if you're not the one

tänkte göra en sista uppdatering för dagen, sitter i min systers soffa nu och har nyss gjort lunchlåda för imorgon, korvgryta och ris blev det, gottit. ska snart gå och lägga mig för är trött som tusan och har haft långhelg så blir nog svårt för fru kindgren att ta sig upp imorgon. och morgonen är värst på glimringe för det är då alla morgon rutiner ska fixas, hoppas på att få jobba med dem bästa.

tänkte tipsa er om en grej, ett hudpaket med olika krämer som heter visibly clear, det finns olika krämer till olika grejer. jag använder nästan alla för att jag har problem med "porerna" och sådana små svarta pormaskar typ. och den hjälper verkligen jätte mycket! och finns att köpa nästan överallt med. det är en duschkräm, en kräm man tar som mask och sen ett "vatten" som man tar på lite bomull och tar in i huden. för er som har problem med huden! :)

nu ska jag gå och lägga mig, vi hörs imorgon. PUSSGODNATT! :*



i rymden finns inga känslor.

rekommenderar jag till er, en helt underbar film om en kille med namn simon. den blir ännu bättre om du tycker om svenska filmer, jag har fastnat helt för denna film. ska snart sätta mig att ladda över filmer på usbet innan jag åker till min syster, så jag har fler att se och le till. att film har kommit till världen, är nog världens bästa grej.

i rymden finns inga känslor finns att ladda ner här:
http://www.tankafetast.com/torrent/4473-i-rymden-finns-inga-kanslor-2010

"I rymden finns inga känslor är en komedi om 18-årige Simon som delar lägenhet med sin bror Sam. Simon som har Aspergers syndrom kräver ett fast schema där allt måste vara sig likt vecka efter vecka. Förändringar är något han bara kan hantera i små doser och när allt blir för jobbigt gömmer han sig i sin tvättunna, fylld med lysande stjärnor - han gömmer sig i rymden för där finns inga känslor.

När Sam blir dumpad av sin flickvän och går in i en mindre depression spricker hela tillvaron för Simon. Han ger sig själv i uppdrag att hitta en ny flickvän till Sam, men med sin sociala inkompetens blir det inte enkelt, Simon vet ingenting om tjejer och kärlek... "



-

lasangen blev helt lyckad, jätte god!
tänkte slänga in några rader innan jag åker ner till min syster, bloggar nog inte så mycket där. och nu har jag också praktik, då blir det ännu mindra bloggande. jag gillar gubbarna och tanterna, kommer ta hand om dem som om dem vore min mamma  som blev gammal. jag tycker det är en helt okej grej och jag gillar att kunna hjälpa männsikor, spciellt såna som är tacksama för all hjälp dem får.

har satt mig i soffan nu jämte en sovandes chicka, min lilla bebis. ska gå ner och packa och duscha snart, för min syster kommer nog som sagt att hämta mig snart. det ska bli riktigt trevligt! tänkt att laga någon god mat till damen någon dag i veckan, sen sover hon nog över i jönköping nån dag också.

nu ska jag gå ner och slänga i en tvättmaskin och packa, sedan ska jag duscha och göra mig fräsh. kleta in mig i massa krämer osv, så jag slipper göra det hos henne. så vi kanske hörs senare, annars hörs vi imorgon. PUSS

i'd rather be with you

hej tja hallå, befinner mig i soffan just nu och kollar på fired up. det står en lasange i ugnen som jag har slängt ihop. det var svårare än vad jag trodde men det gick bra. gjorde även en god sallad till det. sov till ungefär tolv och nu ska jag snart äta och sen gå ut och gå en långpromenad med hundarna, tvätta mina svarta kläder och sedan packa för att åka ner till syster.

imorgon börjar jag 07.00 och slutar 16.00, har längtat massor till min praktik för jag tycker verkligen det är jätte kul, känner att det är nog detta jag ska jobba med sedan. kanske vidareplugga och bli barnmorska? det hade också varit jäkligt skoj.

jag måste skaffa sommarjobb också, pappa ska lämna in lite personliga brev imorgon och jag ska gå runt och fråga. ska även fråga på min praktik plats om dem har fått in ungdomsplatser i år. det hoppas jag verkligen! :)

började kolla på filmen "i rymden finns inga känslor" igår, det är en efterlängtad film och den verkar super bra, ska se färdigt den sen när jag äter min goda mat, hiho.

tänkte slänga in lite bloggar jag läser för er som vill ha tips, dem flesta känner nog till alla dessa.
- http://hugorosas.se
- http://kissies.se
- http://dixiwonderland.com
- http://micahs.se
- http://isabelles.nu

- http://anaginas.com
det var några, nu ska jag gå och kolla till lasangen så hörs vi senare. PUSS

NY BLOGG, I'M A ROCKSTAR

ligger i sängen och fixar med den nya bloggen, gjorde en ny för att den andra cpa hela tiden, gick inte lägga in youtube inlägg eller något sånt. så jag gav upp hoppet om att kunna fixa det, nu är det alltså denna som gäller. dock har jag inte tagit bort den andra för att jag har så mycket minnen och sånt där ju.

tänkte berätta lite om min helg, som bestodd av dem två bästa personerna som finns i hela världen, alltså tilda&marcus. i fredags var jag med tilda, hon åkte hem en snabbis men kom hit lika fort igen. vi åt tacos med min familj, pratade massor och låg i sängen med varsin dator tills natten blev ljuv. sedan sov vi och hon åkte hem vid nio i lördags, jag gick upp vid elva dock så hon åt frukost med min kära mamma! :)  vaknade vid elva, gick och duschade och åt sedan åkte jag till min fina man i uddebo vid ett. lagade lite god mat och såg film hela kvällen, frozen & the tourist. grymma filmer! la oss väl vid ett eller nått, sov till elva och låg i sängen typ hela dagen och degade. åt god mat också! jag älskar mat, det kanske ni märker. det enda jag skriver om i min blogg är marcus & mat. men det är fina grejer!

nu ska jag ha praktik i två hela veckor, på glimringe i limmared. så jag har rätt så långt att gå om jag ska gå från mig, men ska troligtvis bo i min systers lägenhet hela två veckor. så slipper jag gå så tidigt och när det är mörkt, snällt av henne va? marcus fyller också år! den 8de februari, så jag och tilda ska fira honom med tacos och tårta. mums! efter jag har haft praktik i två veckor är det lov, då ska jag och marcus in till borås och äta thai silk och se bio. mysigt? ja. skönt att inte ha så mycket plugg också!

nu ska jag sätta på en film, tror det blir camp rock 2 eller nått liknande.. jag och mina disney filmer, otroligt. ska också i rymden finns inga känslor, ÄNTLIGEN. sedan ska jag sova i min underbara fina säng tills klockan inte ringer, för vet ni? JAG ÄR LEDIG IMORGON, WOHO. så börjar inte min praktik förens tisdag! lovely.

tänkte slänga in ett par få rader till mina bästa också, tilda och marcus. ni är dem bästa och finaste jag har, ni är dem enda som inte har lämnat mig och alltid stannat kvar. ni är också dem som jag ser upp till mest och lyssnar på mest. ni är även dem jag litar på mest, ni är underbara!

godnatt på er, vi hörs imorgon!
the tourist & frozen, båda finns att ladda ner på http://tankafetast.com

James Blunt – Stay The Night
ItaloBrothers – Love Is On Fire - Radio Edit
Damien Rice – Cannonball
Kato – Turn The Lights Off (feat. Jon) - Radio Edit
Daniel Bedingfield – If You're Not The One
Alice Svensson – These Words
Nic & The Family – Hej Monica





RSS 2.0