Never say never.


Never say never är den bästa filmen jag sett på senaste tiden. Grym film och före jag såg denna så tyckte jag Justin var en jävla tönt, en som bara var och lät som en jävla tjej. Men nu är han grym, han rockar ärligt talat jävligt fett. Grym kille.. Om ni inte sett den filmen så för guds skull gör det! Är helt galen i killen nu efter jag såg den.

Har jobbat hela dagen och strax åker jag till babe. Puss

Trassel

Denna film ska jag och min onepiece mysa till nu. Godnatt :)




Jag saknar dig, Marcus.


She is the best thing thats ever been mine.

Hey dudes. Jobbet idag fick askalas, imorgon är jag på det igen! Även lördag en stund... Gött med obtillägg ;) Weho. Ligger och lyssnar musik med mina snyggishörlurar, dock så hackar det sig hela tiden. Feettt irriterande! Som i såg i förra inlägget så köpte jag en Gina Onepiece i Borås igår, har bott i den sen jag köpte den och den är hur mysig som helst verkligen! Ska köpe en till när min nästa lön kommer, pengar rullar in som dem ska, det går bra nu! Vill ha en mööörkblå :) Awie. Om ni ville veta, så är jag rätt rockig med mitt bra humör och diskande hela dagarna... Nä nu överdrev jag. Har faktiskt jätte roligt på jobbet!

Imorgon kommer nog min älskling hit :) Eller så åker jag till honom. På fredag blir det bio! Vet dock inte vilken än, har svårt för att bestämma mig. Vill se Transformers 3 men den går bara i 3D och jag hatar såna glasögon! -.- Så får se vad det blir för nått, oavsett blir det väldigt mysigt för jag umgås ju med min pojkvän.

Nästa vecka blir det jobb hela veckan. Måndag-fredag, sedan på kvällen blir det förmodligen tjejkväll och på lördag ska jag leka med min man igen. Sedan är jag ledig rätt mkt eftersom jag jobbar en helg!:) Snart blir det Liseberg ocksåååå, gilla! Ska även köpa maaaassor nya kläder. Funderat på en långklänning, men tveksamt...

Jävligt drygt att min skoldator har ballat ur... Igen! Lämnade in den typ en månad innan vi slutade och fick en ny. Men nu är det glapp i battrit och den laggar hela tiden, rockigt eller? Nej inte så. Har dock min andra  men har råkat göra sönder skärmen så måste ha den inkopplad i en annan skärm, lite jobbigt att ha med sig kanske? Ohja. Ska fan stämma skolan så jag får en Mac som dem blivande ettorna får! Orättvis skit. Bajs på er :)

NU - FILM



Välkommen in...

I min gaderob, babe! Du är världens mysigaste :*


-

Känns som det inte finns någon mening längre.
Som om allt bra bara suger ur sig själv.
Allting är inte alltid bra.

True.


"On the first page of our story
The future seemed so bright
Then this thing turned out so evil
I don't know why I'm still surprised
Even angels have their wicked schemes
And you take that to new extremes
But you'll always be my hero
Even though you've lost your min"



ÄSCH....


Snygg programledare för lyxfällan! Han ska jag gifta mig med när jag blir stor :)
Kul och träfffffa en kändis ju, HEHE.

du kanske älskar mig, men du älskar dig själv mer.

Here we gooo! Tänkte berätta lite smått om min dag, som har innehållit jobb, jobb och Rebecka samt Borås. Tog oss en tripp till Borås stad efter jag jobbat och shoppade litegranna, visar senare! Vi tog lite käk på donken samt en mjukglass i solen. Underbart mysigt, har även träffat en tvkändis (!!!!) och någon underlig tjej. Ett gott skratt förlänger livet, eller? ;)

Imorgon är det på't igen. 06.00 - 16.00.. Är jäkligt glad att jag börjar åtta nästan varenda dag. Iallafall lite sovmorgon och så ju, gött för mig, eller? Ohja. Längtar som tusan till lönen... Vet hur mkt jag kommer tjäna ungefär och det är mycket, dock är det synd för att jag måste skatta! Bajs på skatteverket. Nog om det...

Är på galet bra humör, ska se lite Lyxfällan samt äta lite ostbågar och njuta av mina kurvor, HA HA HAHA.. Nej, men sannningen faktiskt:) Hellre lite kurvor än anorektiker. Nej, nu ska jag faktiskt blogga lite mer seriöst.

Nej, men jobbet och allt går jättebra för mig för er som ville veta! :) Puss


tvstjärna

Har massor att berätta idag medans jag väntar på tvätten, men först dusch!

det som inte skulle hända, kommer hända...

:(

helt förkrossad.

just me


burlesque


Bästa filmen någonsin, om ni inte sett den, gör det!!

snyggis

Tror jag dör... Lite iallafall.


trött tjej

Hej på er, trött tjej som skriver detta. Ursäkta stavfel osv ;) Haha..

Ligger i sängen efter att ha jobbat hela dagen, igår åkte jag till babe vid tre, köpte med mig kycklingtallrik och kvällsmat osv. Vi kollade på film och åt jordgubbar med glass i solen, gottit värre. Efter det somna jag som en gris och det var jobbigt att gå upp när alarmet ringde klockan sex! Marcus sov som en gris och jag kunde inte väcka honom typ. Gick till bussen och åkte till jobbet, boya. Efter har jag fixat med skattegrejs och chillat.. Har fått reda på att eftersom jag tjänar mera än 18.000 så måste jag skatta hela tiden -.- Drygt som fan eftersom en stor del av lönen försvinner. Men har iallfall jämnat nu, gttmos.

Nu ska jag strax gå upp i duschen och efter det lägga mig i sängen igen för att se en film. Några tips? Ska nog börja kolla min älskade serie igen. Veckan är full av jobb, tisdag, onsdag, torsdag och lördag. På fredag ska jag in till Borås med Marcus och kolla bio och kanske äta något gott. På lördag ska jag jobba och efter det ska jag ha myskväll med mig själv eller någon annan, ödet får avgöra.

Förrsten, det är AWESOME att dricka fjorton dagar irad... Kanske ska börja tänka dig för snart? ;)


tre dagens




Tre dagens som består av cykelbyxor, sommrigt linne, boots och våffligt hår.

Efter en morgon/förmiddag på jobbet åker jag till babe. Ikväll blir det bara mys eftersom jag ska upp 06.00 och ta bussen hem till Limmared och jobbet igen! Slutar 16.00 imorgon också, damn va det går bra nu! ;) Hinner inte skriva mera nu för ska cykla hem med min packining och sedan ska mamma köra mig. Ha en bra dag och kväll alla för det ska jag ha! Puss :*

-

Hur ska jag kunna sova när solen skiner? Och utan min man dessutom. Suck...


jag älskar dig!

M som i Mmmmm, du är bäst!


helg

Hej på er alla fina! Kul att statistiken håller sig uppe även om jag är väldigt seg på att blogga ibland. Men nu är jag på g igen efter en jäkligt bra helg med fina tjejer och världens bästa pojkvän. Har haft en väldigt bra midsommar och tagit vara på min helg eftersom jag börjar jobba mitt schema imorgon. Mindre kul men pengar rullar in som dem ska, det går bra nu! ;)

I torsdag hade jag och Marcus mysdag. Vi åt gott, hade filmkväll, myste i sängen och duschade. Det var i stort sett hela dagen gick åt på. Dessutom var vi på Willys med mami och handlade en massor mat och massor till midsommar. Det tog någon timme också!

Igår var det midsommar! Jag och Marcus sov ut, åt en stor frukost och gick bort till mig och hämtade lite grejer hos mig samt jobbnycklarna. Efter det gick vi till lägenheten och började förbereda lite till grillningen. Efter det kom Rebecka hit och vi började fixa oss, plattade hår och sminkade oss. Gjorde iordning en drink på Smirnofffff. Sedan kom även Moa och Sandra och Marcus började grilla. Fint! :) Satt och drack cider samt pratade en massor. Hur trevligt som helst. Kvällen rullade på och alla gick hem närmare tolv, då jag och Marcus gick en promenad.

Idag har vi ätit och kollat film sen åkte Marcus hem.

Imorgon är det jobb som gäller för min del :) 06-12. Ska vara själv för första gången så får se hur detta går. Ska lägga mig tidigt. Nu ska jag iallafall fixa iordning det sista och sedan lägga mig!

Godnatt :)

Midsommar 2011








When life gives you a hundred reasons to cry, show life that you've got a thousand reasons to smile.

-

babe


Är upptagen resten av kvällen för att babe kommer hit och myser med mig. Han ska även sova hos mig, hihi. Vet att ni är avunsjuka, borde ni iallafall. HEHE, så vi hörs mera imorgon! :*

Beauty.


Peyton Sawyer & Brooke Davis.

Om ni inte sett serien One Tree Hill tycker jag allvarligt att ni ska sen den. Så sjukt bra serie som ger massa budskap, man lär sig nästan av deras misstag kan man säga. Det handlar om kärlek och svek samt massor av andra händelser. Det är lätt min favorit serie och du kan se den om och om igen. Serie startade 2003 och 2011 ska sista säsongen spelas in. Inte sett alla säsonger men håller på! Mitt tips till er.

Hela sju säsonger finns att ladda ner här: http://www.tankafetast.com/tv-serier/1264-one-tree-hill-2003

Beauty.


Rubriken säger nästan allt, eh ja.

Om ni inte sett serien One Tree Hill tycker jag allvarligt att ni ska sen den. Så sjukt bra serie som ger massa budskap, man lär sig nästan av deras misstag kan man säga. Det handlar om kärlek och svek samt massor av andra händelser. Det är lätt min favorit serie och du kan se den om och om igen. Serie startade 2003 och 2011 ska sista säsongen spelas in. Inte sett alla säsonger men håller på! Mitt tips till er.

Hela sju säsonger finns att ladda ner här: http://www.tankafetast.com/tv-serier/1264-one-tree-hill-2003

Rätt så...


Charmigkille_12, TYP.

Donna Davis.

I just want you to know who I am.

Hej alla fina! :) Hemma från jobbet nu, har jobbat ett jobbpass idag som igår, jobbigt som satan att ta sig upp imorse men jag gjorde det iallafall. Har ont i fötterna, känns som om dem är sönder ungefär. Rockigt med nya skor... Nja. Har iallafall haft en bra dag.

Idag kommer pappa och mina småsyskon hem från Danmark, förhoppningsvis med några presenter till mig! Maha. Sweeeet. Ska kramas lite med dem innan jag flyttar till lägenheten imorgon. Soft mannen, soft. Hahaha! Förlåt, oseriös tjej. Iallafall... Flyttar imorgon och firar midsommar med mina underbara på fredag!

Gillar hur min statistik höjer sig mer och mer. Vet att jag är intressant babes! Ska hålla er uppdaterade om mittt underbara liv. Längtar fortfarande som tusan tills min lön kommer. Pengar rullar in som dem ska, det går bra nu. Glad att jag hittat det jobb jag ville ha och fick det! :)

Nu ska jag nog soova en stund innan jah börjar packa. Listan är lång! Puss :*




They are not you


Var dig själv, alla andra är upptagna.

Never mind i find someone like you.

I wish nothing but the best for you.

Nej, nu ska jag sluta blogga för dagen. Ska duscha en snabbis och sedan lägga mig i sängen och se en film. Efter det blir det till att sova eftersom jag ska upp 05.00 och dessutom åka till babe efter jobbet. Får se hur det blir med det imorgon och hur mycket jag orkar, men hoooope so. Tar förmodligen tio bussen hem! Min man kanske åker med hem till mig redan imorgon då, hihi!

Ska packa och tvätta på torsdag, handla till midsommar och sen flytta in hos min syster och katterna. Najsbajs! Vet att ni är avundsjuka :D Ska chilla som tuuuusan hela helgen. Bara ta det lugnt innan mitt jobbschema börjar, jobb resten av sommarlovet nu. Känns rätt okej faktiskt, fast samtidigt lite jobbigt att inte kunna göra alla dem spontangrejer jag tänkt mig.. Men shopping i borås, göteborg samt liseberg står iallafall på schemat.

Jag har det så jävla bra! Älskar mitt liv och mina fina vänner. NI är bäst! Ni är guld värda, vet att jag sagt det men säger det igen. Bäst bäst bäst!! & dessutom har jag världens bästa pojkvän, kan f*n inte bli bättre. Love :*

Nu ska jag iallafall gå och duscha! Sedan film som sagt. Ni får ha det bra så hörs vi imorgon eller på torsdag. Lovar att ta massor av bilder från midsommar och lägga in.

Ett till musiktips: Maddi Jane – Jar of Hearts (Live)



Beautiful.

Beauty


Jag diggar dig, Brooke Davis.


-

Det är fest hos mig ikväll och hela världen är min.
- Underbara Veronica Maggio.

Veronica Maggio – Satan i gatan
Veronica Maggio – Mitt hjärta blöder
Veronica Maggio – Jag kommer
Veronica Maggio – Välkommen in
Veronica Maggio – Snälla bli min

Musiktips, om ni inte gillar den första gången så lyssna på låten igen. Speciellt Välkommen in, hatade henne från början men nu är jag förälskad. Underbara du!



Just an ordinary girl.


Sweet home.

Just a little girl, living in a lonely world.

Man vet nu vilka som läser min blogg och inte... Haha!! Kom iallafall hem från jobbet för en stund sedan, det har gått väldigt bra idag och jag trivs som tusan. Alla mina arbetskamrater och alla är helt underbara! Ser fram emot att vara där länge och lära känna alla bättre och jobba med dem. Jobbade 6 - 16, jobbigt att gå upp imorse men blev genast på bättre humör när jag kom till jobbet. Boyah!

Ikväll ska jag inte göra nånting, kanske träffa Rebecka en stund annars ska jag bara ta det lugnt och försöka sova tidigare än igår eftersom det är jobb som gäller imorgon också! Samma tider som idag.. Efter det är det efterlängtade torsdag, då ska jag ta med mig Rebecka och min babe och åka och handla mat till midsommar.. Även handla en överrasknings kvällsmat till mig och Marcus. Gottit, sedan ska vi mysa hela kvällen i min systers lägenhet. Skönt att vara helt ensamma!

På freeedag är det midsommar! Härligt som tusan.


Give me everything tonight

Tiden läker alla såren, men ärren finns kvar.

Ja.. Idag är det måndag. Ligger i soffan och lyssnar musik samt kollar runt på internet. Det har varit en lång dag idag samt mycket regn men med min fina vän kan det inte bli något annat än bra när vi umgås. Har iallafall haft en bra dag i Borås. Efter det åkte jag direkt till Uddebo och träffade på Stephanie och Daniel en sväng, efter det gick jag bort till min pojkvän som låg och sov, sötkille. Efter det tog jag bussen hem och umgicks lite med min fina familj samt Marianne som ska bo här ett tag! :) Dock är halva familjen i Danmark och kommer hem igen på onsdag.

Läste i tidningen att det ska regna hela veckan, samt på midsommar... Låter ju helt okej coolt. Nja, men det går eftersom vi har carport och ett bort inne som alla får plats vid ;) Yey. Längtar tills jag får ta på mig mina boots med min fina bluuuus jag köpte på klädstället! Fint som snus, eller?

Imorgon är det jobb som gäller, 6 - 15. Sitter fint dedär, längtar tills min lön som kommer den 25e juli, galet mkt pengar.. Ännu mera i agusti, helg otroligt. Ska ha så jäkla kul och köpa så mkt gosiga kläder! :D Nu är det läggdags eftersom jag ska upp vid fem.. Önska mig lycka till babes!!


Jag är kär och jag har världens bästa pojkvän.

!!!

Boråååås :)

sleep well


Därför, var du ingen riktig bästis.


Med denna bilden tror jag att jag strax säger godnatt. Ska upp hyfsat tidigt imorgon också så jag behöver sömnen. Imorgon ska vi som sagt till borås, sen ska jag nog göra något hemligt. Får se hur det blir :) Jag saknar iallafall min pojkvän som jag inte träffat sen i onsdags.. Vi har typ aldrig varit ifrån varandra mer än en vecka eller nått och nu ska vi inte ses förens onsdag. Men, det kommer bli underbart när vi väl ses. Ser fram emot att träffa dig så jag kan pussa ihjäl dig! Iallfall... Ligger och lyssnar på musik och bara tittar runt. Skriver med lite trevligt folk och sisådär.

Nu ska jag göra nått vettigt, förrsten så funkar inte min statestik och har mejlat blogg.se för att det tydligen är flera stycken det inte funkar för. Typiskt! Pusshejdå


Jag älskar One tree hill.


Jag älskar det, är helt galen i One Tree Hill.
En sak ni kanske inte visste om mig ;)

taperklister under mina skor


True.

Sitter i min soffa och dunkar "taperklister" som spelades flitigt igår, grym låt förövrigt! Haha.. Jobbet idag gick riktigt bra och jag och Anna fixade det lätt som en plätt.. Duktiga vi är! Fick lära mig massor eftersom jag ska jobba själv sedan, då är det ju bra att veta vad man ska göra lixom. Slutade klockan tolv och gick hem och åt lite, sedan parkerade jag mig i sängen för att sova en stund eftersom jag var på fest igår och kom hm vid ett, och började sex dagen efter.. Yiha! :D

Imorgon drar jag in till Borås med världens bästa bästis, vi ska till öronläkarnen och kanske fixa eller äta något i stan. Strossa runt i butikerna och kolla på alla galningar som vill åt reaplaggen, känns gött att jag kan gå där det är lugnt och fint eftersom jag har sån lön! ;) MAHA. Längtar som bara den. Jag ska jobba ungefär hela sommarlovet, förutom helger och sista veckan.. Känns rätt tråkigt eftersom detta är mitt såkallade sommarlov, men känns jäkligt bra när jag vet hur roligt jag kan ha i höst för min lön. Kanske en utomlandsresa? Sooooft.

Nu ska jag prata vidare med Nelly och planera lite.. Vi har planer på g! Snart är det ju midsommar också, bäääääst fäst.


-


Älskar det!

jobb


Hej alla fina! Har ni haft en bra förmiddag? Det har jag!

Igår var det glesetsdag och vi gick på marknaden, köpte marknadsgodis, efter det var det fotboll tills kvällen och efter det blev det grillning hos min syster.  Jag låg i min säng halv ett och skulle upp halv sex idag för att jobba. Iallafall så kom jag upp imorse och därför ska jag vila en stund nu :) Sov ungefär fyra timmar, woho. Hade en jäkligt bra dag igår och jäkligt kul :D Skriver mera sen. Pusssiss!

:*


20.49


bästa vän

Massor av kärlek till dig världens bästa tjej.
Allting löser sig med dig, det vet vi.
Tillsammans är vi bäst, som en istället för två!



hemklickat!


Jumpsuit!


Haremsbyxa!


Somrigt linne!

Klickat hem

Klickat hem mitt första paket för en stund sen, det kommer från HM och innehåller blandnnat en jumpsuit, ett par byxor, solglasögon, mascara och en eyeliner! :) Lite fynd sisådär samt sånt man behöver. Sitter även och kollar på Gina och ska beställa hem därifrån. Vill även beställa hem en onepiece.. Men känner att en äkta är inte värt alla dem pengarna jag istället kan ha roligt för, hihi.

Fick även lingonveckan inatt och har världens jäkla värk så tyckte att det passade in att beställa hem lite grejer.. Åh, kära jobb. Hihi. Ska försöka dra med mig Rebecka in till stan och fika lite eller något sådant, är rastlös som tusan men ska även träffa Elin sen. Skulle egentligen träffat Bekky idag men hon var tvungen att jobba!

Imorgon är det glasetsdag och jag ska gå på marknaden, hihi! Köpa marknadsgodis och mysa med Emelie. Härliga lov..

Snart tillbaka till verkligheten då mitt arbetsschema börjar! :)


heldag i tranemo

Haft en heldag i Tranemo med mami, Rebecka och stora syster! Haft jätte kul och trevligt :) Åt god mat, mjukglass och satt vid fiket ett tag. Skratta så jag trodde jag skulle dö också, inte okej... Men, tack för det tjejer! Fick med mig några väldigt fina köp hem och en väldigt fin födelsedagspresent. En blus, ett par cykelbyxor, ett par jobbskor och även en deo. Blusen var riktigt fin och ska ha den på midsommar tänkte jag ihop med cykelbyxorna! Så bild kommer väl upp om ett tag.

Köpte med mig men tidning med skvaller hem som jag sitter och läser nu. Har även fixat med jobbgrejer, ringt skatteverket osv.. Fick även min första lön idag som ligger på ungefär 580kr :) Woho!! Så ska spara den lönsedlen. Nästa lön får jag den 25e juli och jag längtar som bara den för det är väldigt goa pengar.. Ska shoppa som tusan på sommarrean i Borås och Göteborg, samt ha jävligt kul! Lycka..

Nu ska jag umgås med min fina familj. Lyllo mig!

sunshine

Morning allihop! :)

Ska strax bege mig in mot tranemo stad för att checka efter ett par bra arbetsskor. Eftersom det är så hårt golv och man springer så mkt på jobbet så måste jag ha ett par riktiga skor! Ska bli härligt att göra något med mamma, ska nog även ta med mig fina Rebecka. Efter det ska vi bara ta det lugnt, sitta i solen och prata tjejprat. Skulle egentligen till Marcus idag men det blev inte så, han ska på möta osv. Vi har bestämt andra mysiga planer för nästa helg ist :)

Imorgon ska jag åka in till tranemo igen och träffa Bekky. Får se vad vi hittar på men ska iallafall pussa på hennes fina bebismage, kan ta ett kort och kanske lägga in här om hon tillåter det såklart. Även se hennes lägenhet som jag fortfarande inte gjort :) Dåligt gjort kan man tycka.

Längtar tills helgen och nästa vecka då jag har en massa jobb, söndag, tisdag och onsdag ska jag jobba! Efter det kommer en underbar helg framför mig!! Sedan börjar mitt jobbschema efter :) Love it.

Nu kom Rebecka så vi hörs!


Hapiness



Hej på er alla! Tänkte slänga in ett litet inlägg innan jag sover, har lovat min prins att gå upp hyfsat tidigt så jag kan underhålla honom på jobbet. Efter det ska jag städa mitt rum, sedan åka till min prins och umgås med honom innan helgen då han åker iväg. På söndag blir det jobb och pengar! :) Annars händer inte så mycket denna helgen. Ska ta det lugnt så jag är pigg och glad till jobbet. Ska spendera lite tid med någon av mina fina vänner också. Och min pappa och mina småsyskon som åker till Danmark på måndag, hoppas papi kommer hem med något fint till lilla mig. Hiho.


Allting är så jäkla perfekt och jag är världens lyckligaste tjej.

jag älskar dig!

Inga ord beskriver min kärlek till dig.
Du är bäst!





svart

Hej tja hallå alla där ute, ni som inte har nått liv ligger säkert hemma och läser min blogg då och då.. (Som tilda! Hahaha) Jag ligger här i Tildas säng och pratar om allt mellan himmel och jord samtidigt som vi kollar runt på alla olika sorters folk som finns på facebook och disskuterar om jag ska ha svart hår eller inte. Vad tycker ni? Jag vill jättegärna ha det men är så rädd att jag blir likblek.. Ja, vi får väl se!

Vi har ätit tacos och haft det mys. Pratat jätte mycket också.. Det kan behövas när man inte ses på så länge som vi har setts. Konstigt nog kan det bli så. Puss på Tilda iallafall!

Nu ska vi nog snart ta oss en promenad också :) Trevligt dedär. Sedan ikväll ska jag ta cyklen och rulla hem. Imorgon är det städa som gäller och fixa iordning mitt rum så det är fint. I helgen får jag besök av morfar och på söndag ska jag jobba hela dagen så blir en lugn helg för min del men det är skönt det också. Nästa vecka är det ju full rulle! :*


Sjukt snyggt med svarthår, men kan ju se blek ut som tusan också..
Bläääääe, beslutsångest!


tjejkväll




Dagens facelook. Drar iväg på tjejkväll som innehåller tacos och en massa tjejprat. Har massor av hemlgiheter att dela av mig av. Woho!

someone like you

Vet ni? Vi avslutar denna kväll/natt med ett par bilder på självaste jag.




Sov jävligt gott, för det ska jag göra! :D

världens finaste

Tilda Josefsson säger
jag älskar när du skrattar eller ler överdrivet stort, haha då är du så söt så man skulle kunna byta ut dig mot en marabou :)

Du är den finaste jag vet, så jävla underbar!



du kan gråta mitt på gatan, men jag glömmer aldrig bort va du gjort.

Ja, jag diggar Veronica Maggios nya skiva, mysko va? Har aldrig diggat den bruden innan, hon är helt weird, mysko, konstig? Ja ni fattar. Men nu när man har hört henne några gånger så är dem faktiskt riktigt bra, texterna också för den delen. Ni ser ju bara rubriken :$ Ja, nog om Maggio. 

Ligger i sängen och är INTE trött?!!!! Helt konstigt, brukar sova typ tio, haha brukar vara den som är tröttast på kvällarna. Men inte idag inte.. Ingen är vaken, eller jo och är sociala mot mig. Ur mina hörlurar dunkar jag Maggio och Kings of Leon. Bra skit eller? Ja.

Vad gör ni där ute? Sover? Intressant..

Vet inte ens vad jag ska blogga om, haha men endå gör jag det.. Saknar alla mina fina vänner och min klass från skolan! Halleljulah. Hur kan jag sakna skolan? Jo jag ska berätta, dagarna går fett jävla drygt när jag inte umgås med min man eller nån av mina fina vänner, snart ska jag börja jobba och jag längtar som tusan, två plus på jobb! Go lön och dagarna går fort. Bra skit dedär mä...

Förövrigt ser jag jävligt mycket fram emot midsommar! Ska rocka fett med mina brudar.. Så jäkla roligt! Dansa, sjunga, grilla, spela spel, ha det allmänt jätte mega bra!  Ni är bättre än bäst och vi ska ha det mysigare än någon annan gång. Och vet ni? Jag tycker om er väldigt mycket!

Nej nu ska jag ta och göra nått vettigt, vet inte riktigt vad.. Kolla gamla bilder och kolla minnen, har träffat så jävla mkt fina männsikor det senaste, ni är bäst. Säger det ofta men säger det igen, utan er är jag ingenting!

Jag saknar dig, fett mycket.


Vackra Moa.










damn

JA, jag suger röv på att blogga... Har aldrig tid till det längre då jag umgås så mycket jag kan med mina fina vänner och min älskade pojkvän innan jag ska börja jobba min sju veckor på jobbet. Dessutom är jag sjuk och har varit de sen i onsdags. Har jobbat lite extra och ska även göra det nästa vecka. Nästa vecka är det mycket som händer för min del, öronläkarn, jobb tisdag och onsdag, kattvakt och midsommarfirande! Söndagen efter midsommar börjar mitt schema och jag ser redan nu fram emot att få min lön som jag får i juli och agusti... Fett med pengar jao! :D

Har spenderat dem senaste dagar med min babe, har bara tagit det lugnt. Cyklade till honom i söndags och cyklade hem idag. Fick även lite fint besök av hans fina mormor och morfar, LIKE IT. Åt lite kakor och sådär medans mäklaren var och hade visning i deras hus. Gött eller?

Imorgon ska jag köpa med mig lite fika till fina Elin och hälsa på. Efter det ska jag bara ta det lugnt, kommer bli en lugn helg framför mig. Tråkigt? Äsch, vafan. Säg till om ni vill leka babes, för jag är ledig! ;)

Kan även meddela att jag cyklade från uddebo till ica i limmared på 37minuter... Ganska bra eller? Booooya. Nu ska jag gå upp och äta och sedan hänga upp min fina klädhög där dem ska vara, på min klädhängare.

Marcus Rinta-aho. Du är bäst!


underbar musikvideo


Får rysningar i hela kroppen, så jävla klockren film! :D

Funderingar

Ligger i sängen och bläddrar runt och kollar på bilder och sånt på facebook. Samtidigt som jag gör det känner jag en sån jäkla känsla, stolthet och lycka, samtidigt som jag känner sorg. Det har varit väldigt mycket det senaste, jag har slutat skolan, min storebror har gått balen och tagit studenten, mina vänner har slutat nian osv.. Jag känner mig så jävla stolt, för att få ha alla dessa underbara och fina männsikor omkring mig.

Tilda & Linda exempel, har gått ur nian nu. Jag kommer ihåg den känslan jag hade när jag gick ur nian, så jävla lycklig men endå lite sorg. Att lämna alla sina vänner, börja gymnasiet och även skaffa nya vänner. Men ni ska veta att allt löser sig med tiden, var inte nervösa för allt blir bra tillslut. Ni är så jäkla bra och fina! Är så himla stolt över att få vara eran kompis.

Samt min storebror Simon, har nog aldrig varit så stolt som när du sprang ut på studentställningen och åkte runt i ditt flak, jag gapade och skrek så min röst försvann. Du är så jävla bäst och underbar och allt. Du fixade det!! Precis som vi sa. Bästa storebror, du har världens stoltaste lillasyster.

Har även många vänner som tog studenten oså vidare, ni är grymma! Bara så ni vet :)

Vet inte riktigt hur jag ska skriva, är sån lycklig tjej med världens bästa pojkvän, vänner och familj. Ni är allt och lite mer för mig, ni gör mig lycklig och ni får mig att må superbra. Utan er hade jag nog aldrig klarat mig. Även om jag kan verka otacksam så ska ni veta att jag verkligen inte är det,  ni är allt jag har. Love!

Jag är världens lyckligaste tjej med ett liv som hon älskar mest utav allt.




bäst som fan

Adele – Someone Like You

Never mind I'll find
Someone like you
I wish nothing but the best for you
Too.. Don't forget me
I beg
I remember you said
Sometimes it lasts in love
But sometimes it hurts instead
Sometimes it lasts in love
But sometimes it hurts instead



Puss


-


Hej på er gullisar, denna bild beskriver min dag. Är fortfarande väldigt sjuk och just nu ligger nedbäddad i sängen och kollar på freaky friday, samtidigt som jag väntar på att en annan film ska bli färdig. Innan åkte baby hem så det blev väldigt tomt, illa. Ska snart gå upp och ta ännu en alvedon så jag kanske blir lite bättre. Rätt glad att jag inte gick på festen igår som verkade bli rätt misslycklad, polisen hällde ut dricka, folk slogs, bråk osv. Istället myste jag med min babe.

Ska nog sova om en liten stund och hoppas på att jag är mera frisk imorgon. Förövrigt rullar mitt sommarlob på och jag börjar jobba vecka 26, RÄTT SOFT. Ska jobba som bara den, shoppa, umgås med babe och mina fina vänner och bara ha det allmänt chill denna sommaren. Kommer dock sakna min Linda som flyttar hundra mil ifrån mig på måndag, kommer nog dö eller nått sånt.

Nu ska jag slumra till en stund. Godnatt! :)

Du är patetisk.

-

Jobb hela dagen, underbart.
Nu --> möta babe! :*


JJJJag har världens finaste kille, jag älskar dig!!

Student

FÖR SIMON HAR TAGIT STUDENTEN, FÖR SIMON HAR TAGIT STUDENTEN, FYFFAAAAAN VA HAN ÄR BRAAA! :D

TJOHO, har firat min bror som tagit studenten idag och jag längtar som tusan. Igår kom babe hit och sov här tills idag och sedan åkte vi som sagt till balen. Skrek som en idiot och alla bara kollade men så jäkla kul så jag tror jag dör :D Dessutom gjorde jag en dum grej igårkväll... Badade i poolen med babe så nu är jag jäkligt förkyld. Men det var också kul.

Nu ska jag ringa älskling och sedan sova, imorgon blir det ett jobbpass 08.00-16.00 :)

Allt är så jävla bra!!


förövrigt har jag världens snyggaste pojkvän!

sommarbild


sommarlov

JAAAA, NI HÖRDE RÄTT, JAG HAR FUCKING SOMMARLOV!!!! :D

Haft en trevlig dag med mina fina vänner och min fina vita kläänning. Vi har fikat, lekt lekar, pratat och haft allmänt bra med OP10, ni är bäst! Maggan började även nästan gråta när vi lämnade våran fina present och blommorna, hade även ett litet tal. Efter det gick vi och kollade på alla fina som sjöng i medborgarhuset, måsta säga att Valzone och Miriam med gänget var ju grymmast! Så jävla bra. Efter det gick jag Hannis till bussen och kramades innan jag tog bussen hem, SOMMARLOV.

Sitter i min soffa och bara tar det lugnt eftersom det är min enda dag denna vecka jag kan göra det. Imorgon är det student för fulla muggar, på fredag jobb och på lördag släktkalas. Sedan ska jag bara ta det lugnt för vecka 26 börjar jag jobba så får troligtvis mitt schema imorgon eller på fredag, kärlek till pengar. Jag tror lycka kan köpas, fast inte med pengarna.

Får se vad som händer senare under kvällen.


Balen 2011










Några av alla fina bilder vi tog på balen 2011.

Storebror och Louise






Min pärla!



Min fina pärla, bilderna har Nathalie tagit!

Hapiness

Har varit i skolan och på min brors bal idag. Är så grymt stolt över min fina bror och alla andra fina som gick balen, så jäkligt att se. Längtar så jag tror jag dör nu.. Hoppas dessa två år går fort! :* Alla var iallafall jätte super duper fina, så jävla härligt. Hoppas på att bror min får en jätte bra kväll! Han väcker säkert mig inatt och berättar allting, typiskt honom.. Hihi.

Lägger in bilder från balen när mamma kommer hem med kameran!


bra skit

Ligger i min säng med hörlurarna på och chillar. Eftersom jag inte ska till skolan förens vid tolv imorgon så behöver inte lilla jag sova så tidigt. Ur mina hörlurar kommer bra skit och jag skriver med trevligt folk samtidigt som jag lägger in lite bilder på fb :) Funderar på om jag ska börja gå runt naken samtidigt som jag filosoferar om allt och ingenting. Det är en jäkla värme ute och jag kan inte sova pga den, vaknar fan vid åtta och är klarvaken. DUMSOL :* Tror jag får gå naken helt enkelt.

Bra skit är detta:
Pitbull feat. Ne-Yo, Afrojack & Nayer – Give Me Everything
Alexandra Stan – Mr. Saxobeat - Radio Edit
Don Omar – Danza Kuduro



More pictures :*







my weekend

Tänkte berätta lite om min underbara helg jag har haft, medans jag ligger och kollar på Burlesque och äter godis. Boho :)

I torsdags var vi som sagt i Borås, åt thai och kollade Fast Five på bio. Trevlig dag med trevliga knuttar! Vi träffade på cykelmannen och mannen som pratade med sig själv. Trodde jag skulle dö där ett tag, skulle bara skriva också att Emma är väldigt bra :D Woho! Efter det sov Marcus här och vi myste.

Gick upp halv åtta för att börja jobba, följde Marcus en bit och sedan cyklade vidare till jobbet där Mia och Thomas fanns. Började jobba och hade en trevlig dag, slutade vid fyra och cyklade hem. Började göra mig iordning och sedan väntade på att mamma skulle köra mig till Uddebo, hämtade dricka och Marcus sedan vidare till Fis för att fira hans artonsårsdag! Spelade ölspel med Daniel och Felix, blev sisådär kalas och hade trevligt som tusan. Har tyvärr inga bilder därifrån!

I lördags så umgicks jag med Marcus och Carro hela dagen. Tog det bara lugnt och sådär.

Igår så umgicks vi och sedan umgicks vi med uddeborna, dvs Robert, Putte, Felix, Niklas och lille Lucas. Trevligt som tusan det också.. Efter det lagade vi mat och sov gottit.

Idag har jag inte gjort ett skit, umgåts med dem, åkt hem, handlat, varit vid sjön med fina Rebecka och duschat.

Har tuuuusen bilder ifrån min helg och tänkte slänga in några av dem. Fina männsikor jag har runt om mig och jag är kär som tusan, ni är bäst!!





Borås




FAST FIVE

FAST FIVE.

"
Sedan Brian och Mia Toretto fritog Dom från häktet har de korsat många gränser för att kunna undvika myndigheterna. I Rio de Janeiro har de slutligen hamnat i en återvändsgränd och måste göra en sista stöt för att kunna vinnasin frihet. Medan de samlar ihop sitt gäng av toppförare vet de fortfarande att det enda sättet för dem att verkligen slippa undan är att konfrontera den korrupte affärsman som vill se dem döda. Men han är inte ensam om att vilja få tag på dem. Den hårdkokte FBI-agenten Luke Hobbs missar aldrig ett mål. När han får i uppdrag att sätta stopp för Dom och Brian sätter han ihop en insatsstyrka av elitpoliser och går till angrepp. Men under sin jakt över hela Brasilien inser Hobbs snart att det är omöjligt att skilja de onda från de goda. Nu måste han lita till sina instinkter för att fånga sitt byte, innan någon annan hinner ikapp dem."



Helt jävla underbar film, jag och finaste Emma tog med oss våra pojkvänner till Borås i torsdags och kollade på denna film samt åt thai silk, underbar dag med underbara personer. Denna film var värd varenda krona och tycker att alla ska slänga ett öga på den! ;) DESSUTOM, jäkligt snygga killar.. Hihi.

GOOD DAY

Hemma nu efter ett helgalet dygn med bra brudar och grabbar, slutade med stearin överallt, jag Linus & Emma i en säng & ett förbannat gäng i en husvagn. Idioter finns det gott om och vi hade det jäkligt bra! :D Badade, solade, promenrade, åt, spelade brännboll och allt däremellan. Underbart, tack alla! :*

Har inte så mkt tid att blogga =) Ska nämligen duscha och grilla innan min fina Marcus kommer och sover här, imorgon blir det stan med Emma och Alexander. Thaisilk och bio, mys.

På fredag börjar jag jobba vid åtta och efter det ska vi bada och sedan vidare på fest. Bloggandet kommer nog igång igen på lördag. Massa bilder och smaskigt kommer då. Puss!

RSS 2.0