Camping

Camping med brudarna! Om en timme eller lite mer så drar vi till Holsjunga där det ska campas, men först shopping på Willys! Weeeeho :D Love.

M, jag älskar dig .

trötttt tjej

Jag är en trött tjej som inte har gjort ett smack idag. Eller jo, hjälpt mamma med återvinning och städning... Bara så ni vet, jag brukar hänga vid skatehallen ;)

Egentligen skulle jag packa, duscha, gå ut och gå och allt såntdär.. Men jag har inte lyft röven från sängen och snart kommer jag väga 80+, vad säger ni, the ugly truth? OHYES. Nä, men känner att jag måste sluta  vara onyttig för kommer bli tjock snart, inte okej. Men jag ska testa ditt tips fina Angelina! Förresten, om ni vill läsa en bra blogg så läs hennes, följer den dagligen. Www.rollingdeep.blogg.se.

Nu ska jag gå och duscha och sedan ska jag VERKLIGEN packa, holsjunga med bf&opklasserna imorgon, samt mina fina brudar och en husvagn. Undra hur detta ska sluta :* Kommer bli grymt mysigt och detta är något jag sett fram emot ett tag, GO. Hihi.

Jag har världens bästa pojkvän.




Två måsten

Har hittat två måsten när man lön kommer, stackars min plånbok...
Dem 20tusen jag får kommer va slut, på en vecka. PUH



HM.

-

Några bra bantningstips?

Mitt hjärta


Du är den finaste jag vet.

jag älskar helger

Min helg har varit bra, som fan också.

I fredags var det ingen skola! Gick ändå upp tidigt för att se till så mina småsyskon kom iväg till skolan. Efter det gick jag och la mig, sov till halv tio och gick upp och höjde volymen på musiken och packa och fixa mig. Sedan kom min storasyster, Nisse och Birgitta och åt frukost med mig och mami, färska frallor med skinka och gurka, MUMS. Efter det tog jag på mig halsduk och jacka och gick till fina Elin och Kevin. Var där tills klockan var ungefär halv tre och då gick jag hemåt och fixade mat. Tog bussen till Svenljunga men Marcus hoppade på i Uddebo, sedna åkte vi till Falkenberg och myste hela fredagen!

lördagmorgon åkte vi in till stan och kollade lite. Sedan åkte vi hem och lagade mat, rostbiff, potatis och sås! :D Gott som tusan. Efter det spelade vi lite kort och fixade tårta, firade morsdag lite iförväg och spelade ännu mera kort. Efter det gick jag och Marcus och myste och kollade film. Death Race, en cool film! :D

Gick upp hyfsat tidigt idag, åkte och köpte glass och sen tog bussen hem. Denna fina söndag avslutades med en glad Caroline, en hyfsat cool Pieter och en väldigt bra Marcus, samt en pizza och lite god mat. Lalala, världens bästa helg! :*

Denna vecka som kommer är helt full. Har mängder att göra!
Måndag - Tvätta och packa
Tisdag - Op/Bf dagar, sover i Holsjunga
Onsdag - Slutar elva, antagligen leka med bästis efter Holsjunga!
Torsdag - Borås med E, A & M. Bio & Thaisilk!
Fredag - Jobb till halv fyra, stadsparksbadet med C, P och M efter.

Saknar min fina bästis Rebecka.

överlycklig tjej!!!

JAG ÄR SÅ JÄVLA LYCKLIG, MINA VÄNNER OCH MIN POJKVÄN, NI ÄR BÄST I HELA VÄRDLEN!

Jag klarade fucking engelska med G.
Jag klarade svenskan med VG.
Jag klarade omvårdnaden med VG.
Jag klarade idrotten med G.
Jag klarade etiken med VG.
Jag klarade matten med G.

Jag är så jävla lycklig. Jag har haft världens bästa helg med världens bästa pojkvän och världens bästa vänner. Jag fick även världens bästa avslut på denna helg, ett mejl av min engelskalärare där det stod mitt betyg. Vilken jävla lättnad jag känner, hur jävla bra och lycklig jag känner mig. Denna känslan är sjuk. Jävlar, har inte varit såhär glad på jävligt länge! :D

Att gå från nästan alla IG, till dessa betyg är jag jävligt stolt över.

Ska blogga mer om min helg strax! :)






falkenberg hela helgen



Vaknat för en stund sen och klätt på mig osv. Nu ska jag och mami äta frukost, nybakade frallor, mums. Sedan ska jag ner till fina Elin och ta en fika, mysigt! Efter det ska jag hem och packa det sista samt göra middag, sedan tar jag bussen till tranemo och byter till svenljunga och får möte av babe på bussen. Ikväll någon gång är vi framme i falkenberg men då blir det bara massa mys så skriver nog inget mera idag ;)

Har fyllt på mobilen med musik nu, vad hade jag gjort utan musiken?
Efter helgen kommer det massor av smaskiga bilder, bra va?
Puss! :*


maddi jane




Grym tjej!

i miss you guys



-



Igårkväll sov jag hos babe, åt korv och kollade på film. Imorse vaknade jag och kände direkt att jag hade vaknat på fel sida, blir fly förbannad och går iväg i min egna värld. Usch blä och fy. Gick till bussen som gick tio i nio för jag trodde vi hade sovmorgon, men ikke sa  nikke, tydligen började vi åtta så fick frånvaro fast tror Malin är så snäll så hon tar bort den. Åkte bussen och träffade Linus och Pierre, umgicks me dem hela morgonen och sedan gick och åt med tjejerna, tog Jennys bil och tog med oss Hannis och åkte till Jenny och träffade prinsarna och åt lite glass. Gott som tusan! :* Nu har jag precis haft betygsprat med Susanne och jag får ett bra betyg, så jäkla great! Ska även ha betygsprat sedan på idrotten och volleyboll. Sedan ska jag äntligen få åka hem och lägga mig i sängen.

Ska packa till helgen, om det blir nått. Och tvätta lite eftersom papi är i norge och fiskar så får jag sköta det nu. Gottmos eller inte.. Maha. Efter det ska jag sova tidigt för imorgon är jag ledig och ska spendera min dag med Elin och Kevin som jag även träffade igår. Ska baka kladdkaka och dricka kaffe. Efter det tar jag bussen till Svenljunga och åker. Om jag får pengar dvs... Dumma lön som inte kom igår, får ringa och fixa det idag.

Jobb nästa fredag också, love it! :*

Jag älskar mitt liv.




dagens

Dagens låt: Smurfarna
Dagens underbaring: Emma & Moa. 
Dagens frisyr: Knut på huvudet.
Dagens klädsel: Ingenting. 
Dagens händelse: GÖTT, ska jobba nästa vecka
Dagens planer: Mysa med babe
Dagens vill ha: Löön och helg
Dagens saknad: Papi
Dagens drog: Musik
Dagens tråkigaste: Skolan
Dagens finaste: Marcus
Dagens måste: Ingening, för en gång skull.
Dagens dricka: Blåbärssoda.
Dagens köp: Inget.
Dagens mat: Skolmaten, god fisk :)
Dagens sjuka: Mensvärk!
Dagens kärlek: Marcus.
Dagens mående: Bra som saaaatan.

Sitter hos babe, ska äta lite och sedan mysa hela kvällen =) Ska nog se någon bra film och sådär. Imorgon hade vi tydligen sovmorgon, inte säkert men tar det endå. Hihi, busig jag är :$ På fredag är jag ledig och då ska jag umgås med Elin och Kevin, efter det åker jag och babe till falkenberg. SWEET


En pigg erika & en glad ulrik




helvetesmorgon


Morgon_trött_tjej här.

Sitter på omvårdnaden med Ulrik, Sandra, Emma, Jacob och Linus. Har haft en helevtesmorgon men tur att man har underbar mamma och underbara vänner som gör dagen bättre. Började med att jag nästan försov mig, skulle cykla till stationen med mamma cykel som har funkat hur bra som helst flera veckor, självklart hoppar kedjan efter halva vägen och jag får gå hem igen. Då säger mamma att vi ska köra efter och vi hamnar ute på 27an. Snubblade ur bilen och sprang som en tok fram till bussen, AND HERE I'AM.

Har betygsprat och jobbar med våra inlämningar, tror dock min inte kommer komma in på fredga för jag har ingen ork. Skönt att vara lediga på fredag dessutom, åker till falkenberg med finaste efter han slutat skolan. Mysigt att träffa min andra familj igen, wii.

Igår gjorde jag inte så mycket, satt med mamma framför tvn med avstängd dator och tog det lugnt efter jag hade bäddat rent min säng. Sov jäkligt gott inatt, ihi.

Efter skolan idag kommer Elin och Kevin, ska fika med kladdkaka och cappucciono. Trevligt värre. Efter det ska jag åka till min prins och sova där över natten, så jag slipper sova ensam. GÖTT, SCORE! Han är bäst, ihi.

NU - Plugg!! :*

min baby är hemma igen


Min baby är hemma igen, dock så hittar jag inte mitt minneskort till honom så springer runt som en jäkla tok för måste ha musik på bussen imorgon! Blivit galen nu när jag inte haft en sån mobil. Trogen kärlek, det är du det. Ska fortsätta leta som en tok efter jag har bäddat rent min säng! Så jäkla skönt att lägga sig i en nybäddad säng.

Idag har jag gjort ingenting... Sovit hela dagen. Haha, det behövde jag nog faktiskt. Imorgon blir det en lång dag i skolan och efter det kommer Elin och Kevin hit på fika, ska göra kladdkaka och kaffe till tantisen. Gilla, hihi. Efter det ska jag sova som en tok igen.

SÅ JÄVLA GÖTT att vi är lediga typ fyra dagar snart, på fredag gav älskade Maggan oss ledigt! Så jäkla underbart. Ska åka till Falkenberg med finaste i helgen, så får se hur mycket plugg det blir. Ska spendera varje minut av att pussas och ligga i hans famn, saknat det så. Du är bäst!

Nej, nu ska jag bädda sängen och fixa kvällsmaten tills dem andra kommer hem. Love!


Matte A nationella

Sitter i cafe med underbara tjejer, Sandra, Moa och Emma. Känns så jävla grymt, har verkligen världens bästa vänner!! Höll på att försova mig lite imorse eller jag orkade inte gå upp, men tur att jag har en broder som tvingar upp mig. Undra hur det ska gå när han flyttar snart ;) Hioho. Sedan började denna underbara tisdag med matte a nationella, det gick nog jätte bra! Kändes så iallafall, för en gång skull kändes det riktigt bra. Men är endå nervös.. För att få g så måste jag få 9 poäng på denna delen.

Lektionerna återupptas vid 10.30, då har vi nog ingen lektion.. Så börjar vid halv ett igen, då har vi engelska och etik. Dock inte så jobbigt för på engelskan kollar vi film och på etiken jobbar vi med ett arbete. Gjorde även färdigt min engelska igår, så jäääävla jobbigt. Ville verkligen inte sitta med det men hellre ett betyg.

Ska ut och gå med Beckis i eftermiddag, sedan städa. Mer har jag inte planerat. Känns som om det är torsdag idag och jag är jävligt trött och vill ha helg nuuuu. Helg & falkenberg, mums :*

Puss!


Plugg och lite mer plugg

Dränker pluggen i musiken. Love it :*
Sedan ska jag duscha och sova så blir inget mer bloggande idag. Puss



fan vad jag älskar dig!


Du är fan så jävla grymt bäst!!!!

Puss

Jag har det allmänt bra med finaste Emma.

Sitter i studiehallen med Emma och bloggar, läser bloggar och kollar facebook. Eftersom båda har pojkvänner och umgås med så missar man sånt ibland och det tar tid att läsa ikapp måste jag säga ;) Men vi är jäkligt lyckliga endå. Har precis varit på en föreläsning, en präst som förläste för oss. Riktigt bra faktiskt! Blev chockad för det var bättre än vad jag trodde. Sedan har vi ätit med, äcklig mat men vi dränkte det i vitlök. Maha :*

Nu har vi bara en engelskalektion kvar, ska skriva på min engelska och skicka in den idag så jag möjligtvis får ett betyg i engelskan. Hoppas på det bästa! Sedan ska vi dra oss mot ungdomsmottagningen för måste beställa mera preventivmedel, duktig som jag är. Antecknar alla?! Woho.

Sedan ska jag hem och äta och efter det blir det en lite längre promenad med Elin och lille Kevin, så roligt att börja röra på mig igen! Innan gick det hur bra som helst med promenaderna men har kommit av mig lite. Dock så var jag och prinsen så duktiga i helgen så! Ska blir trevligt att träffa på Elin igen, iallafall. :D

Efter det blir det nog lite plugg, ska bli skönt nästa vecka då betygen är satte och vi inte har lektioner!! Dessutom är vi lediga torsdag, fredag och måndag och sedan slutar vi på onsdagen. Då är det fest på kvällen som gäller och dagen efter ska jag kolla brors student! Love it.

På onsdag får jag även min första lön!! Stor_tjej_94. Hihihi, busigt värre. Gott som fan med pengar, dock är det inte så mycket denna månaden men bättre än inget. Längtar tills juli, då jag får andra lönen och ska shoppa som tusan! Blandannat en ny plattång och en hårddisk. Sedan maaaassa kläder, mums :*

Puss på er!



sweet dreams


Med dig är jag lyckligaste tjejen på jorden.

filmtips till er som älskar film

Finns att ladda ner här: http://swesub.tv/torrents-details.php?id=4323

"
Dave Lizewski är en vanlig gymnasieelev som har ett stort intresse för serietidningar. En dag bestämmer han sig för att bli en superhjälte, trots att han inte har några krafter eller någon egentlig anledning."


lycklig


Födelsedagsbarnet på bild. Grattis & ha en underbar dag hjärtis! =)

Tänkte berätta lite om min helt underbara helg, vill först tacka alla som var med! Speciellt grabbarna jag var med innan vi drog till Stephanie och även dem som var där. Har varit med världens finaste pojkvän hela helgen också, hur underbart låter inte det då? Lycklig tjej som bloggar som bara den!

I fredags åkte jag hem, skolan var bra men fick dock ingenting gjort. Åkte hem och träffade Rebecka en snabbis, hon kunde inte åka med för att hon var sjuk.. Men drog till tranemo med storasyster och köpte dricka och sedan tog jag bussen till Dalstorp där Marcus och Felix mötte upp mig. Gick hem till Niklas och hade det allmänt bra, drack lite, åt lite grillat, lekte med Lucas en del och spenderade tid med grabbarna Gomed och familjen Sörensen och Janson. Efter det drog vi vidare till Stephanie, åkte fem i baksätet, det gick men ingenting jag gör om! Haha. Hade iallafall en riktigt trevlig superkväll!! :*

I lördags vaknade jag upp jämte världens finaste, vi sov tills klockan slog två och gick upp och åt köttbullesmörgås till frukost.. Mådde lika bra på morgonen och sedan fick vi för oss att vi skulle skjutsa varandra på en cykel till Uddebo, inte så jobbigt som jag trodde. Tog med oss kött och pommes till för att grilla när vi kom till Uddebo, gott som satan. Såg en väldigt bra film, ska lägga in den sen! Myste resten av kvällen och cyklade fram och tillbaka till Tranemo.

Har sovit och degat i sängen hela dagen idag. Eller till halv tre då vi tog cyklarna och cyklade mot Tranemo, prinsen följde mig en bit och sedan cyklade jag själv för att möta mamma på willys. Handlade mat och åkte sedan hem och åt. Ska strax ta mig in i duschen, underbart.

Puss!

fäzt


Såhär ser det antagligen ut i Dalstorp ikväll. Antingen hos Stephanie direkt eller hos Janson. Kommer bli en super duper kväll och jag ser fram emot detta! Ska sno Marcus bacardi melon och shota, mums. Puss!

Musik är min terapi


Mr.P.

Bästhäst

I am no prince
I am no saint
I am not anyone's wildest dream
But I will stand behind
And be someone to fall back on

Hade en jätte bra dag! =) Hade bra lektioner, bra vänner och fint sällskap helt enkelt. Ibland älskar jag skolan, ibland vill jag verkligen inte dit och ibland hatar jag det. Idag var en sån dag jag älskade det! Fick VG på min omvårdnadinlämning och mindre bra på matte nationella men det gick, skrapar ihop några poäng på nästa del! Idrotten var även skitskoj, Jens hade med sig sin minidotter som var med och lekte lite och även kramade mig när jag gick därifrån, trodde jag skulle dö så söt! Jag och Emma hade även skoj när vi brottade bort Joel, Emil och Ulrik ett par gånger, hjälpte dem andra riktigt bra ;) haha! Sedan hade vi även hinderbana i lag, man skulle knyta ihop sig och klara det, jag, Moa, Sandra och Emma teamet vann två gånger, riktigt grymma är vi.

En riktigt bra dag avslutar jag med lite plugg och äpplepaj. Love it!


-

Allting handlar inte om rätt och fel. Fattar du inte det? Det handlar inte om vem som ska vara bäst. Det handlar aldrig om rätt och fel. Allting det handlar om är att man måste ge och ta, man måste bjuda till och ta lika mycket. Det handlar om hur jag känner och hur jag tycker. Det handlar om att man är två om allt, inte en. Man måste lyssna och ta åt sig, inte bara lyssna och låta det åka ut genom andra örat. Det handlar om respekt, tillit och att trivas. Om man inte litar på varandra fungerar ingenting. Det handlar inte alltid om rätt och fel. Tänk på det!

Sitter i skolan nu, mindre rockigt då jag bara vill gömma mig under täcket och ligga där hela helgen. Känner att jag behöver vara ledig och vila nu. Har gett allt i skolan och därför känner jag mig förtjänt av sommarlovet, längtar tills det kommer. Men det är inte långt kvar nu. Jag har engelska och ska skriva på min inlämning så jag troligtvis får g i kursen. Har även g i nästan alla andra kurser också, ska göra ett prov i datakunskapen och sen ger jag fan i skolan.

Ska vara barnvakt när jag kommer hem, laga mat åt småttingarna och gå långpromenad med hundarna. Sedan ska jag plugga det sista på min omvårdnadsinlämning och även dammsuga mitt dammiga rum. Det är nog det som är negativt med att bo i källaren, det blir dammigt lätt och det är mycket spindlar! Läskigt.

Längtar tills imorgon då vi ska äta god mat och fira Stephanies födelsedag så det rycker i taket. Sweeeet! Blir förmodligen riktigt trevligt och jag ska ha kul!

Nu ska jag skriva på min engelska, ha en bra dag för det ska jag ha!!


Du är bäst ❤

Love me.

Sitter i min soffa med musiken på högsta volym, har inte lyssnat på hela dagen och musik är min terapi. Ska strax gå och duscha och packa idrottskläder, imorgon är det äntligen en helt vanlig dag och det är skönt. Har bara haft massa konstiga dagar och skit, underligt.. Knappt två veckor med vanliga lektioner kvar, blir galen! Fan sommarlov snart, har gått hela ettan redan, så jäkla sjukt!!

Ska även byta skåp med min fina storebror så jag slipper ha underskåp längst bort. Istället får jag överskåp nästan jämte Rebecka, skitbra ju! Eftersom vi inte går i samma klass eller nått sånt så träffas vi aldrig.. Det är lite tråkigt :( Har iallafall spenderat min dag med henne och vi gick en sväng med hundarna och jag även följde henne hem. Mysig tjej dedär!!

Har lite ångest över alla nationella prov vi har nu.. Blir galen på dem, fick iallafall G på engelskadelarna. Rockig jag är :D Haha.. Nej men vi har skit mycket nu i skolan och jag har ingen ork kvar, längtar verkligen till vi slutar. Ska bli så häftigt underbart verkligen.

Ska städa mitt rum imorgon med och packa lite grejer tills fredag då jag ska till Rebecka och sedan vidare till Dalstorp. Sedan efter det sover min fina här och jag slipper sova själv, WOHO.

Tänkte slänga in en bild från när jag och Jenny var i Borås, fina du!


19940506



kladdkaka & plugg


Underbar sång från filmen "Bandslam".

Sitter i köket med underbara Rebecka. Vi har precis slängt ihop en kladdkaka och ätit lite mat, till kladdkakan ska vi plugga samhällskunskap & omvårdnad. Måste  säga att min kladdkaka blev grymt bra denna gången! Weho. Ska försöka bli färdig med inlämningen och så så jag inte har någonting i slutet av veckan och bara kan ta det lugnt. Btw, ni ska veta att jag har världens bästa bästa vän!!

Har fått en del funderingar över vartifrån jag får mina bilder jag har på bloggen. En del fotar jag själv med kamera och en del tar jag från en hemsida kallad "weheartit.com". Där finns tusen bilder, eller nej miljoner av bilder. Man kan söka på ord eller gå in på kategorier. Skitbra!!!

Kriget har även satt igång på Tranemo Gymnasieskola, så jäkla roligt! Idag började det med massa lappar.. Hittade en som var så jäkla rolig!! "Tps ger lågstadiet en ny chans." Hahaha, så jäkla rätt och även så jäkla roligt!!

Nu ska vi fortsätta plugga, puuuusss alla fina!!




Du är min prins





bildbomd

Såhär skoj har vi på engelskan, woho.
Kass weeeebkamera men endåååå :D

söte

marcus om I FUCKING LOVE YOU, MY MAN:
ååh, elaking. älskar dig mest. puss på dig min lilla mäskdunk!

marcus om GLÖMDE SÄGA EN SAK,:
så söt är du, <3 jag älskar dig mest gullibulli

marcus om ONDSKAN:
sötis, jag älskar dig 1000 gånger så mycket och hoppas du vet att du är mkt bättre än bästbäst mitt lilla smultron :D

marcus om DUMMA DATOR:
jag älskar dig också. den här tiden med dig har gått så snabbt. känns som det bara var några månader sedan vi blev tillsammans. är fortfarande lika nykär i dig som jag var när vi blev tillsamans. du är den bästa som finns och hoppas att att dom här 1 åren och 9 månaderna bara är en början av vårat förhållande <3



Världens sötaste kille eller? Kollade lite på min gamla blogg och hittade detta av typ hundra kommentarer han har skrivit.. Tror jag dör så gulligt, haha! Mesig jag är. Men han är faktiskt typ världsbäst, så hiiiimla bra asså. Har spenderat två år med dig och det var nog det bästa jag har gjort hitills. Men vem vet, det kanske inte är du som är Mr.P ;) Hihi, du är den bästa jag har!! Kärlek till dig gullis :*

Sitter på matten, i brist på vad jag ska göra för att jag inte har böcker med mig så sitter jag här och babblar på som en tönt. Men jag gillar't.. Hiho. Nej, nu ska jag inte skriva mer onödiga grejer. Skulle bara slänga in dessa rader till världens bästa Maaaarcus! Ohalala. Puss på er

But you'll always be my hero, even though you've lost your mind.




Svårt att ta kritik.

Sitter i skolan nu, har inte bloggat på typ hundra år.. Nä men har inte haft dator sen igår, var ju på revyn och sedan åkte jag med Mr.P hem, hade jätte mysigt men dock värre att gå upp imorse när vi myste, varmt och mysigt så är man tvungen att gå upp i kylan och gå till bussen för nationella. Pust...

Nej men har haft nationella idag, tror det gick riktigt bra =) Är nöjd iallafall. Sedan har vi haft hål, jätte långt och segt. Men spelade kort med brudarna och killarna i min klass. Trevligt! Sedan ska vi ha matte, engelska och svenska. Tror inte vi gör något speciellt så det blir nog inte så jobbigt.

Iallafall, så var vi ju på revyn igår. Blev riktigt besviken faktiskt, hade nog förväntat mig mera. Men tjejerna sjöng så fint så =) Men enligt mig blir revyn sämre och sämre och det håller jag fast vid. Inget illa mot er personligt, men det är liksom inte lika kul längre. Men vissa stunder var härliga och Carl-Johan gjorde ju allt :D  haha grym!!

Jag har inget annat vettigt att skriva, ska städa som fan när jag kommer hem ocn även plugga lite omvårdnad. Sedan ska jag ladda ner film och bara ta det lugnt. Behöver det känns det som!

På fredag är det fäääääst, ska till Stephanie som fyllt arton. Så hon ska ha artonårsfääääst :D Najs. Ska dit med min fina fina Rebecka! Love it hihi.

Puss på er.


snygg tjej med mysig tröja, hihi

glasögonorm

Tror jag förbannat inte klarar mig utan glasögonen... Haft på mig dem tre hela dagar nu och blir blind om jag tar av mig dem?! Vafan. Kommer nog bli en charmig glasögonorm på heltid framöver.

Sitter i köket och skriver lite på inlämningen kära Maggan gav oss idag, är så trött på skolan så jag tror jag spyr.. Haha, vill ha sommarlov och massor av jobb och pengar! Shoppa ihjäl mig och göra massa roliga grejer. Woho :D Längtar så jag tror jag spricker.. Tycker det är rätt patetiskt att artonåringar inte kan fixa sommarjobb men att vi kan, awesome!

Ska göra lite pytt i panna sen och slänga ihop en kladdkaka så jag och Jenny kan fika lite när hon kommer! Efter det drar vi som sagt till revyn som niorna har och ser om det är nått att ha.. Enligt mig blev revyn bara sämre och sämre varje år, men vem vet?! Kanske assss bra ;)

Imorgon har vi nationella i matte med, HIHI döda mig. Jag suger på matte, helt otroligt vad jag suger på det.. Haha lär mig aldrig :( Men jag har iallafall g och är skitnöjd! Oh.

NU: Stud!!






-


Du & jag.

Holsjunga camping

Jag hatar att jag älskar dig.

Sitter på engelskan nu =) Har haft datorbild med, försov mig imorse.. Inte okej! Ska ha etik sen också, sedan slutar vi och då ska jag hem och träna på crosstrainern. YEY! Efter det kommer Jenny och hämtar mig med sin brumbrum för att vi ska åka och kolla på 9ornas Revy ikväll! Funnnnny :D

Har bestämt om Holsjunga nu med, vi ska ta med våran husvagn som mamma ska köra  ner den 31:a då vi ska dit med OP och BFklasserna, hur kul?! Roligt :) Ska även ta med datorskärm osv så vi kan ha filmmys alla tjejer på kvällen! Där flyttar jag, Emma, Hanna, Jenny och Victoria in för dygnet! Längtar.

Jenny och Hanna tvekar om dem ska hälsa men dem gör säkert det ;) Mohaha.






lycka!


Lycklig anställd tjej

Är världens lyckligaste tjej nu, är även anställd! Hur coolt är inte det då? Är typ vuxen nu ju, haha!

Har iallafall lagat mat nu, kycklinggryta m. klyftpotatis och kokta grönsaker! Hur gott som helst.. Sen gick jag ner och mötte pappa på Rexam med hundarna och fixade även med mina papper och anställningspapprena!

Sitter här nu och lyssnar på musik samt lyssnar på pappa som ska fixa skattegrejs, kommer inte behöva skatta heller så får alla pengar ;) Woho.

Nej, jag har egentligen ingenting vettigt att säga, skulle bara skryta lite, maha! Puss

Promenad & jobb


- Promenad med hundarna
- Barnvakt
- Laga mat till småttingarna
- Duscha & göra iordning mig
- Ner till jobbet och fixa
- Slappa


Mitt schema för dagen. Härligt med ledig dag då man hinner med massor!

födelsedagsbarnet

Har firat min dag idag, riktigt trevligt faktiskt! Nu ska jag slå på "tretton snart trettio" och poppa lite pocorn, försöka sova lika gott inatt eftersom jag sover ensam inatt! Längtar till helgen då det blir fest och bravader. Lucky me!


fina lillasyster i sommarvädret



Bilder jag har tagit på min fina lillasyster!

Trött_tjej!!!


Underbara söndag


Denna låt skulle vunnit igår, en riktig melodifestivallåt och allt. Fyfarao!!

Denna helg får tre av tre toast hitills, ligger nerbäddad i älsklings säng och lyssnar musik och bloggar. Om en stund kommer underbara mami och hämtar mig så ska vi åka och handla grejer till kalaset jag ska ha, inte firat mig än. Sedan kommer min fina på moppen och är med också, även världens bästa Rebecka!! :D Ska göra iordning två tårtor, tycker det är skitkul, maha!

Helgen har varit bra, igår hade vi en riktig mysdag med pizza, godis och bra filmer! Sedan på kvällen kollade vi eurovisionsongcontest eller hur det stavas, haha :D

Nu ska jag mysa, hörs sen! Loooove

Min prins

Pluggar som en tok och sedan tar jag bussen till min prins!
Hörs om några dagar eller så för nu tar jag långhelg snart.


min fina prinsessa


min vackra, du är bäst

Härlig dag


Har haft en härlig dag i Borås med en härlig brud.
Nu ska jag och min godispåse plugga! HIHI.
Ser fram emot min helg, kalas och kärlek.

Du är bäst!

drar sig mot staden med min pudding




Sitter på svenskan nu, ska åka brumbrum bort till idrotten.
Efter idrotten drar jag och Jenny till Borås stad, ska checka läget och shoppa lite.
Hörs sen godingar!

Förbjuden kärlek


Detta är jag och mina fina svenska lärare Susanne! =) Eftersom jag är färdig med mitt arbete innan alla andra så har jag fått i uppdrag att skriva om förbjuden kärlek. Tänkte bara slänga in några rader till Susanne först. Du är absolut en av våra bästa lärare och när vi fick veta att du skulle va kvar ett år till så blev klassen överlyckliga. Du ska veta att du gör våran vardag mycket roligare och väldigt bra!

När jag hör orden: förbjuden kärlek så tänker jag att det är två människor som älskar varandra men som inte ”får” vara med varandra på grund av andras åsikter och tankar. Det skulle kunna vara kärlek mellan mor & dotter, syster & bror eller vad som helst men jag tänker, en man och en kvinna, en kille och tjej som inte kan leva med varandra på grund av vad andra människor (ibland ens familj) tycker och i 90% av fallen så handlar det om fördomar.

Vem är det som ens har makten att förbjuda något som kan vara så otroligt fint och vacker mellan två människor. Varför ta bort någon annans lycka bara för att DU inte tycker om den personen. Jag kommer i alla fall aldrig att ”förbjuda” mina barn till att inte få vara med den personen som den älskar. Jag KAN INTE förbjuda mina barn att älskar någon, för att älska är en känsla. Jag kanske kan förbjuda dom att träffas, eller förhindra på något sätt. Men varför skulle jag vilja göra mitt/mina barn olyckliga?


När det är något som är förbjudet, då dras man självklart till det. Även så är det med kärleken. Om man vill ha något och har bestämt sig för att fånga det så gör man det, även om det är förbjudet. Att vara kär och älska någon är en väldigt fin känsla att känna. Alla vill vara med om det och få känna den känslan, varende individ.

Att bli älskad och älska är en dröm, att få en underbar pojkvän och leva lyckligt med en som respekterar dig och älskar dig för den du är, det är en känsla alla vill ha. Förbjudet är det man drar sig till, helt enkelt.




hemligt

Jag har en hemlig dag idag
Ska göra något hemligt
som ingen får veta!!

Imorgon drar jag och Jenny in till borås, hon ska pierca tungan och jag köpa plattång. Så vi tar brumbrumen in. Har inget att blogga om. Puss!


GREAT

http://www.youtube.com/watch?v=oox22y0FLaY
Trailer på filmen, Älska mig som jag har kollat på, slutade bra men va så jävla hemsk. Att såna människor kan leva med sig själva. Som sagt så finns filmen bara på youtube, sex olika delar. KOLLA!!!




jag är bäst

JAG ÄR BÄST
FICK AS BRA PÅ MIN INLÄMNING
WOOOHOOOO
ASBRA!!!!!

-


älska mig


Glad tjej motherfucker!

Hej alla kära, inte kära, snygga, inte snygga, glada eller inte glada. Här är jag idag, rosa tunika, svart linne och chinoshorts. En glad tjej med tio fina fingrar och tio tår, woho!

Har haft engelskanationella hela förmiddagen, lyssna och läsa delen. Det var underbart roligt och vet ni? Nu har vi engelska igen, hiho. Har etik sen och ska få tillbaka vårat munvård arbete. Innan det ska jag köpa mig en smörgås och trycka i mig, hungrig tjej.

Efter skolan ska jag hem och dejta solen. Han är faktiskt väldigt underbar och fin, bra också! För han gör mig brrrun och fin. Loooove it :D

Idag åker min underbara mamma till England, även mina två småsyskon.. Tror jag kommer dö utan dem, så jäkla tomt och ensamt.. Haha! Men då sover jag troligtvis hos min man så blir endå inte ensam, kan mysa hela natten och åka till skolan och sen hem och mysa, GOS.

Ska även börja glo på en serie, den verkar vara väldigt bra, Jenny som tipsade mig. Dock finns den bara på youtube! Så den går ej ladda ner. Älska mig, heter den!

Vill bara säga grattis till körkortet min fina vän =) Du är så himla duktig!!


Dagen jag aldrig skulle komma

Sitter i köket med lurarna på och skriver på min novell. Sedan ska jag göra ett omvårdnads arbete, så jag har ingen tid att blogga mer idag. Ville önska Jenny lycka till med teoriprovet och säga att jag mår finemang =) En bra dag i skolan och allt. Love it.

Jag saknar Mr.P. Men troligtvis får jag sova hos honom imorgon eller på onsdag!! Gosigt. Puss på er :)


sommaren är här



Första dagen med shorts - CHECK

YEY, HEY LET'S GO



Föreläsning i tre timmar är rockigt, nästan hårdrock. Nä, inte så, men vad gör man inte för närvaron? Jenny sitter och pluggar sin körkorts teori eftersom hon har teoriprov sen, Victoria sitter och antecknar om föreläsning & jag sitter här och bloggar, bakom oss har vi även Moa, Sandra, Hanna och Emma. Jag har klubbor, det är göesketa gott. Tur att vi har camen att roa oss med, för detta är inte spciellt roande.

Igår och i Lördags hade jag två bra dagar. Mr.P kom till mig i Lördags efter han övningskört dit, vi myste, gick en kvällspromenad och träffade på mamma och bebis igelkott, vi åt grillat och sov tidigt för vi skulle upp tidigt på Söndag. Vi gick upp halv nio, fixade oss och åt lite. Sedan åkte vi till Mullsjö för att bygga naglar och umgås med familjen Bromander, trevligt. Trodde det skulle ta en timme ungefär och göra naglarna men det tog ungefär fem, eftersom jag inte har något att bygga på. Nu är dem fina med blått glitter och lite längre, ohlala. Gick och köpte glass och sov en stund medans mamma gjorde sina, sedan skjutsade vi hem Mr.P och jag sov!

Sedan har vi engelska och sen slutar, ska ner till mitt blivande jobb och skriva på papper och prata om löner. Gött! =) Nu ska jag spela diamond dash, puss!

Jag är kär & det är världens härligaste känsla.


-

Har haft världes bästa helg (förutom fjrotisfesten i fredags) och känner mig som en prinsessa.
Du är bäst, Mr.P!

dagens facelook



by the way

En såkallad bästa kompis skiter inte i sin bästis på hennes födelsedag.
Därför är du ingenting för mig längre, så jävla lågt.


fjortisar

Igår var nog den värsta festen jag någonsin varit på, bara en massa jäkla fjortisar som var stupfulla och gapade som jäkla hulliganer och förstörde alltihop. Hade skittråkigt på festen av många olika anledningar så gick hem redan vid halv ett. Förfesten var dock hur bra som helst och jag vill tacka er som var här, ni är underbara och gjorde min födelsedag lite bättre iallafall. La in bilder i förra inlägget och det var typ dem som togs, har några fler men vill inte lägga ut dem på bloggen.

Angående festen så blir man jäkligt besviken på vissa männsikor, det bara är så. Som jag har sagt tidigare, man tror man känner någon så bra fast man ändå inte gör det.

Hade en förbannat jobbig natt och har även haft en förbannat jobbig förmiddag, så jäkla typiskt. Sen kommer iallafall Mr.P och vi ska grilla och sådär. Imorgon åker jag och fixar naglar, ska ta kort på dem och lägga in här tänkte jag.

Har inte så mycket att säga, tack för alla gratulationer iallafall! :)


Tack för igår

Ni är bäst!





HEY HO, LET'S GO!

Jag har aldrig...

underbara vänner




HAPPY BIRTHDAY TO ME! HIHO

Världens bästa födelsedag

Har haft världens finaste morgon, helt underbara personer jag har i min omgivning. Började med att mina småsyskon & pappis kom in och sjöng med tårta, paket och fina kort. Efter det kunde jag inte somna om för att sms stormade in och blev nyfiken, så satte igång datorn och såg alla underbara gratulationer! Gilla som tusan, ni är bäst! Efter det kom jag till skolan och det första jag fick är en underbar fin röd ros av Egzona och Kaltrina! Hur underbara männsikor som helst, tusen tack!! :D

Nu sitter jag på sista lektionen och väntar på att få åka hem. Rebecka, Stephanie och Nelly kommer till mig någon gång och vi ska även äta mat ihop =) Iallafall Stephanie och Rebecka. Sedan börjar vi förfesta lite smått och sedan drar ner mot focus där festen är. Träffar alla godingar och hoppas på en superbra kväll. Sedan får jag en nattgäst med, Mr.P sover hos mig så jag slipper vara själv, hihi.

Tänkte vísa er en film som mediaklassen har gjort här på Tranemo Gymnasieskola! Den är grym och jag har aldrig hört Big Brother låten innan men nu har jg det, as bra ;) Haha.

Ni är bäst iallafall! Love

http://www.youtube.com/watch?v=52X0cUI1mw8


fredagens bravader


Hej hopp och allt däremellan!

Ligger i sängen nu och ska strax sova, pratar med brudarna och boysen angående det sista imorgon! Fredagen ropar stort på mig och som alla säkert vet är det även min födelsedag, WOHO. Har även fixat min klädgrejs men hinner inte ta kort på den nu :) har även beslutångest om vad jag ska ha på mig imorgon, som förra gången.. Haha. Sjunga och dansa väntar på oss alla!

Skulle egentligen gjort prov imorgon men känner att jag hoppar det för att jag inte har haft något tid alls att plugga. Det förövrigt suger med nationella som är typ 3miljoner stycken också! Tur att man har alla fina i skolan.

Nu ska jag drömma om Mr.P så jag säger godnatt. =)

förälskad

Mr.P, längtar tills jag får känna din kropp mot min och höra när du viskar hur mycket du älskar mig.


off the map


OLDIES ARE GOLDIES

Medans jag ligger i sängen och pluggar och längtar till fredag strömmar gamla godingar ut ur mina hörlurar! Ska städa och koppla in högtalare imorgon som vi kan ha på fredag, samt ta en lång dusch och ta hand om mig själv. Om vädret tillåter så blir det korvgrillning på fredag samt lite drickande till det innan vi drar ner på FF volym 3, så jäkla kul! Får nog dessutom en nattkompis, så slipper gå hem ensam och vara ensam under natten! Ännu mera bra och underbart. Pontus, Alexander, Stephanie, Nelly & Rebecka, det kommer bli så jävla bra!! 

Älskar mitt liv just nu, underbart. Speciellt M.

Backstreet Boys – The Call
Atomic Kitten – The Tide Is High (Get The Feeling) (Radio Mix)
Afroman – Because I Got High
Natalie Imbruglia – Torn
Joakim Hillson – Vacker utan spackel



love


stress med brudarna

Marcus = Bäst i test.

Sitter och ska ha engelska nu med Emmis och Hannis, hårdorck eller? Hatar engelska, har även haft NP idag också, det suger ännu mera! Sedan är det svenska och sen ska jag hem! Äntligen.

Fick en tidig födelsedagspresent från min storasyster igår, en klädställning som jag har önskat mig så länge! Ska fylla den med kläder och sen visa bilder. Love it!

I eftermiddag ska jag plugga det sista så veckan och helgen är fri, sedan ska jag och min babe ut på promenad! Mysigt för det var ett tag sen. Efter det ska jag duscha länge och ladda inför imorgon, torsdag är den längsta dagen på hela veckan. Har även idrott!

Har fixat allt tills på fredag nu med! Blir troligtvis jag, Rebecka, Stephanie, Pontus och Alexander hemma hos mig innan festen! Ska bli roligt.

Hanna hälsar till er nyfikna =) Maha.




fågeldansen


I think i wanna marry you



Sitter med omvårdnadsboken uppslagen i köket med hörlurarna på och i dem spelas Bruno Mars, så underbar kille! Har haft en del disskusioner nu på eftermiddagen, hoppas det blir bättre för jag är mindre stark än vad jag trodde att jag skulle vara. Man tror man känner en person så jävla bra, fast att man inte gör det och blir sviken. Så jävla hårt också. En liten grej kan bryta ner en till botten och få en kamp att komma upp igen. Jag undrar vart den Erika tog vägen som var stark och självsäker? Man blir bara så jäkla besviken & när man blir det om och om igen så tröttnar man tillslut. Idioter.

Iallfall, skulle bara säga att jag pluggar i högsta hugg, dricker te, lyssnar på underbar musik och ska ta en lång dusch sen. Har inte blivit så mycket skrivande nu men känner att jag inte är i skick för det.

Hade iallafall en jätte bra dag i skolan med alla fina vänner =) Var även med i fuldansen med Lisa och Erika och några fler, dansade fågeldansen som jag knappt kunde innan.. Haha pinsamt värre men roligt! Slutade två och åkte hem.

Imorgon är det nationella som gäller, önska mig lycka till!

Trodde jag kände dig bättre än vad jag gör.

i wanna fuck you


Weakness


beger sig in mot staden!


You're my boyfriend.


Du är bättre än bäst. ღ

Jag är kärare än kärast

Ligger i min säng och smider planer för nästa helg, denna har varit den bästa på länge!

Igår cyklade jag till tranemo, mötte upp världens bästa och cyklade till ica. Min valborg spenderades med Mr.P, räkbaguetter, kladdkaka med grädde, chips och en bra skräckis. Bättre än så kunde det inte bli! Sedan myste vi och sov tills klockan slog ungefär elva idag. Låg kvar i sängen och degade sedan gick vi upp och åt frukost. ♥

Ska strax plocka fram plugget och börja smått med det, sedan tar jag en långdusch och går och lägger mig. Imorgon åker jag med min lillebror som ska hälsa på på särskolan i Tranemo, sedan vidare till borås för att gå på öronundersökning =) Missar bara två lektioner i skolan, det är bra! Tar nog en fika på viskan med. Wihi.

Nu ska jag inte skriva nått mer, vill tacka alla som deltog i min helg, speciellt Mr.P.


RSS 2.0