och härliga tv. puss på det, hela nästa vecka kommer bli bra känner jag. praktiken gör den ännu bättre, MUMS.

nej nu ska jag sluta tjata skit, vi hörs senare när jag har nått vettigt att säga. fast det har jag väl aldrig? men endåååå, PUSS.


RSS 2.0