-


So proud of me

Hej alla, vad gör ni? Jag är suuuur. Fick ju min kära Samsung idag, men kan dock inte börja använda den innan jag har fått hem skärmskyddet och silikonfodralet. Vet ni varför? Jo jag är en jävel på att tappa alla mina grejer. Därför kan jag inte börja använda mobilen innan skärmskydd och fodral har kommit. Men, jag har ju stått ut med min sen jag fick första lönen så varför inte två veckor till? Ohja... HEHE.

Annars då? Så gör jag ingenting vettigt alls. Kollar på Gossip Girl, lite mer Gossip Girl och Gossip Girl.. Har pluggat lite också, duktig som jag är. Hihi.

Nej, nu ska jag fortsätta kolla på Gossip Girl. För det är sååå himla vettigt! (Egentligen vill jag dränka mig själv i mina sura kinder som ser ut som bebiskinder och är tjocka) eller ska jag cykla ner och köpa en påse ostbågar? Ja det lät gott.. Så får det nog bli endå. Jaja, pusshej.

äntligen min


-

Sitter på utvecklingsstörnigslektionen och kollar på en film om utvecklingsstörda barn. Underbart att se hur folk accpeterar barnen precis som dem är och att dem faktiskt inte kan hjälpa hur dem är. Underbart söta faktiskt.. Måste vara svårt att acceptera att man inte är som alla andra, fast har samma värde som en helt vanlig människa. Nog om det!

Ska ha utvecklingsstörning i två timmar nu och efter det är det lunch. Har varit på ica och köpt en gudomligt god macka nyss med Elina. Gott som tusan! Haha har inget vettigt att berätta så babblar på om mina mackor...

Igår gjorde jag inte så mycket, dunka musik och skrev med trevligt folk. Kollade massor av Gossip Girl och tog det lugnt. Somnade självklart utan att ställa alarm! Duumma mig, men kom upp vid halv åtta. Så hann med bussen endå :*

Nu ska jag kolla på filmen! Puss

Megan Nicole


SJUK BRA TJEJ. Blir helt galen, helt underbar. Tre av flera stycken här! Hon sjunger många på youttube så bara att söka på hennes namn där.

Glad tjej med ny frisyr.



Back on track.

Igår blev en väldigt bra dag. Gick med Bekky hem men först gick vi och handla tacos, lagade mat, myste med Theodor och hade det allmänt bra ihop. Konstigt hur man kan sakna någon så mycket.. Träffade även Bekkys syster Tiffany, trevligt! Tog bussen hem och tog det allmänt lugnt, laddar ner Gossip Girl så väntar på att det ska bli färdigt. Sov tidigt också, hur skönt som helst.

Har haft sovmorgon idag och tagit det lugnt men nu svenska b nu till elva och sedan mattestuga, efter det nk och sen slutar jag. Ikv sover nog Tilda hos mig, gottit. Ska nörda Gossip Girl så hon får kolla på det varesig hon vill eller inte, boyah. Ska köpa med mig något gott hem efter skolan också, tjock som jag är. HEHE, jag är ju ett fetto... Lol.

Puss på alla underbaringar, speciellt Bekky och Theodor som gjorde min dag igår.

/ E.


alternativ mediciin

Haft en trevlig förmiddag med mami i Borås. Inskaffa ny plattång samt skydd till håret och en parfym. Sånt behövligt.. Känns dock surt när pengarna går åt. Var i skolan vid tolv, då hade jag natur och nu har jag sista lektionen som är alternativ medicin.

Efter skolan ska jag hem till fina Bekky och hennes fina son Theodor. Ska laga god mat och umgås :) Vi hörs!

mina dagar framöver



+ lite plugg såklart!

genom eld och vatten



Sitter här och kollar gamla bider på mig och Tilda blandannat och det slog mig, genom eld och vatten har det varit du och jag. Fan va sjukt mycket vi har varit med om ihop, sjukt mycket grejer vi har hittat på och sjukt mycket vi har tjafsat om. Men allt dedär har lett oss till något bra, nu är vi bästa vänner. Iofs, har vi varit det länge. Bästa vänner bråkar också, helt mänskligt.

Det jag ville säga var att jag är sjukt glad att vi börjat umgås mkt och att det är du & jag, att jag har dig vid min sida. Du är verkligen min bästa vän & man kan ha flera såna, för alla är bra på olika sätt. Men jag älskar dig! Sjukt mycket.

Rango

Busig jag har varit och inte bloggat, har spenderat min helt med Marcus, en liten del med Elinor också! Trevligt som tusan. Kollat massor av bra tecknade filmer, ätit kycklingrulle och avnjutit Marcus närhet. Nu ses vi nog inte på ett tag, eller jo såklart i skolan men inte annars! Vi har iallafall haft jättetrevligt ihop.

Förövrigt händer inte så mycket. Imorgon ska jag till Borås på morgonen och inte till skolan, ska nämligen till öronläkarn och checka min hörapparat.. Hehe, rockigt. Efter det ska jag inhandla en platttång och skydd till håret! Klippte mig i fredags också, kort kan jag säga att det är :D MEN fint. Påtal om fredags så var jag med Moa och Victoria i Gällstad och handla kläder för över 1000kr... Ouchi. Men fick mkt för pengarna och var väldigt nöjd! Vi hade himla trevligt.

Nu ska jag dunka Justin Bieber och städa lite, sedan kommer min sängkåmpis Tilda och sover här igen!! Det har blvit lite av en standard nu. Men gud vad jag älskar dig bästa vän! :)


-

Har varit i Gällstad med mina fina tjejer, shoppat och ätit gott.. Dock fick mitt bankort lida lite men gaderoben fick välkomna in nya fina saker. Kunde inte få en bättre eftermiddag! Nu ska jag försöka ta mig till min fina pojkvän i uddebo, återstå att se hur det går eftersom det är så jobbigt att sätta arslet i bilen och köra 6 km... Hehe.

Skolan har varit bra denna veckan, dock lite personer som har problem att lyssna mera än jag. Ett tips, skaffa hörapparat. Hahaha, fattar inte hur barnsliga folk kan vara faktiskt. Usch!

Nu har jag ingenting mera att säga, ska duscha av mig, platta mitt nyklippta hår och försöka fixa skjuts. Puss på er!

trött chey

Jag är varm och trött. Sovit som en gris inatt med min sängkåmpis.. Gick upp vid tjugo i sju och fixade till mig lite inför den längsta och jobbigaste dagen på hela veckan. Plattade håret igår så behövde bara fixa till det, fast egentligen finns det ingen vits att göra det för när jag går utanför dörren kommer lockarna fram en och en. Har utvecklingsstörning nu tills klockan slår tjugo i tio, efter det har jag tio min rast och sen två timmar medicin. Rockigt eller? Köttkaka idag iallafall, min favorit så har något att se fram emot dessa två långa lektioner.

Har ju även klippt av mitt hår, ni ska få se resultat. Nu är det dock lite halvlockigt och fult men endå, en bild ska ni iallafall få se eftersom ni snällt bett mig om det.

Har inte så mycket mera att säga, imorgon blir det lager157 med Moa, ska bli trevligt! Efter det ska jag vara med Marcus, hela helgen. Äntligen!!


sovdag

Har haft en riktig sovdag idag!! Kom hem vid halv fyra, helt slut.. Somnade nästan men gick upp och åt lite först. Sen somnade jag tills klockan var strax efter sex. Gick upp och duschade, hitta en farfarspindel, fönade håret, plattade håret och la mig i sängen. Snart kommer min sängkåmpis hit, ska bli myyysigt. Kvar att göra idag är att ta fram kläder, packa väska tills imorgon och äta kvällsfoood.

Ligger i sängen och kollar på True Talent, det är riktigt bra faktiskt. Gråter av lycka vissa stunder!! Fyfan va härligt att dem inte är ytliga och går efter utseende och pengar. Rebecca var riktigt duktig, håller på henne. Mera sånahär program borde det finnas.

Nu ska jag fixa kvällsmat i pausen!! Puss


Du kan inte alltid vara stark.


to cool for school

Sitter i skolan och har utvecklingsstörning. Första lektionerna är alltid så dryga när det bara är en massa mål, betygskritier osv.. Har planerat för insparken på fredag, kommer bli jävligt kul om vi får våran station igenom!! Har köpt mig en snickers som ligger i min ficka och läskar mig, känns lite sisådär att plocka upp och äta den på lektionen med en ny lärare. Har även medicinsk grundkurs sen i två timmar, men först nu utvecklingsstörning i två timmar!

Igår var vi i lägenheten och fixade, orkade inte blogga när jag kom hem på kvällen. Men vi fick nycklar, mätte väggar osv. Mysigt :) Träffade även alla goa grannar, det blir nog skitbra detta. Men ska även vara hos pappa som har kvar huset, så blir lite variation.

Nu ska jag skriva ett brev till min lärare!! Puss

-


Just nu


Känner jag mig såhär.

Ska gå och lägga mig nu för att orka upp imorgon, idrott första lektionen rockar fett. Dessutom med Daniel och inte gamla Jens, hur ska detta gå?? Måste packa väskan och sedan lägger jag mig som sagt, trött tjej som nästan somnat hela dagen.. Gjorde en äpplepaj för att undvika att somna, bäst så kanske? Har väntat på ett telefonsamtal sen klockan fem också, inte speciellt kul men nu vet jag iallafall.

Mami var så snäll och köpte en ny almenacka jag ska ha i skolan, svart och stor och fin. HEHE, puss på det. GODNATT RANDOMS SOM KOMMENTERAR MIN BLOGG. (fett irriterande))))

äpplepaj

Gör en äpplepaj för att hindra john blund att komma i närheten.. Har även kollat mobil som jag ska beställa!! Har lagat en massa mat och varit lite med Tilda idag. Imorgon ska jag även titta tapet och åka till lägenheten.

Har ingen ork eller lust att blogga, tråkigt.

Äntligen hemma!

Hemma i min världens skönaste säng och kollar på OTH samtidigt som jag kollar facebook osv.. Har haft det mysigt hos Marcus och skulle egentligen stanna tills imorgon men kände att jag skulle vänja mig lite först vid skolan. Har ätit grillat med familjen samt Marianne nyss! Gotitt som tusan var det. Nu ska jag snart ta mig i kragen och gå upp i duschen samt platta mitt korta hår tills imorgon, eller sova med blöt och få mina lockar. Blev svårt val nu, hihi.

Imorgon är det ju skola som gäller, har tre lektioner och det är NK, SH och Hälsopedagogik. Efter det slutar jag tjugo över ett och då ska jag välja tapeter till mitt rum hos mami.

Har lite planer inför helgen och hoppas det blir mysigt!:)


-


yes!

Festen igår var väldigt lyckad, lyckas alltid fastna på fula bilder dock. Hade lite smått förfest hos syster med Elinor, Victoria, Rebecka, Andriett, Miriam och Paulina. Hade väldigt trevligt med mina gamla fina vänner samt en hel del nya också :) Nu ska jag snart åka till babe och mysa resten av helgen, stannar förmodligen där tills måndag. Trevligt tycker jag allt.. Så vi hörs om ett tag, stay there!

PS. Har klippt av mitt hår. DS.

-


oooooh

Håller med Elma, kanske ska skaffa en blogg med lösen där jag kan yttra mig om ALLT, utan att få elaka kommentarer osv? Hm... Funderar starkt på detta.

Förövrigt gör jag ingenting just nu. Dagen har jag spenderat med fina Rebecka, kollat på film, bakat, ätit  osv.. Har bara tagit det lugnt och laddat inför skolan imorgon. Har även duschat och packat en liten väska som ska med imorgon!! Längtar tills jag får krama om alla babes, riktigt hårt. Ska bli skönt att komma in i rutinerna osv, snart flyttar mamma till Gällstad också så kommer även tillbringa tid där.

Imorgonkväll är det fest!! Som jag har längat och ha  något att göra på kvällarna, ska bli riktigt kul :) Ska se om min man vill sova här på kvällen också, kanske, kanske inte. Hoppas på det bästa iallafall!

Vårat schema var ju inte direkt så rockigt, men sökte på mitt personnr och såg att jag inte ska ha alla dem där lektionerna och att mitt val inte ligger till fyra! ROCKIGT. :*


schema


F - Ö - R - J -Ä - V -L - I - G - T !!!!

Årets schema suger, förra året hade vi bra schema och nu såhär, förresten, vad är NK och SH ???? Döda mig, långsamt...

Dock saknat min fina Hanna och alla andra så ska bli superkul att komma tillbaka, det här med schemat är inget rockigt.

Love





One day when the sky is falling,
I'll be standing right next to you,
Right next to you.
Nothing will ever come between us,
I'll be standing right next to you,
Right next to you.

glad chey



Tildas askassa Iphone kamera förövrigt, hahaha.. Fattar inte hur folk kan få en att tro att Iphone är så jäääävla bra när en sån liten grej som kameran suger rövhål. Hehehe, back on track! Är hemma från Falkenberg nu, har varit jobbigt samt bra, tur att jag har världens bästa pojkvän. Vi har spelat spel och umgåts, ätit god mat och sovit ut. Sitter här och lyssnar på Newkid och Gleee samtidigt som jag kollar runt och skriver med lite folk.

Imorgon ska jag umgås med fina Rebecka och hämta ut mina kläder samtidigt som jag taggar inför skolan på fredag, känns sjukt att hela sommarlovet redan gått och att jag börjar på fredag igen.. Hoppas tvåan går lika fort som ettan gjorde! Klarade allt utmärkt.

Väntar också i spänning på min lönespec, som antligen kommer imorgon! Då ska jag beställa ny mobil och köpa plattång, hoho.

Puss på er!

egopics







myspys

Hade en jätte mysig kväll/natt igår med Ronja, Simon och Tilda. Spelade kort, åt paj, pratade och skratta sjukt mycket. Nu ska jag fixa mig för att sedan åka till Falkenberg, slänger nog in en egobild sen iallafall! Höhö.

Justin Bieber – One Time
Veronica Maggio – 17 år
Miley Cyrus – When I Look At You
Michelle Branch – Everywhere

-

Sätter på film nu och äter lite blåbärspaj med bästis Tilda. Saknat henne mycket! Sen imorgon åker jag till Falkenberg med Marcus, ska bli mysigt. Kommer nog hem på onsdag igen skulle jag tro, sen är det skola igen. Känns riktigt roligt faktiskt, på ett sätt iallafall. Får väl se!

Nästa vecka flyttar jag till Gällstad. Puss på det!




Grr


nyduschad



Hehehe, mina tuttar syns nästan på bilden. Eller nej... Sitter här nyduschad och kollar facebook, tycker det har blivit så roligt nu senaste tiden för det finns så mycket konstigt och fult folk här i världen, tänk att jag har 600 vänner på facebook och vissa av dem är ju helt koko. Iallafall, inväntar min fina Tilda och ska ha tjejnatt idag!! Dock måste jag gå upp hyfsat tidigt för att ta mig till Borås sjukhus. Återträff om hörapparten, jag har dock inte använt den pga att jag jobbat osv, men får väl se vad dem säger.

Lyssnar på Bieber och tar det lugnt efter min fina helg hos baaaby. Vi har inte gjort ett skit vilken är jävligt skönt för jag började mitt sommarlov i torsdags, vi har ätit och kollar serie/filmer samt gjort sönder en säng! Hahaha, fattar inte hur jag lyckas med allting men kul att man kan roa folk.. Dock tyckte inte Marcus det var så roande och spika ihop sängen igen, men det gick! Duktig_kille_94aaaaa.

Nu ska jag blogga vidare, men först göra färdigt min header samt göra om bloggen litegranna, vid nio ringen dörrklockan och då blir det blåbärspaj och mys med finfina Tilda! :*

Nyabyxor_94 hehehehe

Har jobbat sin sistajobb dag och är nöjd! Nu fixar jag mig och åkert iväg till babe för att inleda mitt fina sommarlov med god kvällsmat, pussar och hheroes. Har nya byxor också! Det sista för min julilön.. Nästa lön blir det en ny fin telefon och massa annat, mums. Bara att invänta lönelappen.

Snart börjar skolan!! Längtar efter mina fina vänner men längtar mindre till alla ettor som ska börja, haha suck. Men det blir bra, tillslut.

Slänger in en OUTFIT ;) Haha med min nya fina jeans.




friends

Ligger här i sängen och skriver med några vänner på fb och smider planer. Blanannat för morgonkvällen :) Känns härligt att veta att man har vännerna där. Dagen på jobbet idag gick supoerbra och superfort, imorgon har jag min sista jobbdag och det känns fantastiskt. Har varit så duktig och jobbat nästan hela mitt sommarlov och snart börjar skolan igen, då blir det plugg, plugg och lite mer plugg. Emellanåt blir det flytt också. Känns helt okej faktiskt!

Känner att det kommer bli bra, fantastiskt.


min egna


Jag älskar dig mera än någonting annat, du är den bästa jag vet.
Ingen annan får mig att må så bra som du, mitt hjärtegull.
Världens finaste Marcus Rinta-aho.

idioter

Så jävla trött på folket häromkring. Ni tror ni är så himla mycket bättre än alla andra men egentligen undrar jag vad som får er att tro det? Ser inget speciellt i er precis och det enda man hör är skitsnack om er. Nu kommer jag säkert få en massa kommentarer om hur jag är osv, men det värsta är att INGEN av er känner mig. Ni kanske kände mig innan men faktiskt, people can changes. Så, ville bara säga att, idioter finns det gott om men ingen känner er bättre än er själva så skit i dem! :) Så jag säger, fyfan va skönt att flytta. Dock två år kvar i skolan, men man kör sitt eget race och håller sig hårt omkring sina riktiga vänner.

Ligger i sängen och kollar på Bieberfilmen, för sjunde gången? Så himla bra. Den ska man se om man är nere eller något, man blir lycklig av den. Snart ska jag ställa alarmet, äta kvällsmat och imorgon ska jag jobba mitt näst sista jobbpass för sommaren! På torsdag är sista så tänkte baka något gott till godingarna på jobbet. UNDERBART att ha mitt första jobb hos er :) Både erfarenhet inom vården OCH kök nästa sommar, boyah.

Har spenderat mina två senaste dygn med min underbara pojkvän, vi har bara njutit av varandras sällskap helt enkelt. Nu ska jag jobba och sen ses vi igen!! Ska även träffa mina underbara fina vänner innan skolan och ha tjejkväll osv.. Ska bli härligt att vara lite ledig innan, men även skönt att få igång skolan och rutinerna igen. Bara två år kvar!


Bara 18 dagar kvar

Tills jag får beställa min goding.
Är så trött på min mobil så vill bara slänga den i vägen.


Flytt

Ja, jag ska flytta. Efter nästan 14 år i detta huset ska jag flytta. Eller ja, min mamma ska flytta och jag flyttar med. Det är många som undrar vad som händer och vi ska flytta till Gällstad, det blir nog väldigt bra. Det går bra bussar till och från skolan, lite större och roligare stad osv.. Dock har jag inte en enda kompis i Gällstad men hoppas det fixar sig, det är ju inte så svårt att fixa kompisar! :) Vi ska flytta till en tvåvånings 4:a. Jag och mamma, samt mina tre småsyskon kommer vara där till och från.

Jag tycker det är tråkigt, men samtidigit roligt. Hoppas på det bästa iallafall! =)


Bild i repris.

trött tjej

Ligger nervbäddad i sängen med datorn i knät och kollar på Paris Hilton new bff eller nått.. Haha helt cp program. Ska snart upp och ta en tallrik glass och kolla på film, ska bara ligga i säöngen hela dagen för attjag jobbar imorgon också. :) Har jobbat hela morgonen idag, kom hem vid elva och sov till ett typ. Men har inte så mycket att berätta, blir förmödligen Gällstadsbo snart, någon som bor där? Hehe.

Puss

hejhejhej

Jag är bara fjorton år.


...

Ingen rubrik. Har jobbat och jobbat den senaste tiden, snart tar jag sommarlov men först fyra jobbdagar till. Igår var vi i stan och det var woooonderbart, träffade nytt folk osvosv. Bra kväll! Dock inte lika smarrigt när jag skulle gå upp imorse, men det giick. Nu ska jag och mamma iväg på en tripp.. Är dock inte på världens bästa humör.

Det händer verkligen.

Hey ho, let's go


Åker till Borås med fina Rebecka och träffar allt folk, ska dock hem tidigt för jobb imorgon. Lucky me... ;)


Hey ho, let's go


Åker till Borås med fina Rebecka och träffar allt folk, ska dock hem tidigt för jobb imorgon. Lucky me... ;)

when i look at you

Sen jag kom hem har jag hunnit se två filmer, samt ätit och vilat. Ena filmen jag såg heter "The last song". Kan tänka mig att dem flesta har sett den redan, om inte tycker jag ni ska se den. Filmen handlar om en familj eller en syster och bror och deras pappa, systern har en gång spelat piano, men slutade när hennes pappa lämnade hennes mamma. Allt slutar bra mellan dem och hon hittar sin kärlek, helt underbart.. Dock har hennes pappa en sjukdom, cancer. (Dock bara i filmen) Det har väl alla hört om?

Jag känner flera som har cancer i dagens läge, flera av dem älskar jag högt av mitt hjärta och hoppas det allra bästa till. Dock skriver jag inga namn eller nått sånt. Men det jag vill komma fram till är att varför drabbas alltid fel personer? Varför kan det inte drabba dem som sitter i en busskur och super sönder sitt liv? Istället för dem som har familjer och allt som älskar dem, dem som flera inte kommer klara sig utan? Helt fel personer...

Jag blir galen för att jag tycker det är så jäkla fel! Jag tycker inte att fel personer blir drabbade av skiten som kanske aldrig försvinner... Nu går det ju tyvärr inte att välja ut dem som ska bli drabbade men om det gick hade jag aldrig valt dem som blir det. Jag tycker det är förjävligt rent ut sagt, att se hur jävla dåligt dem mår och se hur deras anhöriga mår. Dessutom mår man själv dåligt av det också, men samtidigt vill man veta för varje dag som går om det blir någon ändring och hur läget är. Man undrar hela tiden, kommer h*n klara sig? Vad kommer hända imorgon? Eller den närmaste timmen?

Man blir otroligt rädd, man går runt hela tiden och är rädd för vad som ska hända och hur det händer. Hur kommer alla reagera om h*n försvinner? Vad kommer alla säga/göra? Vad ska man själv göra? Hur ska JAG reagera? Jag blir gråtfärdig när jag pratar om det och skriver detta, men kan verkligen inte låta bli..

Varför finns cancern? Är det så jävla roligt att förstöra flera liv? Förstöra allt, hela livet för vissa personer? Är det så viktigt att ta ifrån oss dem vi älskar mest av allt? Idiotsjukdom!!!

Jag mår skitkasst av detta, men jag är tvungen...

Det jag ville säga är att jag ger ALL min kärlek till er, eran familjer och alla anhöriga!
Jag önskar er all lycka i livet, all min lycka jag kan önska.
Dessutom står jag vid er sida, genom allt.

Miley Cyrus – When I Look At You



hem ljuva hem

Hemma från jobbet, ska ta en stor tallrik med glass och bädda ner mig i mitt cpjäveltjocka täcke och se film. Ha en bra dag allihop! :)

Äntligen!

Har du fått dig ett ligg, det behövde du gosse. HAHA

Rebecka har cyklat hemåt nu samtidigt som jag gick ut med voovven eftersom vi är själva hemma. Har haft en underbar eftermiddag med min prinsessa, som vanligt såklart. Nu ska jag duscha och plocka ur diskmaskinen och efter det ska jag sova, imorgon är det jobb som gäller.. Eller ah, hela veckan är det jobb som gäller. Även lör-sön. Go lön jag kommer få i agusti. sw3333t.

Har inte så mycket att berätta, bara att jag diggar Bieber & In Flames. Göttmos, by the way så köpte jag glass innan så ska ha lite sånt där smaskens innan jag sover med, till ett bra avsnitt av Glee kanske? Låter awesome.

Pathetic...



åh baby


Har legat och kollar på Biebiers film med Rebecka nu, blir fan lika lycklig varje gång och varje gång man ser filmen blir han bättre och bättre. Har äntligen fått Rebecka och smågilla honom också så nu ska vi till USA och se han live, härligt va?! Grym kille och feeeeett söt, tror jag blir G-A-L-E-N! Om nite fortfarande inte sett filmen så gör det för fan, ni kommer få en helt annan syn och åsikt på killen. Proooomise.

Nu blir det mat och mys med Rebecka, efter det ska jag duscha och packa inför jobbet imorgon, rockigt? Ja, när lönen kommer så, hiho.

Never say never.

du är bäst nu men du var bättre förr.

-

förbannad

Har ingen lust att blogga nu för det finns så jävla mkt dumma männsikor. Varför ska man ha en jävla hortelefon om man endå aldrig svarar? Man har en mobil för att folk ska få tag på en.. Du kan ju köra upp den i röven ist!! Nej men seriöst, sånt är så jävla irriterande. Galen_tjej......

Dessutom har vi inget jävla internet på två veckor för att Telenor suger arsle och Telia är dryga i huvudet på att skicka ett nytt bredband jävel. -.- Har dock det mobila, men det lär jag väl inte få använda eftersom alla i familjen kommer vilja ha det, fett nice eller?

Kan väl blogga lite när jag endå är här. Igår var jag med fina Elin hela dagen lång, Kevin är så underbar! :'D Sedan var jag hemma och hade myskväll med Ronja, kollade film, åt pizza och gurka med dipp. Mysigt var det absolut, nu har dock hon och alla småbarn åkt iväg så tomt här hemma. Mamma jobbar och pappa ska också snart iväg så blir själv tills kära bror kommer hem.

Sov inte alls länge idag, men tänkte att det kanske inte är så smart eftersom jag jobbar imorgon så är det väl bra att kunna somna tidigare ikväll? Ja precis.. Hehe.

Nej nu ska jag gå och göra nått vettigt, längtar tills jag får beställa min nya man så kan jag slänga den jag har i sopptunnan. HEHEHE.

-

Går ner till Elinpelin för lite tjej och killprat samt fika. Ska bli trevligt :) Efter det ska jag hem och städa yttligare ett rum, jo mittenrummet mellan mig och min kära bror... Smink och en massa hår överallt, HEHE. Ska även hjälpa pappa och bygga min bokhylla sen möblera färdigt. Blir nog att jag bosätter mig här, skööönt.

Later blogglusar! :*

RSS 2.0