något litet kan betyda mycket

jag kan inte ens gå, utan din luft i mina lungor.

sitter vid mitt skrivbord och varvar ner lite. ska strax lägga mig i sängen och försöka sova lite så jag orkar skolan imorgon. mitt äventyr gick bra igår, det var bättre än jag faktiskt förväntat mig. jag är lyckligaste tjejen på jorden.. har varit barnvakt hela dagen så kommer troligtvis somna gott ikv! har förberett jobbsökning nu också så ska gå runt i veckan och lämna ut CV osv. skönt att ha det gjort!

snart börjar min praktik också, längtar faktiskt! ska spendera den i gällstad på ekero, lite skönt att hitta nått nytt ställe. hoppas på sommarjobb också!

fick ett sms igår också, som gjorde mig väldigt glad, en ursäkt som jag aldrig hade förväntat mig. kändes som en sten försvann ur mitt bröst då jag blev väligt sårad i helgen. men känns skönt, att vi kan bete oss som vi inte går i lågstadiet. tack!





-

tveksamt om jag ska ha kvar bloggen, därför den får lida! min helg har varit bra, i fredags sov jag vid typ nio och vaknade halv nio imorse helt pigg och klar. började städa och packa för lördagens bravader i borås. jag och karin åkte till limmared med oskar för att åka med min syster in till stan, visade sig att dem åker förbi byttorp så åkte med dem hela vägen. när vi kom fram till nelly och pontus gjorde vi tacos allihop och käkade det ihop. sedan började vi dricka och fixa oss.. dock var jag nyktrast på festen vilket var kul för då såg man alla tabbar alla andra gjorde! mindre rockigt att städa igår vill jag säga. men vi var fler så det gick bra och fort =)

när jag kom hem köpte vi pizza och jag satte mig direkt och började plugga, satt med inlämning från 6 till 11. ja jag fick in en lagom text i tid iallafall! sen sov jag som en gris.

sitter i skolan på svenska b nu, ska försöka skriv en inlämning om antiken. går la sådär! efter skolan ska jag på hemliga äventyr. mysigt


miss it a lot




eftersom alla är så nyfikna

Marcus är den bästa som finns. Och ja, jag är självklart kär i honom fortfarande. Bara för att man gör slut så betyder inte det att man inte älskar varandra och inte vill vara med varandra. Utan det vill jag, egentligen är allt jag vill att vara lycklig med dig. För att du gör mig hel. Du är den vackraste och starkaste människan jag vet!

Dem gångerna han har gjort mig besviken har jag sjunkit. För att jag alltid trott så bra om honom. Men alla gör misstag och man sonar för dem, även Marcus. Det betyder att han är mänsklig.. Som alla vi andra.

Ja, det jag ville få sagt med detta inlägg var att JA jag är kär i Marcus och NEJ jag har absolut inte hittat någon ny. Det gör jag förmodligen inte ännu på ett tag! Marcus är nästintill oslagsbar och jag har heller inte viljan att ersätta honom.

Våra nästan tre år ihop kommer aldrig bli samma med någon annan. Det vi hade kommer heller inte finnas hos någon annan. Det var speciellt.




djup tjej

i det förra inlägget ja. men ibland måste allt få komma ut, hoppas inte jag får några dumma fega anonyma kommentarer nu när jag öppnade mig litegrann. man får faktiskt skriva vad man vill i sin egna blogg. MEN, att fela är så jävla mänskligt! alla gör fel ibland. dock finns det skillnad på misstag och inte misstag.

ska strax hoppa upp i duschen och sedan platta mitt hår för imorgon! imorgon blir jag uppplockad av jenny på morgonen så åker vi till skolan och förbereder för shoooowen. kommer bli funfun, tror det går bättre än förväntat då det är pinsamt och göra bort sig. :)

sedan ska jag ringa elinor en stund till innan jag sover, skönt att prata av sig. det bästa som finns är att släppa ut alla tårar och gråta innan man sover, då sover man bra! om man inte ligger i någons famn, för det är nog bäst.

TACK & HEJ / en djup erika




trött på folk

som ska lägga i och tro att dem kan bestämma vad man ska göra. jag bestämmer vad jag själv gör, jag gör mina egna val och mina egna misstag. så enkelt är det! trött på folk som dömer en utifrån vilka val man gör, vilka vänner man väljer och vilka misstag man gör. ALLA gör misstag och väljer fel/rätt vänner. men det är väl upp till en själv?

förstår mig inte heller på människor som säger sånt man säger till någon, om jag säger nånting till en person så säger jag det i förtroende till den personen och självklart ska den INTE säga det till nån? men här i tranemo kommun lyckas allt komma ut. allt får alla reda på, vilket suger. man kan inte ens ha ett eget privatliv för att alla är så satans nyfikna och fulla i skit.

jag önskar bara att man kunde göra precis vad som helst utan att folk snackar och tycker man är dum eller korkad, livet är en berg och dalbana. ingenting kommer någonsin vara lätt, allt är svårt någon gång. meningen med livet är att man ska komma till toppen, att man ska orka klättra hela vägen upp.

ibland känner jag att jag är på botten, att jag åkt en meter ner varje gång jag samlat någonting inom mig och nu ligger jag där nere och kommer inte upp igen. det är nått som hindrar mig från att öppna mig och prata om mina problem. jag är så rädd, rädd för att bli dömd och utskrattat. jag är feg. önska jag var starkare än jag faktiskt är.

varför är jag på botten, när jag kan vara på toppen?

tack alla fina vänner, ni är bäst.

snygga tjejer på topp



tiden går satans fort när man har kul, förövrigt så BJUDER MANGE. jappjapp, nu ska vi snart ha lite lunchelilunch, tror jag? eller kanske en tvåtimmarslektion igen. jenny är bra, hela min klass är bra. mange också! hehehe, seriösa klubben idag. pusselipusspuss

breathe me

hej bloooooggen. har inte bloggat på ett tag, har inte haft så mycket att blogga om. men har iallafall en del att skriva nu som ni missat. i tisdags åkte jag ju in till stan, lämnade in min mobil, träffade nelly m.fl och köpte en ny bh. var också på sjukhuset, vilket gick bra. läskigt dock! igår var jag med fina tilda, spenderade dagen med mina två systrar på blandannat lager 157 och lagade tacos hemma. var riktigt mysigt faktiskt. köpte två tröjor och en tshirttunika igår, gött! dock är jag fattig efter helgen, jobbigtt nog.. men jag får överleva till den 30 då vi får studiebidrag!

åkte bil med mysan till skolan och sitter i cafeterian med elinavagina nu och pluggar på grupparbete, har om adhd vilket är väldigt intressant och eftersom min lillebror har adhd så får jag mycket erfarenheter därifrån. men han är den smartaste jag vet, den bästa också! inte klokt vad han kan mycket. LOVE

efter skolan ska jag hem till pappa och sova där, ska fixa inför morgondagen då jag ska åka bil med jenny till skolan så vi är här vid halv åtta och kan repitera inför teatern. BLÄ, kommer faaaaila..

nu ska jag gå, tjolahopppp.


mongoerika



charmig tjej på topp idag! HEHE

bra skit


Sia – Breathe Me

sitter på samhällslektionen och tar egopics och lyssnar på bra musik. har inget intresse för samhäll alls, det suger faktiskt.. men jag måste väl få ett litet g antar jag! åkt till skolan med fina my imorse, hon var hos mikael och skulle på sin praktik i tranemo så slapp åka buss! bra tjej dedär.. taggar till lunch för att jag är hungrig. jenny säger hejhej också, bra tjej det med! alla är bra idag, då jag är på bra humör. gaaaaaaah 

ja, efter skolan ska jag in till borås, eller ja vid 2 ungefär. ska först till öroncentralen och sedan lämna in min mobil och träffa min finfina vän! tar bussen hem vid tio i sju. ska nog in på torsdag igen så blir inte långt emellan! imorgon är det shopping med min fina syster och tilda som gäller. göööööött hejdåmos

blä

finns gott om omogna människor.. haha. ligger uppe i min säng och kollar runt på datorn. ska strax gå ner och äta tårta eftersom min lillebror fyller hela tio år imorgon! när mamma kommer hem blir det en långpromenad med hundarna också. GILLA.. skolan idag gick bra, var mycket med elinor och emma, vilket jag tycker om! slutade fyra så var hemma rätt sent.

imorgon ska jag in till borås, hade kollat fel datum. trodde ju det var på tisdag men de är imon :) ska iallafall till hörcentralen och höja min hörapparat eftersom jag hör ännu sämre nu. suuuucks.. och sedan träffa underbaringen nelly och åka hem till dem en sväng innan jag tar bussen till mammsen igen.

ska börja gå ut och gå flitigt nu, snart börjar praktiken också! tjooooho. underbart :))


to cool

for school. öh ja, sitter på svenskan och försöker få lite skrivet på mitt arbete om antiken men det går sådär! vet knappt vad antiken är men jag ska ha vg i svenska b som jag fick i svenska a. var hur trött som helst imorgon och min lillasyster har mens på morgonen så typ slogs med henne innan vi gick till bussen, haha skitsur. men det blev bättre när jag kom till skolan och träffade karin, sen bjöd ullebulle på frukost! fina vänner. SNART LUNCH OCKSÅ, korvstroganoff, yummmmie..

efter skolan ska jag hem och plugga, samt hjälpa min syster med en liten grej vi gör. ska städa lite åt mamsen också som jobbar sent idag, tråkigt men det är väl så det är att vara vuxen! dock hade jag önskat hon var hemma lite mera än vad hon är. mina vovves väntar på mig hemma för att jag ska ut och gå med mina tjejer, ska röra lite mer på fläsket och försöka springa av min chihuahua lite. min finfina tjej!

nu ska jag försöka hitta nått att skriva och tjura vidare, vi hörs sen bloggen! gad, hoppas jag får se dig idag så jag får lite glada känslor tillbaka och slippa vara på dåligt humör. 

längtar till onsdag, torsdag och fredag! bra dagar framöver
onsdag: lager 157 med min fina syster och äta kvällspizza
torsdag: borås till hörcentralen och lämna in min mobil på telenor, umgås lite med nelly och pontus
fredag: ska festa lite smått med nelly och pontus, kanske någon mera





 

Forever

Hej bloggen! Vi har inte hörts på ett tag. Nej jag har varit upptagen, har varit duktig och jobbat både lördag söndag. Idag har jag vilat en stund efter jobbet och sedan åkte jag till mamsen, har fixat och donat i mitt rum frams till nu ungefär. Jobbigt men roligt när det blir så bra resultat :D Pratade precis med min prinssesa i telefon också, mysigt. Tycker om att lyssna på ditt tjat, det får mig att sova bra. Hehe.

Nu ska jag strax gå upp och lägga mig. Trötttjej_94.
Imorgon går jag till fyra, kiiill me. LÄngtar till helgen då det blir bravader!!

Never back down.


motherfucking

Min mobil startar inte och jag ryckar loss. CPMOBIL! Iallafall, har varit dutkig och jobbat idag, kom hem för en stund sen och ska nog vila en stund nu. Elinor skulle egentligen kommit hit men hon fick något ivägen, tråkigt. Så får se vad lilla jag hittar på :) Pappa ska iväg och Simon jobbar. Så är själv hemma ikv. Dock jobbar jag ju imon så kan inte göra nått som man lägger sig skit sent.. Kanske filmkväll? Ja blir nog så!

Hejdå bloggen

pluggeliplugg

Sitter uppe i 225:an och pluggar med Emma och Jenny. Skriver på våran kära inlämning vi fått av Susanne idag! Har planerat en massa inför Afrika och är hur taggad som helst. Hoppas det blir bra nu, knäckebröd och mjukost ska packas i väskan. Damn it.. Efter skolan ska jag sova, duscha och sova. Imorgon är det jobb som gäller 5.00 - 11.00, pyttipanna till männen nere på bruket. Grrrr. Jag får väl dreggla lite också, götthäng.

Men jag har inte så mycket att skriva så vi hörs sen istället! LOVE


någon är desperat

Efter min bloggis.. Haha! Har mer än dubbelt sidvisningar än besökare. Kanon.

Sitter i köket med min kära lillasyster och lyssnar på JB samt försöker skriva lite på min naturrapport. Går dock såååådär vavava! Har bakat chokladcoookies, fantastiskt gott. Sen ska jag ta en dusch och lägga mig tidigt, skola imorgon och sedan hem till pappasen över helgen för jobbbb. Fick min lönespec innan också, GOOOO LÖN.

Har egentligen ingenting att säga, trötttt på skolan redan?! Damn.


Min nyaaaaa header.

piiics




en torsdagsmorgon


En torsdagsmorgon som denna sitter jag med mina fina vänner i klassrummet och läser artiklar medans min lärare har "läxdisskusion" med en grupp. Ska ha denna lektion fram tills tio över tolv, hemskt! Men får väl stå ut. I eftermiddag ska vi jobba med vårat rollspel vi ska ha på förintelsedagen. Ska bli kul men det är mycket jobb med det hela, dock klarar våran klass det ihop om vi bara vill. Slutar fyra och har matte sista halvtimmen! Sedan måste jag hem till mamma och plugga lite till. I helgen ska jag som sagt jobba, bra att bara göra det på förmiddagen så kan jag ta en pw och plugga då jag kommit hem. Caaaash is king.

Igår fick jag inte så mycket gjort. Jag skulle ha pluggat men somnade ifrån böckerna och sov i två timmar, sedan la jag mig i badet och kollade första avsnitten av Revange. Sedan umgicks jag med mamma tills klockan var ungefär elva, då gick jag upp och la mig och försökte sova. Vaknade inatt av att min mobil var överhettad?! Ska lämna in skiten eller begära en ny. Myyys.. Eller inte.

Vi hörs sen! Ska ta egobilder istället för att läsa artiklar, så mycket roligare.

Bucketlist part 1






mitt nya husdjur








-

Lyckan som uppstår när man slutar elva istället för två en dryg onsdag som denna, snart helg! Ligger i sängen hemma hos mamma nu, har varit ute och gått med hundarna, hängt tvätt och pluggat lite. Ska strax plugga lite till så har jag det gjort. Skolan idag var förövrigt bra, hände inte så mycket. Hade två lektioner och på ena kom en fotograf och på andra gjorde vi en planering. Chillpill.

Ska sätta på lite OTH och efter det plugga det sista. Imorgon är det torsdag och då går jag i skolan enda till fyra, det suger men livet är hårt. HEHE


Detta gör jag på helgerna

Ibland gör jag absolut ingenting. Ibland jobbar jag. Ibland festar jag. Ibland är jag med min vänner. Ibland är jag med Marcus. Ibland umgås jag med min familj. Ibland pluggar jag. Ibland tränar jag. Ibland gör jag allt på en gång.

Ja, helt olika. Ligger i min nybäddade säng hos mamsen, ska strax ut med hundarna och sen dela en omelett med kassler till kvällsmat! Kom till mamma idag, fick ett damp och tog nästa buss hit. Har bara myst sen jag kom hit och ätit lite ostbågar och umgåtts med mamma. Har inte träffat henne sen julafton så var skönt! Har fixar en del på mtit rum här idag.

Har börjat planera en resa i sommar... Mmm, ge mig!


Tio sanningar

1. Jag är kär
2. Jag älskar att laga mat och baka
3. Jag har världens bästa vänner och uppskattar dem mer än jag oftast visar
4. Jag är rädd, rädd för att bli "utsatt"
5. När jag gick i sjuan och åttan var jag rädd för att gå till skolan för så många hatade mig
6. Jag har bra självförtroende, men visar det oftast inte
7. Jag älskar skolan, plugga är det bästa som finns
8. Jag saknar min mamma nu när pappa och hon gått isär
9. Jag är mörkrädd, som fasiken
10. Jag är livrädd för spindlar, SJUKT rädd

ANgående listan jag skulle göra

En del punkter är så himla tråkiga så därför gör jag bara dem jag tycker är bra! Förövrigt sitter jag i köket och väntar på att mina cookies ska bli färdiga, kände att jag var så trött efter skolan idag så jag var tvungen att göra något för att hålla mig vaken så då blev det bakning. Ska strax ta en dusch och sedan bädda ner mig i sängen och halvsova tills det är dags. Imorgon går jag 8-15, rätt så okej men fortfarande jobbigt eftersom jag är van vid att gå till tjugo över ett på tisdagar! Men det nya schemat är det som gäller och det är bara att vänja sig.

Påtal om skolan, dem som säger att omvårdnad är IV 2 kan ju köra upp nått i röven. Vi har mer plugg och hårdare schema än både samhäll, el, bygg, handel och barn och fritid. NV är möjligtvis mer plugg! Så ni som säger så kan få göra mina läxor i en vecka och se om ni tycker likadant sen, tror jag knappast!

Nu ska jag ta ut kakorna ur ugnen, hoppas dem är goda!! Annars är jag sämst.


Din högsta dröm

Äsh, hur ska jag veta min högsta dröm när jag är en virrig och blandad 17åring? Inte en chans att jag har EN högsta önskan.

MEN, en av mina önskningar är att tiden fram till studenten ska gå väldans fort OCH att jag får jobb direkt efter. Några av mina andra önskningar är att ha kvar alla mina fina vänner, att få ett eller två barn med en bra man, få ett bra jobb, ha en "gå in" gaderob i mitt hem, att få körkort, att resa EN MASSA, att shoppa för massa pengar, att inreda min egna lägenhet, OSV..

Haha kan hålla på hur länge som helst men det hinner jag inte för nu ska jag upp och äta och sen gå bort till Rebecka en stund förmodligen. Imorgon är det skola OCH mitt nya sugiga schema. Kommer ta livet av mig inom den kommande månaden (!!!!) PUSS


Två fina från i fredags!

Limmareds herrar vann

Igår blev en bra dag. Åkte till Karin en sväng och sedan åkte tillbaka till cupen i Nittorp. Kollade på systra min som spelade och hennes lag. Dem vann första med 5-1 mot Länghem, andra vann dem med 4-1 och sista vann dem också men kommer inte ihåg med hur många mål. Finalen gick sådär för dem, min syster skada sig och kunde inte vara med mer. Men dem kom iallafall trea i hela cupen! Bra jobbat Nittorp.

Kom hem vid elva ungefär, tror jag? Då la jag mig i sängen och sov.. Trött tjeeeej. Idag har jag inga planer, ska göra tre nummer på listan eftersom jag ligger efter med tre! Så håll utkick. Hehe 


stt-cupen

Hej bloggen! Karin och Malin tjatar på mig om att jag ska blogga, vet inte riktigt vart jag ska börja men kan väl berätta om mina kära dag i Borås igår. Eller ja, från att vi kom hem till mig. Jag färgade mitt hår rödis och jag stormtrivs med detta! Sedan lagade vi mat och fixade oss innan vi for in till stan för bio.

Filmen sög hur mycket som helst! Typ en misslyckas porrfilm.. Haha patetisk film iallafall. Sedan åkte vi hem och Karin och jag hade sleepover kväll! Hähä.

Idag ställde vi klockan på tio och åt frukost och fixade oss innan vi åkte ut till Nittorp för STT-cupen. Det var trevligt, träffade gammalt trevligt folk och hejade på Limmared. Limmared och Gnosjö kom till final och sjääälvklart vann Limmared :D WOOOOHO.

Snart ska vi dra och kolla på damerna och heja på Nittorp! Sen ska jag och Malin kanske ha sleepover kväll hos Kaaarin. Hihi

Borås!

Åker in till Borran med mina brudar för bio och mys!


!!


11. En bild på någon/något du saknar


sleep well

Sover jämte min älskade inatt. Imorgon blir det bio mys!

En förändring ska ske.

-

Känns som att få en kniv i magen, tusen gånger.

10. Hur ser din framtid ut?

Jag vet inte hur den kommer se ut, jag tar dagen som den kommer och vem vet egentligen vad som kommer hända? Inte jag iallafall. Däremot vet jag hur jag VILL att den ska se ut. Vilket ser ut såhär:
 
I första hand vill jag ha ett körkort. Det är min första prioritet. Därefter ska jag klara skolan och ta studenten med mina finfina vänner. Därefter vill jag flytta till Jönköping, varför vet jaq inte men jag har alltid velat komma bort härifrån och Jönköping verkar vara en fin stad. Idioter finns det överallt så dem kommer man inte bort ifrån! I Jönköping vill jag jobba inom demens eller äldreomsorg. Efter att jag har jobbat några år, vill jag studera till barnmorska. Eftersom jag är så barnkär så är det nog det jag ska göra! Var jag vill studera vidare vet jag inte.

Självklart vill jag ha en pojkvän vid min sida, men det ska vara en jag kan lita på och en som kommer häjlpa mig igenom svåra stunder. Dock så är pojkvän inte min första prioritering! Jag har fina vänner och en bra familj som jag klarar mig bra med, ni är bästelibästbäst.

Jag ska ha en tatuering, för min mamma och pappa. Sen vill jag ha en syskontatuering också men ingenting jag bestämt mig för. Jag ska också ha piercing i tungan. Jag ska resa mycket och gör spontana grejer. Jag ska leva varje dag som det vore den sista i mitt liv.

Glöm dina bekymmer, imorgon kommer nya!


my girl


Gooood Girl. Har alltid velat ha en flickvän och fick den bästa jag kunde få. LOVE ♥

Hej dagboken. Sitter på lektion i skolan nu, väääldigt jobbigt att gå upp imorse då jag somnade vid tio igår och fick äntligen sömn. Pratar om utvecklingsstörning på lektionen och vårat ny schema, som jag förövrigt spyr på. Men snart är det helg! Damn it vad skönt.. Imorgon ska jag åka till Borås med mina brudar och kolla på bio. Det ska bli mysigt.. Sedan ska jag försöka ta det lugnt i helgen och vända mitt dygn tillbaka.

Igår var jag med Rebecka och pluggade. Fick klart en inlämning och skickade in den så skönt att vara klar. Sedan tog jag det bara lugnt och somnade tidigt.

Jag saknar dig.


var är livslusten?

Min blogg har blivit väldigt tråkig det senaste. Det beror på att jag har tappat min livslust. Det kanske låter sjukt men det är sanningen. Har ingen lust för nånting och känner inte för att ta tag i något heller. Om jag fick välja själv så hade jag struntat i ALLT och legat under mitt täcke och gömt mig i all evighet. Jag vet inte riktigt hur jag ska förklara men ingenting är kul längre, känns som jag gör allt för att jag måste. Skolan är en plåga och allt känns meningslöst.

Det är som "I don't give a shit" på riktigt. Jag gör bryr mig helt enkelt inte längre. Jag har isolerat mina känslor totalt. Mina allra närmaste vet varför & det är dem enda som någonsin kommer få veta. Känner lixom ingenting längre, blir inte ens arg när nån eller elak, eller ledsen när folk är elaka mot mig. Jag är toltalt isolerad i min egna värld. Är det någon som vet hur man gör för att hitta tillbaka, för att kunna ha kul och hitta lusten igen?

Alla har väl perioder då det är upp och ner, men detta är ingenting jag vill stanna i en längre tid. Det känns förjävligt men samtidigt känns det som det bara är så? Jag försöker bry mig och försöker hitta ork men det går helt enkelt inte och då är det bättre att låta bli. Ja, jag tar det som det kommer. Säg vad ni vill, för vet ni? I don't give shit anymore. 

Konstigt nog, så har jag aldrig varit sånhär innan. Så jävla skönt att bara inte bry sig. Åh! Det enda som håller mig vaken och vid liv är mina kära käraste vänner, ni är bäst! Och musiken.. Ska vi gifta oss du och jag? För du är fan det bästa som finns. Utan dig är jag ingenting.

Rebecka, Elinor, Malin, Karin, Moa & Tilda. ♥


9. I din skolväska

I min skolväska har jag ingenting vettigt. Skolböcker, dator, hörlurar, plånbok, mobilladdare, datorladdare och mobil och tuggumin. Det är i stort sett allt som jag har med mig. Sen kan det bero lite på var jag ska och vad jag ska göra. Så det varierar!

Sitter i skolan nu på sista lektionen. Har medicinsk grundkurs med söta lilla Ulla. Efter denna lektionen ska jag pussas lite med mina vänner innan jag åker hem. Ska sätta mig och plugga hela dagen då jag har tills ikväll på mig och komplettera en inlämning. Men med musik fixar jag det mesta. Mitt nya schema är bedrövligt, hemskt verkligen. Går till fyra två dagar i veckan och har inte en enda sovmorgon. Lektioner på lektioner hela dagarna.. Wohooaaa, kill me.  

Påtal om musik så låg jag uppe till strax efter fyra inatt och lyssnade på musik.. Jag tror jag har förbrukat min sovtid för innan kunde jag sova hur mycket som helst men aldrig längre. (Dumma Elinor...) Haha nej men något konstigt har hänt med mig. Ska försöka gå ut och gå också! Nästa vecka börjar jag med simningen igen. Äntligen :)




3 bra låtar just nu

Robert M – Dance Hall Track (Radio Edit)
Veronica Maggio – Jag kommer - Mash Up International Remix
Darius & Finlay – Destination - Michael Mind Remix Edit

Denna musik gör mig hel vid såna perioder i mitt liv som jag har nu, där folk fuckar up mitt liv totalt. Tur att jag har alla mina fina vänner och musiken! Ligger i min säng och kollar på livet enligt rosa, det är fett bra och jag kollade på det när jag var yngre så lite nostalagi är det allt. Imorgon börjar jag egentligen tidigt men ska skippa första lektionen då vi har hål fyra timmar efter, fuck. Får väla se vad lilla jag hittar på, skolan suger iallafall. BIG TIME.

Nu ska jag försöka sova, ta igen den lilla sömn jag fick inatt. Dock somnade vi hos Beckis innan och sov nästan två timmar.. Haha! Sen har vi myst och kollat på Twilight. Biiiig love.

GODNATT, hoppas du lär dig av dina egna misstag.

tacotime

Sitter hemma och har precis gjort lite grönsaker för vi ska äta taco! :D Satans gott så jag hade kunnat äta ihjäl mig på det. Sedan ska jag till finaste Rebecka som sagt, vi ska mysa. (kommer förmodligen somna) eftersom vi knappt sov inatt.. Haha! Bästa finaste Rebecka.

Var skönt att komma tillbaka till skolan idag och träffa Malin och alla fina människor! Dock blir jag jäkligt besviken på vissa som ska vara mina "vänner".. Inte okej. Men alla bra gör så jag orkar skolan, Elinor är bäst!! Loooove.

Ses eller hörs sen babes :)

-

Skolan suger. Dock roligt att träffa alla igen! Min dag började med att jag blev irriterad. Har bara sovit två timmar inatt då jag inte kunde sova, tog mig upp för att ta tidiga bussen och vara med på idrotten (för en gång skull) kommer till skolan och idrotten är självklart inställd! Traskade tillbaka till skolan med fina Moa och träffade alla andra igen. Hur mysigt som helst :*

Efter skolan ska jag äta tacos och sen gå bort till Beckis. Vi ska nog sova. Det vi inte gjorde inatt alltså. Haha nightmare.. Sen ska vi väl tjöta skit och äta nått gott, som vi brukar göra.

Vi hööörs sen min kära dagbok, big love to you! NU: lunch.


Inget kan skada mig, du lärde mig att ta stryken.

Ligger i sängen och har kollat på första Twilight serien, skulle försöka få en "crusch" på dem, men det gick sådär! Mobilen och Facebook är mer intressant. Ska hjälpa fina Ida att få igång en blogg så hon kan börja blogga, vilket jag tycker är fantastiskt efter allt vi missat hos varandra.

Är lite smått irriterad på min telefon jag betalar hur mycket som helst för som är helknäpp. Den lever sitt eget liv och nu har batterit börjat kaosa också. Damn it..

Nej, nu ska jag fixa Idas header och sedan gå upp och duscha!
Jag vill ta studenten och bli arton.


party all night long

Snart fyller jag arton och då börjar mitt liv. Satan vad jag längtar tills i sommar!





7. Vem är den roligaste du vet?

Alla mina vänner är roliga och speciella på något sätt. Därför skrattar jag åt alla, fast åt olika grejer. En svag punkt jag har är min stora syster Ronja, hon kan få mig att skratta tills jag gråter. Bara av att vara sig själv, pinsamt nog.. Haha! Men jag tycker om alla otroligt mycket.

Men Tilda och Elinor kan nog få mig att skratta lättast, sen Rebecka. Åh, härliga vänner!!





Dance Hall Track

Godmorgon! Denna låt sprutar ur mina högtalare. Fan va go den äääääär. Galet :* Igår åkte Elinor hem och jag tog en lång dusch innan Tilda kom hit. Vi umgicks, pratade och slogs.. Hahaha. Ja, det var en bra kväll iallafall. Hon åkte hem imorse för att ha en heldag med sin farmor, how sweet? Hehe. Så snart ska jag klä på mig och gå ut och gå med Rebecka. Ska bara göra nästa punkt på listan, kan ju inte svika stalkern som spammar sönder min blogg!! Woho fest.

Hejdå.

crushcrushcrush

Godmorgon! Sitter vid mitt skrivbord med en Elinor liggandes i min säng. Vi har spenderat nästan hela helgen i sängen och bara umgåtts. Det har varit riktigt skönt faktiskt! När Elinor åker hem ska jag städa och fixa lite, sedan ta en lång skön dusch och titta på Nikita hela kvällen. Skolan börjar på tisdag så ska försöka gå upp tidigt imorgon så jag vänder på dygnet igen efter denna helg. I fredags la vi oss vid fyra och igår somnade vi strax efter sex, det har hänt något med lilla mig. Brukar gå och lägga mig eller somna närmare elva på kvällarna, även när jag är med Marcus men denna helgen har jag varit hur pigg som helst. Sinnessjukt..

Jaja! :D Har iallafall haft en satans bra helg. Har dock saknat min guldklimp Karin, hoppas vi ses snart! Ska försöka träffa Beckis en stund imorgon ocks, inte setts på evigheter. Jullovet har gått hur fort som helst, snart är det 25e januari och då får jag fucking lön!! BOJAH.


Min Elinor är bäst!

6. Bloggarna du läser

http://elinortoivonen.blogg.se - Elinor
http://jennyjareteg.blogg.se  - Jenny
http://rebeckajosefine.bloggplatsen.se - Rebecka
http://timetoshoot.blogg.se - Viktoria
http://iiinaaa.blogg.se/ - Martina
http://rollingindeep.blogg.se - Angelina

Dessa bloggar läser jag som är mina bekanta. Min favorit är Elinors, det bästa med allt är att hon lovat att blogga mera nu när jag fixat hennes blogg! ;) Sen tycker jag om Angelinas väldigt mycket, kreativ och glad tjej. Har sin alldeles egna stil! Sen dem andra är andra bra bloggar. Sen läser jag ju en del av dem där större bloggarna men det gör jag som tidsfördriv. Men dessa är värda att checka in!

Godmorgon förresten! :D

elinor fucking toivonen


Gör mig damn it så lycklig! Du finns där när ingen annan gör det. Hade aldrig klarat mig nu om det inte vore för dig min fina.

Ligger i sängen och lyssnar på gammal skön musik, skriver med folk och skrattar med Elinor. Har ätit kycklingrulle, spelat kort, druckit energidricka och haft det allmänt bra. Ska nog kolla något avsnitt av Nikita om en stund och vänta på svar från en viss person. Ska sova ut som satan imorgon, typ sista dagen jag kan det innan skolan börjar igen. Snart är tvåan över och vi börjar sista året, fyfan va grymt. Ouuhlalala.

Har inget vettigt att skriva för tillfället, tråkigt I know. PUSS


The worst mistake you can make is walking away from the person who actually stood there and waited for you.


5. En bild på dig för 1 år sedan


under redigering

Aloha. Har hållt på med min och Elinors blogg till och från hela natten och fixade det sista nu. Är dock inte helt nöjd med menyn ännu men ska fixa det en annan dag! Är heller inte klar med min header jag ska ha, men har denna sålänge. Om en stund ska vi gå ut en sväng och gå till ica och köpa lite smått och gott. Ikväll ska vi äta pizza, dricka vin och mysa. Tycker det är underbart att ha Elinor här nu när jag har det jobbigt, hatar ju att vara ensam!

Tycker det är rätt skoj för att jag läser många bloggar, såg att det var en som hade härmat en lite större bloggare. Att ha brist på fantasi?! Tråkigt att ha en blogg som är som alla andras så därför kör jag mitt eget race och gör den personligare. Och om det inte passar att läsa så läs någon annans och kör upp en pinne i röven kompisar =)

Måste säga att jag aldrig har känt mig så ensam som jag gör nu. Det är sjukt hur allt kan gå från att vara bra till att vara helt förstörd. Men jag älskar dig av hela mitt hjärta och kommer aldrig lämna din sida i vilket fall! Bara så du vet det.




jag har klarat mig utan dig innan, så jag kan göra det igen.


before i die - love













mys

Ligger i sängen och kollar på Nikita. En sjukt bra och spännande serie! Innan var jag ute och gick med min syster, gick en lång runda och fort. Ska försöka fortsätta med detta så jag får in det i mina rutiner. Elinor kommer hit sen och då ska vi ha det mysigt, hon stannar förmodligen till söndag! Precis vad jag behöver just nu.

Skriver mera en annan dag.
Allting har förändrats, men du finns kvar.

4. En person du ser upp till

Marcus Rinta-aho.

Jag ser upp till honom för att han är så stark, han ger aldrig upp i livet utan fortsätter även när det är som svårast. Han har haft ett jobbigt år men kämpat enda till sista dagen och jag hoppas att jag hjälpt honom lite på traven! Även om det hemskaste händer, faller du inte en tår utan du ser det positiva. Bägaren kan rinna över, men det tar nog långt tid för dig att den ska fyllas. Du är den starkaste och modigaste killen jag känner. Jag älskar dig av hela mitt hjärta och kommer alltid göra. Du har hjälpt mig och fått mig att orka så mycket mera! Världens bästa.

Jag önskade jag var lika stark och modig som du är.




crosstrainer

"Crosstrainer är ett träningsredskap som blivit mycket populärt de senaste åren. Detta är inte så konstigt då en crosstrainer möjliggör en typ av träning som passar en väldigt bred målgrupp. Crosstrainerns vinnande egenskaper är bl.a. att hela kroppen får arbeta under träningen, att den ger både motions- och styrke-träning, att den ger en mjuk träning som är skonsam mot leder, rygg och knän, samt att den trots detta ger möjlighet till väldigt tuff träning för den som föredrar detta. 

Crosstrainern är till skillnad från t.ex. ett löpband skonsam mot knän och leder genom den elliptiska benrörelsen som jämnar ut belastningen över hela rörelsen. Crosstrainerträning jämförs ofta med längdskidåkning då den tränar såväl ben, armar, mage, bröst som axlar. Denna allsidiga träning bygger inte bara upp nämnda kroppsdelars muskler, den gör även att kroppen förbränner extra många kalorier vilket gör crosstrainern mycket lämplig för den som vill gå ner i vikt. Då man själv har goda möjligheter att kontrollera motstånd och tempo är möjligheten att variera sin tärnings intensitet utmärkt." -
Bäst i test 2012

"Crossträning (Crosstraining) – är en effektiv helkroppsträning som gynnar fettförbränningen på ett optimalt sätt och påverkar alla stora muskelgrupper. Crosstrainers lämpar sig utmärkt till viktminskning och ledskonande uthållighetsträning.

Det är ett utmärkt träningsredskap att använda när vädret är för dåligt ute. Det efterliknar människans gång samtidigt som armarna får sig en riktigt bra träningspass, det kan inte en riktig promenad matcha.

Crosstrainer är en träningsform som är mycket skonsam för hela kroppen. Med sina elliptiska rörelser ger Crosstrainers en känsla av viktlös träning. Den jämna rörelsen är skonsam mot lederna och stärker höfterna, benen och stussen. Överkroppsträningen (som är kopplad till benarbetet) stärker också rygg, axlar, armar och bröst.

Vill man ha ett
träningsredskap som på ett effektivt sätt utvecklar kroppens muskelmassa och uthållighet, är en Crosstrainer ett bra alternativ. Arbete i bröst och armar med en kombination av mjuka elliptiska rörelser för benen ger önskad förbränning och ökar snabbt pulsen, utan att belasta lederna. Detta är ett redskap som håller på att bli mer och mer populärt på marknaden. " - traningsredskap.net


Två recensioner på crosstrainern som verkar sjukt bra träningsredskap! Eftersom jag inte tycker om att vara ute ska jag gå och ställa mig på våran som vi har utanför rummet en stund. Ska testa 20 min varje vardag till och börja med. Woho, träning!! Äntligen :)

Fått mycket kommentarer om min blogg också, sjukt kul! Fortsätt sådär :*




3. Mina vänner

Tänker bara berätta om mina närmaste vänner. Har massor fler som jag ser upp till och tycker om, men detta är dem jag umgås mycket med, pratar med ofta och vet nästan allt om mig. Och ni är bäst! Alla mina vänner är spciella på sitt sätt och den ena har nått som den andra inte har. Dem hjälper mig på olika vis och ger mig olika råd. Vilket är bäst.

Tilda Josefsson: Denna tjej har varit min vän i många många år, vi har gått igenom vått och torrt, bråkat och blivit sams och växt upp tillsammans. Nu är både mogna nog att förstå att man inte kommer nånstans med att tjafsa och bråka. Tilda är en glad och sprallig tjej som inte är tyst en sekund när vi ses, hon har alltid så mycket att berätta! Hon tycker om att träna, så därför hinner vi inte ses så ofta. Vi båda har mycket i skolan också. Men när hon sover här eller är här är det underbart, du är väldigt speciell på ett bra sätt och vet ALLT om mig. Fina vän! Jag älskar dig.



Rebecka Dahlqvist: Rebecka är en av mina äldsta vänner, vi har också varit vänner sen barndomen. Hon är bra, på sitt egna sätt. Det speciella med Rebecka är att hon är inte som någon annan, hon får mig att känna mig på ett speciellt sätt som ingen annan gör. När jag fyller arton ska vi göra en massa roligt och jag längtar redan! Snart är det din student, bal och allt sånt. Då ska jag vara med dig :) Du är sååå bra. Dock är det tråkigt att du går i trean då det är så mycket plugg, snart är det över och vi har mer tid ihop.



Marcus Rinta-aho: Du är min allra bästa kompis och kommer vara det så länge det går. Vi är också ett par och det blev vi när vi gick i åttan. I februari har vi varit ihop i tre år och vi blir bättre och bättre för varje dag som går. Vi har kul ihop även om vi inte gör nått och bara du kan komma på så konstiga grejer som du gör, vilket jag älskar. Du är den bästa jag vet och dig vill jag aldrig förlora! Min bästa vän och pojkvän.



Karin Haglund: Karin är den som hjälper mig mest vid tillfället. Vi har inte känt varandra alls länge men det känns som vi känt varandra en evighet. Det har gått så kort tid och endå vet vi nästan allt om varandra och jag tycker om dig fruktansvärt mycket! Karin tycker om att uppskatta sina vänner och familj. Hon är galen, rolig och snygg! Allt det där bra, sen finns det nått mer. Hon är ingen annan lik. Bästa Karin!! To the moon and back.



Elinor Toivonen: Jag och Elinor har känt varandra sen sexan. Vi har bråkat väldigt mycket men av alla dessa gånger har jag fått lärdom. Elinor lär mig mycket av det hon kan och är en bra vän. Jag tycker om att umgås med henne och vet att hon bara är ett telefonsamtal bort. Vi kan ligga och prata i telefon i en evighet och vi har alltid nått att prata om! Jag saknar dig, mysiga Elinor. Du finns där som ingen annan gör.

Sen har jag många fler vänner som jag uppskattar, Moa, Sandra, Malin, Martina, Viccan, Tanja, Emelie, Becca, Nelly, Bekky och ja, många fler.. Kanske glömt nån nu men alla betyder lika mycket för mig! Ni är som sagt speciella på era sätt och gör mig lycklig. Kram :)

jobb!

Det går bra nu. Bra jobb, bra vänner, bra skola, bra familj, bra förhållande och jag mår bra. Ska förmodligen sluta blogga, inte så kul längre men ska överväga detta ändå! Ska till ica strax och köpa tvåfrallor och en burk med kräftstjärtar jag ska ha till nightfood. Kommer slokna som en gris ikväll efter dagens jobb! Vooooila.

Svarar på nr 3 på listan i nästa inlägg! :)




2. Något som får mig att må bra/dåligt

Sitter i Karins säng och ska strax åka hemåt. Spenderat min dag här och skulle egentligen sovit här men ska jobba imorgon så blir inte så! Vi har varit barnvakt, bakat och ätit god varm chokladsås med glass. Hähä.. Ska svara på nr 2 på listan sen hinner jag förmodligen inte blogga mera när jag kommer hem för ska fixa nått att äta och sedan hoppa i säng. Min Karin är bäst, fick världens aboslut bästa och finaste julklapp innan! Ett armband med inristat "to the moon and back". Älskar henne så mycket, bästa vän! Blev verkligen hur glad som helst, helt varm inom mig.. :) Bra dag.

Något som får mig må dåligt är elaka männsikor och alkohol. Människor som är eleka för att det är kul, folk som hänger ut andra, att mobba och vara helt enkelt elaka. Det är nått som får mig att må dåligt. Dels för att jag var sån själv innan och dels för att det får andra människor att må dåligt. Jag har vuxit upp och lärt mig att man ska uppskatta det man har och behandla folk som man själv vill bli behandlad. Men sen finns det dem som är 12 i hjärnan och verkar inte förstå det, men not my problem. Sen alkohol, ja det är inte riktigt min grej. Antingen får jag snefylla och mår dåligt på kvällen eller så mår jag fruktansvärt dåligt dagen efter. Anledningen till att jag nästan aldrig dricker, har minst lika kul utan alkohol!

Något som får mig att må bra är mina vänner, pojkvän och min familj. Ni är allt för mig. Sen musik hjälper mig genom mycket, bara att plugga i öronproppar och gå i sin egna värld om man mår dåligt. Tacka gudarna för musiken! Att simma och vara ute och gå får min kropp att må bra, därav mig. Ja, det är väl det. Tackar mina vänner för ni får mig att må så bra, helt eran förtjänst. Ni är bäst. Puss och kram!

Tråkigt med bara text, men ska försöka få in bilder imorgon! Stay there.



hey soul sister


Damn it, du är så förbannat bra min vän.
När jag faller, får du mig att stå upp.
När jag är ledsen, får du mig att skratta.
När jag mår dåligt, får du mig att må bra.

 - Bara ett telefonsamtal eller sms bort.
Karin Haglund. ♥


1. Berätta om dig själv

Var ska jag börja?

Mitt namn är Erika. Jag är född 1994 och har alltså ett och halvt år kvar till den efterlängtade studenten. Jag läser omvårdnad på gymnasiet och vill bli barnmorska. Ska jobba två eller tre år innan jag läser vidare för att bli lite sugen på att gå i skolan igen. Efter gymnasiet blir jag utbilldad undersköterska och då ska jag förmodligen jobba som personlig assistent eller inom äldreomsorg. Vid sidan om skolan så jobbar jag i ett kök, på ardahg. Alltså på helger, lov och lediga dagar. Det är skönt att ha lite  jobb då och då för extraslanten. Men snart är jag arton och då ska jag jobba inom vården kvällar, helger och lov och börja tjäna mina pengar.

Jag har en stor familj, sex syskon och föräldrar. Mina föräldrar har alltid bott ihop, tills i somras. Då bröt mitt helvete loss då dem berättade att dem skulle gå isär och mamma skulle flytta till Gällstad. Nu bor hon där i en lägenhet, en 4a. Jag har eget rum och är lite där jag känner för. Pappa har kbvar huset i Limmared. Mamma har två hundar också, en chihuahua blandras och en tenvuren. Mina närmaste kompisar är Karin, Tilda, Rebecka och Elinor. Det är dem jag umgås med på fritiden förutom min pojkvän. Min pojkvän och jag har varit ihop i tre år i februari. Jag trivs bra med honom och mina vänner. Dock spenderar jag mest tid med min pojkvän, det bara blir så. Jag tränar ingenting på fritiden förutom att simma, det började jag med för ungefär ett halvår sen. Dock har det inte rikigt blivit av nu eftersom lov, helgdagar och allt har varit.

Jag lyssnar på Justin Bieber och diggar Hannah Montana. Lite löjligt men det är jag. Kan dansa till Hannah och yla till Bieber hela dagarna. Dem gör mig så lycklig på nått konstigt sätt. Sedan tycker jag om Kapten Röd i musikväg också, han är klok och jag ser upp till honom på ett speciellt sätt. Något annat jag tycker om är mat. Jag älskar att äta, mat överhuvudtaget är det goaste som finns. Det finns både för och nackdelar med det, jag slipper ha anorexia men får gå ut och promenera mer ;) Haha!

Jag har spindelfobi och hatar att vara ensam. Jag har ångest och dåligt självförtroende. Dock är jag stolt över mig själv eftersom jag vuxit så, jag har blivit äldre och mognare. Jag har fattat att "mobba" och vara elak är inget man gör för skoj skull och det är bara jävligt patetiskt. Man ska vara glad för dem vänner man har och behandla dem så man själv vill bli behandlad. Mina vänner är det viktigaste jag har, utan dem hade jag aldrig klarat mig. Jag uppskattar varenda en av er.

Det var väl det, har kanske missat nått men i helheten så är det såhär jag ser ut.


lista

Snodde en lista av finaste Amanda! Tack för ditt stöd förresten <3 Tänkte köra igång med denna för dem som är intresserade. Bara för att hålla bloggen lite i liv när jag inte har så mycket att blogga om nu på vinterlovet. Ska ta med mig datorn till Karin imorgon och försöka få lite bloggande gjort där också. Vi kör igång nu direkt!

1. Berätta om dig själv
2. Något som får mig att må bra/dåligt
3. Dina kompisar
4. En person du ser upp till
5. En bild på dig för 1 år sedan
6. Bloggarna du läser
7. Vem är den roligaste du vet?
8. 3 bra låtar just nu
9. I din skolväska finns ..?
10. Hur ser din framtid ut?
11. En bild på någon du saknar
12. En bild på ditt rum som det ser ut just nu
13. Ett kort någon annan tagit på dig
14. Din högst dröm
15. En person/kändis du önskar att du träffat
16. Detta gör jag på helgerna
17. Dethär vill jag göra innan jag dör
18. Favoritaffär?
19. 5 sanningar
20. Bild på det du köpte senast
21. Favorit ställe
22. En tv-serie du älskar
23. Ditt favorit nagellack
24. Vad jag gör när jag vill vara ensam
25. Detta är jag beroende av..
26. Något du vill ha just nu
27. Något du ångrar
28. Bild på någonting du älskar
29. Detta åt jag till frukost
30. Fem bra saker som hänt under dessa 30 dagar

Ron Pope – I'm Yours


-

Tycker det är så fantastiskt kul att få mogna kommentarer på bloggen. Och ja jag kanske är problemet, men jag skrev utfrån mitt perspektiv och mina tankar? Om det inte passar så läs för fan inte min blogg. Haha like I give a shit om en som inte ens kan skriva sitt namn och yttrar sina åsikter på min blogg? Kom igen. Haha.

Ligger i sängen med finaste Eliiiinor, hon har sovit här inatt och Basse också! Snart ska dem åka hem och då ska jag ner till Preem och besöka min andra fina vän. Igår tog vi det lugnt, åt godis, kollade på film och umgicks med Matilda en stund. Alltid skoj med nya kontakter! Woho. Imorgon ska jag till Karin och vara där, förmodligen ska jag sova där om jag inte ska jobba på torsdag! Sen ska jag till mamma på torsdag och umgås lite med dem innan dem åker upp till Linköping. Intressant liv, I know.. Hehe.

Mina fina vänner är allt.




weheartit







Lite insperation en måndagskväll.

mys dag

Världens bästa hämn: Var lycklig.

Sitter i fötöjlen och väntar på att min lillebror ska komma ner och fortsätta slå mig. Hatar småsyskon ibland! Har varit barnvakt idag då min pappa jobbar eftermiddag, har lagat flygande jakob (som blev skitgott) och gjort misslyckad kladdis kaka. Har även kollat på en barnfilm med min andra snälla söta lillebror!

Sov sjukt länge idag, vaknade vid halv ett. Märks att min kära pojkvän tvingat mig att vera uppe sent eftersom jag är som en död fisk.. Veckan är full av planer och det är underbart! Jobb och umgås med vänner. Karin åker iväg i helgen, som förövrigt suger så får klara mig.. Men får ju trotsallt spendera nån dag med dig innan! Ska även försöka träffa Caroline och Bekky innan lovets slut. Myyycket att göra.

Inväntar Elinor som kommer hit om en stund och sover här. Mysigt värre!:)
Hoppas du har med dig detta, då är du lite mer bäst än nu!  


deep talk

Jag tycker allt är så knepigt. Hur ska man egentligen veta vem som är ens riktiga kompis och inte? Jag har funderat och funderat för att slippa bli sårad och känna mig ivägen. En kompis är en sån som bryr sig, orkar lägga tid på att höra av sig, bjuder med en på grejer och vill spendera all tid i världen med sina vänner. Den senaste tiden har jag verkligen märkt vilka som är mina kompisar och inte, det är tur att jag har min Marcus.

Det är tur att jag har dig Marcus, som alltid finns där. Dock är jag trött på folk som ska vara mina vänner och som tar förgivet hela tiden att jag hellre är med Marcus och därför struntar i att bjuda med mig. Grejen är inte om jag vill vara med eller inte, utan att faktiskt bli medbjuden och se att det är några som vill vara med mig. Okej, jag spenderar mycket av min tid med Marcus men det är inte så att han går före allt i hela världen? Även om man har ett liv med en pojkvän, har man tid för sina vänner ändå. Vissa förstår det bara inte.

Jag önskar bara man kunde veta. Dock märker jag som sagt vilka som är mina vänner, som vill spendera tid med mig och tycker det är roligt. Tycker det är dålig stil att jag försöker och bjuder in folk till mig och mitt hem, medans ni inte ens frågar mig? Dålig stil, enligt mig iallafall. Även om man inte är bästis med alla, kan man faktiskt acceptera varandra och ha kul. Sånt är livet. Man kan inte älska alla.

Är trött på folk som tar mig förgivet och struntar i hur jag faktiskt känner. Är trött på att bli sårad och sviken för att JAG växt upp och faktiskt försöker ge ALLA en chans. Dock är jag glad att jag har börjat göra det eftersom det var på det sättet jag träffade Karin exempelvis. Underbar tjej, hon vet hur en riktig kompis ska vara!

Tror inte ens någon orkade läsa igenom detta, men känslor har alla. Ville bara skriva av mig lite!! Min blogg.

RSS 2.0