-

Idag och igår var en riktig skitkväll/dag. Hände en massa gojs så är inte alls på humör idag. Sitter i skolan nu iallafall, dock kom jag lite försent men orkade verkligen inte gå upp imorse. Efter skolan ska jag till mamma en sväng och sen ikväll ska jag träffa Pontus och Rebecka. Imorgon går jag upp tidigt för att fixa mig och sedan tar jag bussen till Uddebo för att åka vidare till Svenljunga för kalas och resturang. Kommer bli bra!

Nu ska jag plugga. Puss!


hemlighet

Jag suger och spyr, jag är en vampyr.

Sitter i studiehallen i skolan och ska plugga, vilket går mindre bra! Ska försöka ta mig an detta nu så jag slipper göra det på lovet. Handlar om social omsorg, eftersom vi ska ha utvecklingssamtal med läraren hela dagen idag och imorgon så får vi göra självstudier. Det är coolt, you know.

Efter mitt äventyr med bilen igår sov jag rätt så gott, i hopp om att jag idag ska klara en sväng och inte komma ner i diket.. Hjälp! Hahaha. Sedan ska jag packa inför min och Marcus Falkenbergresa på lovet och imorgon ska jag umgås med Rebecka och Pontus. Vi ska checka film och äta godis, maha.

Har fått en del kommentarer om min blogg det senaste! Jätte kul.. Blir så himla glad :D

Nu ska jag plugga, försöka iallafall. Peace

-

Jag saknar dig mindre och mindre, det kommer grejer emellan och det är bra.

Tandläkarn imorse gick bra, är så sjukt tandläkar rädd men det var bara en årskoll och jag hade inga hål eller liknande så blev himla glad. Dock ska jag börja använda min bettskena igen för jag gnider tänder när jag sover och det sliter tydligen ner på dem. Så därför får jag tandvärk, mindre skönt.

Har haft två lektioner idag, utvecklingsstörning är en av dem. Jag fattar inte riktigt vissa männsikor, att man kan älska sitt barn mindre för att det har en utvecklingsstörning? Vad är det för fel på dagens folk? Pinsamt är det! Min lillebror har en utvecklingsstörning och han är den mest unika och smarta männsikan jag känner. Han är precis lika bra som alla oss andra männsikor, om inte bättre. Tycker det är helt fel att reta någon eller tycka mindre om någon som är lika mycket värd som alla andra. Idioti.

Jaja, nog om det. Nu sitter jag på min sista lektion för dagen som är medicin. Ska jobba på min redovisning jag har imorgon, som jag hoppas går bra!! Har gjort ett arbete om bröstcancer och det är det jag ska redovisa.

Efter skolan ska jag övningsköra för första gången! Har inte så mycket mer än det att berätta.

Paramore – Decode - Twilight Soundtrack Version


Simning

Har varit och simmat med mina tjejer idag, är helt slut i benen men himla skönt att känna att man åstakommit med något! Idag blev det dock bara 51 längde pga tidsbrist och ovanlig trötthet. Men bättre det än ingenting. Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på OTH, ska till tandläkarn imorgon på morgonen. För er som känner mig så vet ni att tandläkaren är det värsta jag vet, men är väl illa tvungen.

Förresten, det finns gott om idioter här i världen. Men jag har mina fina vänner, som gör mig mer än lyckligast. Utan er hade jag varit på botten för länge sen. NI är bäst!! Dessutom har jag världens finaste familj. Kärlek..  


Markus Krunegård – Jag är en vampyr

Plugg

Plugg med redbull och choklad, tjocktjej. Hahaha! Skriver rent min IVP plan som ska lämnas in och har på hög musik. Skönt!

Tänkte bara säga att alla mina vänner är super duper bra, ni är dem bästa som finns.




Prov

Även om du avgudar dem och försöker vara som dem så kommer du aldrig bli det, så lägg ner.

Sitter på samhällen nu och spelar wordfeud.. Haha intresserad tjej. Nej men vi pratar om brott och sån skit. Hade prov imorse som förövrigt gick skitbra! Riktigt kul faktiskt.. Pluggat en del i helgen så Marcus har nog haft sisådär kul. Efter skolan ska jag till ICA och köpa choklad, har inte ätit godis i helgen och är fett sugen. När jag kommer hem ska jag plugga, som en galning.

Hejdå


Kallas även producenter

Tänkte slänga in ett kort inlägg till er som är intresserade och har lösen! Sitter hos Marcus nu och försöker plugga lite men det går sådär. Imorgon har jag NV prov, jag hatar natur men ska fixa provet. Har även inlämningar att göra så jag har det tomt på lovet, mycket skönare att få färdigt allt innan. Nog om skolan.

Har varit hos Marcus hela helgen. Vi har bara tagit det lugnt eftersom båda hade praktik osådär. Vi har ätit en massa god mat vi lagat och kollat en hel del på SoA. Det är grymt förövrigt!

Marcus står i köket och steker hemmagjorda hamburgare så ska ut och hjälpa honom nu! På menyn idag står hemmagjorda hamburgare och ungsbakad potatis. Mums :*

-

Fullspäckad dag. Tagit det lugnt på morgonen, spelat wordfeud och duschat. Pluggat en del också! Nu ska jag snart dra mig till praktiken, som håller på till 21.30 ikväll! Är hemma vid tio och ska baka en tårta till dem underbara på jobbet. Imorgon börjar praktiken 07.30. ;)

K.

fina karin

Idioter finns det gott om, stora sådana. Blä!

Praktiken idag gick galant, dock kom jag lite försent för att min bror skulle komma iväg till skolan. Men det gjorde inte så mycket! Hade gympan och en underbar dag i terapin. Direkt efter min praktik slutade vid tolv mötte jag upp Karin som gick med hem till mig. Vi har ätit min goa kycklinggryta, snackat en hel del och fixat med min mobil. Det var en behövlig dag och Karin är jäkligt bra! Love her.

Nu ska jag försöka få lite plugg gjort men det går sisådär. Har skrivit samhällen och gjort nästan allt på APUuppgifterna iallafall! Känns gött. Ska börja med svenskan nu, ska göra en filmanalys! Woho.

Helgen kommer bli bra! Imorgon har jag praktik till halv tio sen ska jag hem och baka till alla underbara på praktiken och efter det ska jag åka och träffa tjejerna och ha filmkväll, sen vidare till min man. Underbart =)

Love, Erika.

-


Lösenord

Har nu satt lösenord på min blogg för att mina närmsta ska kunna läsa om mina tankar osv. Finns mycket jag vill skriva ut mig om men inte kunnat innan för att par 50 har läst min blogg och 30 av dem läser av ren nyfikenhet. Men nu ska jag iallafall kunna skriva ut mina tankar, det är väl det en blogg är till för? Hoppas jag kan lite på dem jag givit lösen till!

Det finns mycket folk jag stör mig på nu för tiden. Eller mycket jag stör och irriterar mig på överhuvudtaget nu för tiden, för att jag har det rätt så jobbigt. (Detta hade jag inte skrivit om jag inte hade lösen.) Mina föräldrar har precis gått isär, andra nära har det jobbigt plus att det är en massor i skolan som jag måste göra. Så allt är lite jobbigt för tillfället och därför blir jag fruktansvärt irriterad på folk.

Folk går runt och tror att dem är nånting hela jävla tiden och tror att dem är så mycket bättre än andra. Men det roligaste är att dem faktiskt inte är det. Folk jag hr umgåts med sårar en och är rent ut sagt förjävla jobbig. Utan en anledning dessutom? Man undrar ibland hur gamla dem faktiskt är.. Kan inte ni bara växa upp någon gång istället och låta alla vara som dem är?

Av denna anledningen har jag bestämt mig för att helt och hållet sluta ha med med såna som ger negativ energi och får en att må dåligt helt. Varför ska man umgås med såna som i slutänden är taskiga och stöddiga? Då umgås jag mycket hellre med mina fina vänner jag har som ger mig energi och gör mig lycklig. Ni är dem bästa som finns. Jag ska också fortsätta med simningen jag har börjat med, det rensar ens hjärna och ger dig ännu mera energi att faktiskt orka att göra skolarbete osv. Därav får jag ännu mera gjort i skolan.

Alltså, ut med det gamla och in med det nya. :)) 


helgen

I fredags var jag ju med Tilda! I lördags vaknade vi vid halv tio ungefär, Tilda gick till frisören och jag låg kvar i sängen och kollade på OTH. Innan hon kom hem gjorde jag fruktsallad till oss, så kollade vi på Irene Huss när hon kom hem, mys! Efter en stund kom Emma också. Gick hem vid tre och duschade och åt sen kom Marcus och han åkte hem för en stund sen. Det är väl ungefär de som hänt.

Ska upp och äta fisk med sås och potatis strax, mums.

Idol och mys

Väntar fortfarande på bloggappen som förhoppningsvis kommer in på androidmarket snart.. Hoho.

Ligger i Tildas sova och kollar på idol samtidigt som vi pratar osv. Har spendert min dag i Borås med Tilda idag, har ätit, köpt halloween kläder om jag ska dit, och köpt ny eyeliner eftersom min är slut. När vi kom hem lagade vi mat och placerade oss i soffan. Hade dessutom fått skolkatalogen och jag hatar det! Ser ut som en gris vaaarje år, så fett irriterande. Men detta året var fan värst!

Hade inte tänkt att skriva så mycket mer, ska mysa med Tilda nu. Puss!

mot staden

Med min fina vän.
Hörs en annan dag!

bra dag

Igår var en bra dag och kväll. Tog ju med mig Moa till Gällstad vid fyra tiden, när vi kom dit så va vi bara där en liten sväng sen gick jag och köpte skor! Alla andra har såna men så snygga ;) Efter det gick vi och käka pizza, så jäkla gott i Gällstad. Gick hem till lägenheten och fixade lite, bar in säng från förrådet osv. Tillslut fick vi upp sängen när vi tog bort trappräcket, haha. Har sovit som en gud inatt på min nya madrass, dock jobbigt att allt hörs utifrån. Höll på och bli galen ett tag men det vänjer jag mig väl vid.

Nu ska jag plugga en stund. Är hemma i Limmared förövrigt! Sen ska jag träffa Tilda en stund innan praktiken som är 14.30 - 21.30. Imorgon blir det en heldag med Tilda, ska till borås med två bussen och dö påvägen hem för Timmy ska köra. Hehe, skoja bara. Sen ska jag sova där och myyyyysa. Yey!

På lördag kommer Marcus hit och myser så blir nog inte så mycket bloggning i helgen. Lev med det bitches :)

gällstad

Praktiken gick finemang idag! Snart tar jag med mina väskor och Moa till bussen och åker till kära mamma. Ska börja flytta in lite smått och flytta in min helt nya säng osv.. Känns helt konstigt att packa ner mina grejer i väskor, så ska det inte va ju. Blöe! Men sånt är livet och jag gör det bästa av situtationen. Älskar mina föräldrar och gör allt för att dem ska var lyckliga.

Sover hos mamma inatt eftersom jag börjar halv två imorgon. Och sedan är det praktik som gäller till halv tio. På fredag ska jag nog till mamma en sväng till och efter det ska jag umgås med min fina Tilda. Vi ska till Borås och ha myskväll, som jag längtat. Ska även umgås med världens bästa kille. Lovely


great

Simningen gick super med underbaraste tjejerna! Haft en grymt bra eftermiddag och äntligen fattat att jag ska lägga min tid på såna som gör mig lycklig och inte sånt som gör mig olycklig. Innan har jag aldrig haft nått som gör mig såhär lycklig men det har jag nu, min underbara pojkvän, familj, mina fina vänner och ett bra liv. Kan inte bli bättre! Bättre än bäst, helt enkelt.

Ska strax försöka sova, imorgon är det praktik som gäller 8-12 och sen ska jag ta med mig fina Moa till Gällstad och kolla vinterskor och fika! Ska hälsa på mami en stund också. Efter det ska jag sova gottit och sedan vakna upp vid två på torsdag och ha ett praktikpass. Ser fram emot min helg!

People always leave.
- Peyton Sawyer



sovis

Sovis är mitt nya smeknamn av min kära pojkvän, för att jag alltid sover eller är trött. Somnade innan halv tio igår och låg som en död katt när Simon kom hem vid tio. Det var skönt må jag säga. Var helt död imorse när pappa kom in och frågade om jag skulle gå upp, då jag trodde det var onsdag. Sen kom jag på att det var tisdag och att jag bara hade två lektioner idag, så sket i skolan. Har skickat in två inlämningar nu på morgonen och även renskrivit min ena APUuppgift. Det lönar sig att vara hemma vetja!

Snart ska jag käka nått innan jag åker och simmar med brudarna. Lär vara en död katt imorgon också! Men det är ingen fara, har praktik mellan 8 - 12 och sedan ska jag ta med mig Moa till Gällstad och kolla på vinterskor och hälsa på mami och se hur det går i lägenheten. Ska bli skoj! Börjar inte förens fyra på torsdag så har sovmorgon också.

På fredag är jag ledig, ska förmodligen ner till Falkenberg med min man. Återstår att se :))



set fire


Tandis

Hey! Inte mycket har hänt sen jag skrev sist. Har umgåts med Marcus och sovit där, idag gick skolan bra och jag kom inte i tid. Whatever.. Dock finns det folk som kan gå och strypa sig i röven och köra upp nått. HEHE, tur att jag har min Moa och Sandra. Å Becka såklart. Å Tilda.. Haha!

Sen jag kom hem har jag lagat mat åt mina småsyskon och en kompis till min syster, gjort efterrätt och städat. Det blev kycklinggryta å ris, pannacotta till efterrätt! Mums. Pappa och Simon jobbar eftermiddag så då får jag ställa upp och vara lite barnvakt.

Imorgon är det skola som gäller! Idrott på morgonen följt av svenska. Hoppas på att få tillbaka min skriftliga bokgrejs. Är nyfiken på resultatet. Juste, idag fick jag mitt första IG sen jag började ettan. I natur, ska göra omprov vecka 43. Så ska plugga som en galning nu när jag fick en andra chans.

Slutar klockan elva imorgon så tar tolvbussen hem och packar upp idrottskläder och packar ner bikini efter som jag ska å simma med tjejerna! Supermysigt tkr jag allt. Efter det ska jag förmodligen dö i sängen och vakna pigg och glad på onsdag då det är underbara praktiken som gäller. Loooove it.


Min fina!


-

Är hos Marcus nu, mysigt är det! Kom hit igår vid sex, skulle egentligen åkt buss men så kom Sabina och Jonas och deras gullnos så åkte med dm till ödet. Hade en trevlig kväll igr iallafall, åt mat med Pieter och Carro och duschade och hade mys till film. Praktiken igår gick förövrigt jätte bra, kommer vara tråkigt att lämna dem om två veckor. Ska nog baka en liten tårta och ta med mig! Nu ska vi äta lite mat så vi hörs, love.

äsch


Drar på praktik, puss!

-

Ja, kunde inte blogga om mina senaste dagar pga att jag var låtsas sjuk!

Men i tisdags så fikade jag med Elinor efter skolan! Efter det kom jag hem och gjorde hela min svenska inlämning, duktig som jag är. Om boken jag tipsade om var det ;) Igår slutade jag min praktik vid 12, kom hem och åt och sedan tog bussen till Svenljunga och dejtade Emma! Vi hade mysigt, kollade på film, snackade en massa, åt godis och gick till fritidsgården. Haha kände mig som tolv igen! Men det var trevligt att träffa trevligt folk. Kom hem vid nio och somnade strax efter det.

Imorse började praktiken vid åtta. Haft en helvetesjobbig dag, haha. Min lärare kom och hälsade på också. Kom hem vid halv ett och låg i sängen. Lagade nyss mat till mina kära bröder, för min storebror är ungefär handikappad och kan bara koka pasta. Hahaha.. Nu ska jag strax hoppa in i duschen och ta bussen till Dalstorp med mina fina tjejer, vi ska se fotboll och njuta av varandras sällskap. Som vi alltid gör, fast denna gången i regnet ;)

Hörs imorgon kanske! Har praktik 14.30 till 21.30 så vet inte om jag bloggar efter eller före det. Börjar sju på lördag igen.

XOXO

tid

Känns som tiden går så jäkla snabbt. Känns som jag nyss gick i åttan. Vart tar tiden vägen egentligen?

Snart är det tre år sen jag blev ihop med dig. Tre år sen du fick min dröm uppfunnen. Tre år sen jag träffade världens underbaraste kille. Tre sjukt snabba år har snart gått. Sitter här i mitt rum och tänker tillbaka på tiden, hur det var när vi träffades. Kommer ihåg så tydligt när jag och min bästis åkte hem till dig för att träffa dig och din kompis. Hur mysigt och bra vi hade det. Vi fortsätte umgås, hela tiden. Vi blev ihop. Där startade allting, 20/2 2009. Du ska veta att du är sjukt bra, vet inte vart jag hade tagit vägen utan dig. Du visade mig vad som var rätt och fel och du lärde mig hela tiden något nytt. Allt vi har gått igenom, har lett till något bra.

Du är den bästa jag vet, min bästa vän & pojkvän. Du gör mig så jäkla lycklig och du är världens mysigaste. Älskar att ligga på ditt bröst och höra ditt hjärta och känna mig trygg, du gör så jag känner mig trygg mot allt i hela världen. Jag älskar dig! ♥


träning

Efter många om och men har jag bestämt mig för att börja simma en gång i veckan. Jag rör aldrig på mig, eller jo klart jag gör. Går ut och går sisådär ibland och lite smått. Men tränar absolut ingenting och det har jag velat ändra på länge. Har dock inte fastnat för nått riktigt, gillar inte fotboll och sporter. Men tur att jag har fina vänner som får mig på så fina ideer! Så nu ska det bli ändringar, tror det är skönt att röra på sig OCH få rutiner. Lovely!


boktips

Boken handlar om Shy Keenan’s liv, en självbiografi som är verklighetsbaserad. I hennes liv får hon hela tiden vara aktsam och försiktig, hon är ensam på vägen och får kämpa för att bli rättvist behandlad, men hon är ändå ”den onda”. Hon har hela världen emot sig själv, utom två par, hennes mormor och morfar samt moster Pat och hennes man. Byn där hon trasades sönder heter Birkenhead, där hände allt hemskt. Oönskad, fotograferad, våldtagen, såld, bortbytt, filmad, lämnad att dö och skuldbelagd. Det är bara några av alla få ord som är med i boken. Vänta dig den värsta, men bästa boken som skrivits.
(Taget ur min inlämning)


-

Plugga är det bästa jag vet, absolut!! ;)

To cool for school

Sitter i skolan helt ensam och känner mig allmänt c0000l. Är dock helt själv! Alla har historia utom jag såklart. Sitter och väntar på fina Elinor som jag ska fika med sen, ska bli riktigt mysigt och trevligt faktiskt. Har inte så mycket att berätta idag faktiskt, så ni får vänta med längtan på att jag ska skriva igen...

Nått har jag att erbjuda, jag hatar WOW. Det är det sämsta någon någonsin kommit på, så jävla irriterande. Usch blä å fy!


The city

Missy Higgins – Where I Stood
City and Colour – The Girl
Ross Copperman – They'll Never Know

Tre av några bra låtar som är med i OTH. Sjukt bra musik! Snart ska jag börja göra mig iordning för att åka till Borås en sväng med Marcus och hans pappa. Efter det ska vi ha myskväll med god mat och film. Har inte setts på ett tag nu för våran praktik krockar osv, men ska bli skönt att slippa sova själv inatt iallafall. Pappa har blivit bättre nu cokså vilken känns skönt eftersom han nästan aldrig är sjuk.

Bloggar nog inte mer idag. Och inte imorgon heller för den delen. Fullt upp med prov i skolan imorgon samt plugg. Efter skolan ska jag träffa Elinor och fika med henne, ska bli himla skönt faktiskt! På onsdag åker jag en sväng till Svenljunga för att träffa min fina vän Emma. Och på torsdag blir det fotboll med mina brudar! I helgen ska jag jobba och vara med Marcus. Så har rätt fullt upp!

Tack till Yenny som fixade min otroligt snygga header också! Känns mycket roligare att blogga när man har en fin sådan.

XOXO ;)



världens bästa





Jag älskar dig.

lycka

När man är sjuk och känner sig allmänt olycklig och knäpp tycker jag om OTH väldigt mycket. Man lär sig av deras misstag, man gråter av sorg OCH lycka, man känner sig hemma, man känner sig trygg och man känner sig på nått sätt som om det dem lever lever vi, fast ändå inte. Det jag ville komma fram till är att OTH är bra terapi, det gör dig lycklig och löser en del av dina tankar gratis. Det kankse låter sjukt, men det är grymt verkligen. Dock finns det delar då man blir förbannad och ledsen också, men all lycka i serien överväger det sämre.

Ligger i sängen som jag i stort sett gjort sen i onsdag, är sjukt förkyld och tycker allmänt synd om mig själv. Har kollat på en hel säsong av OTH sen igår eftermiddag och det är min sysselsättning för tillfället. Ska strax gå upp till övervåningen och poppa lite popcorn och hämta ett glas cola. Det är så när man är sjuk, då behöver man inte städa, plugga eller vara nyttig. Det är skönt att bara va, helt enkelt.

Ville slänga in ett par ord till mina underbara fina vänner jag har. Moa, Sandra, Rebecka, Tilda, Marcus, Emma, Bekky, Elinor, ja det finns en hel del namn jag skulle kunna räkna upp men dem som är mina vänner borde veta det själv. Ni är helt underbara, det är mycket jag inte hade klarat utan er. Ni gör mina dagar bra, ni får mig att orka en skoldag, att vara glad och må allmänt bra. Jag älskar er, oerhört! :)




dör av charmen


one tree hill

Jag håller på att drunka i mitt egna snor, annars mår jag finemang. Har lite huvudvärk och så också! Ligger i sängen och kollar på en massa One Tree Hill, det är superbra. Vissa stunder gråter jag för det är lyckligt och vissa stunder gråter jag för det är sorligt. Himla känslig tjej är jag. Förövrigt har jag inte gjort nått annat än ätit idag! Haha.

Igår var jag med världens bästa bästis, är så otroligt glad att jag har Rebecka! Många säger att dem alltid finns där osv. Men endå blir man aldrig medbjuden och dem hör aldrig av sig. Har märkt att den enda äkta riktiga bästa vännen jag har är faktiskt Rebecka, HON finns alltid för mig, HON gör mig lycklig, HON gör mina dagar lättare och HON är allmänt bäst.

Imorgon åker jag till min älskade pojkvän och stannar förmodligen där tills tisdag då det är skola igen. Lättare med bussar osv! För er som inte vet har jag världens finaste pojkvän, hade aldrig klarat mig utan honom. Och dessutom, är du min ALLRA bästa vän. Marcus! ♥ Sen är det praktik som gäller onsdag torsdag och fredag. Mindre kul att jag jobbar till halv tio på fredagkväll. Men på torsdag ska jag och mina tjejer kolla på fotboll.

Tänkte på det här med alkohol, man hör många prata om det. Förövrigt är det det enda dagens ungdomar gör, varje jävla helg ska man alltid supa. Alkohol är ingenting som faller mig i smaken och jag mår bättre utan det. Men tycker det är fruktansvärt patetiskt att man inte kan ha roligt utan alkohol. Det är väl inte det som är det roliga? Mycket mysigare med en hemmakväll med god mat, myspys och en bra film. Enligt mig iallafall!


-

Ligger i sängen och är sjuk. Hela familjen har haft magsjuka som sagt och jag är fruktansvärt förkyld.. Haha! Så är inte på min praktik idag heller. Istället ligger jag hemma och tycker synd om mig själv och äter godis.

Orkar inte skriva så mycket mer,  pussssis.

RSS 2.0